Colectia de toamna-iarna 2005 (185)
Raspunsuri - Pagina 15
Bic spune:
Madau,
dupa ce trece socul primelor zile, cred ca ar fi bine sa apelezi la un psiholog. Tu ai nevoie acum de o sustinere profsionala, diferita de suportul emotional al prietenilor. Nu e nici o rusine si poate fi o mare eliberare. Ai sa afli ca nu esti asa monstruoasa precum te crezi acum. Si asta e foarte important.
In al doilea rind, cind se mai limpezesc apele e musai ca tu si cu Marius sa discutati ca doi oameni maturi care au de impartit fericirea unui copil. Mesajul pe care trebuie sa-l primeascsa Miruna este ca tatal ei nu divorteaza de ea, ci de mama ei. Ca i n ciuda faptului ca mama si cu tata nu s-au mai inteles, amindoi o iubesc in continuarela fel de mult. In ziua de azi, chiar si in Romania, despartirea parintilor nu mai e asa de traumatizanta pentru ca reprezinta, din pacate, un eveniment mai frecvent decit pe vremea parintilor nostri, si in consecinta lumea a inceput sa se gindeasca la posibilitati reale de minimiza suferinta copiilor.
E important ca Marius sa fie prezent in viata ei, la evenimente, sa aiba o rutina impreuna,etc.
Dar poate toate astea nici nu vor trebui aplicate. Poate va impacati. Timpul le va rezolva oricum pe toate, intr-un sens sau altul.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
camelia_daniela spune:
Dordia, tinem pumnii sa iasa bine cerclajul! Doamne ajuta! Si eu am avut si Madau, si a fost totul bine, slava Domnului! O sa fie bine si la voi, o sa vezi! Ai grija de tine, evita efortul si protejaza burtik!
Ce va invidiez ca va intalniti! Vreau si eu , da' pana ajung eu ...
LA MULTI ANI SILVIA!!! Lavi, sa-ti traiasca domnisoara, sa fie sanatoasa si sa ii dea Dumnezeu tot ce-i mai bun si mai frumos in viata!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Ina869 spune:
Dordiuta, sedere linistita acasa!
multi ani traiascaaaaa! multi ani traiascaaa! laaaa multi ani! pam, pam, pam, pam, pam, pam, pam...
Lavi, sa traiasca Silviuta! sa va incante mereu cu perlutele ei!
Ce mult ma bucur ca va intilniti!!!
o zi frumoasa!
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Ina869 spune:
Am o intrebare de 100000 de puncte;
am googalit si am tastat numele meu, ina869, si am dat - surpriza totala!!! - peste o parte din pozele din albumul meu de pe webshots, desi acestea sint marcate ca fiind private!!!!
cum sa procedez sa nu se mai poata vedea cele de pe google?!?!
multumiri!
anda77 spune:
eu intelesesem ca maine e ziua silviei, azi doar o serbeaza.
in schimb azi e ziua lui bic . la multi ani perfecti, din toata inima!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Ina869 spune:
La multi ani fericiti, Biculet!!!!
dordia2000 spune:
Ohoo...ce as veni si eu la intalneala...offf...dar nu am cum. Dar lasa ca nasc eu si vin cu ambii plozi!!!
Bic si Silviutza, sa fiti sanatoase si la punga groase. Va poop!!!
Am iesit ca tb sa intru in tura a doua de stat in pat. La calculator stau cu portia...si portia s-a terminat!!! Poopici!
Diana 29+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
lavi02 spune:
La multi ani Bic!
Sa inceapa o perioada mai buna pt tine si sa te realizezi din toate punctele de vedere!
Maine e ziua Silviei si a Corapinei
pumba, ina, camelia, miri, dordia
Ina eu zic sa-ti stergi albumele daca ti le vede google si pt tine e important sa nu se vada.
dordia bafta cu cerclajul, sa reusesti sa tii copilasul cat mai mult in burtica. Si mai potoleste-te cu trbile ca vezi si tu ca nu-i de glumit!
Intalnire placuta!
Eu n-am invitat pe nimeni din colectie la ziua Silviei pt ca am mers pe varianta prietenele ei, de varsta ei. Imi cer scuze globale de la colectie si ma voi revansa de ziua Nataliei.
ioana_77 spune:
La Multi ANi, Bic!!
Fetele dragi, nu trimiteti POZE PENTRU PANOUl DE 2 ANI? In contul comun, va rog. Eu am gasit numai doua poze pana acum.
madau
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan