Colectia de toamna-iarna 2005 (185)
Raspunsuri - Pagina 14
ela27oana spune:
buna fetelor,
madau,imi pare tare rau de ceea ce am citit,sper din suflet ca se va rezolva totul
despre noi,suntem bine eu cu munca dariuca cu bona ,este k
eu va scriu de la busteni
Noki_Lara spune:
Ionikka, ptiu, frumoasa e fii-ta! Da' cum altfel..as zice!Si seamana cu Aron!O papusa vie!
Dordia- sanatate multa si bafta mare la cerclaj! Tinem pumnii sa fie totul bine si sa se coaca bebelacul pana la termen!!!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Ina869 spune:
Leea, eu nu te intrebam de note, ca nu reflecta inteligenta unei persoane si oricum, eu stiu ca tu esti o tipa desteapta ci te intrebam daca mai ai de invatat. se pare ca da. Bafta multa!
Ionikka, superbi puii!
Ela vacanta placuta la busteni!
Dordiuta, parca nu ai avut asemenea probleme cu Stefan, nu? Ma intreb daca sint oare de la efort, de la faptul ca te-ai agitat mult cu mutarea, sau il tii pe Stefan in brate?
Sa auzim numai de bine de la tine! hai ca mai ai putinel si o sa-ti tii al doilea pui in brate.
Maria, gata serviciul?
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
xandra28 spune:
eu, in principiu, ma bag oricand la intalnirea cu madau.
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
tania-z spune:
GANDACICO ce ma bucur ca ai gasit ceva timp sa mai scrii! Mi-era dor de tine si de...echilibrul tau. POate mai gasesti timp sa bagi si ceva poze cu comorile tale
IONIKKA, superbissima pustoaica! Dar cu asa un fratior, cum era sa fie? Cum e cu 2, ai apucat sa te obisnuiesti?
DORDIA, am eu asa, un feeling, ca totul va fi OK, chiar si cu cerclaj, prea mult ti-ai dorit tu bebele asta! Sanatate multa, sa treaca usor episodul cu "carpirea" colului .
Fetele, eu sunt pe punctul de a-mi lasa vechea slujba, cea de le facultate si de a ma angaja.....intr-o banca! Nu-mi vine sa ma intorc in mediul ala de mancatorie vesnica si de incertitudini, in care mai mult timp pierzi cu treburi administrative inutile decat cu ceva academic, asa simt eu acum, poate ma sfatuiti si voi. Mai ales fetele care lucreaza deja in banci, poate imi dati o parere despre programul de acolo. A, si inca ceva. Am doua optiuni: analist credite sau consilier clientela IMM. Voi ce parere aveti despre posturile astea? Pe mine primul ma tenteaza mai mult, merge mai bine cu competentele mele (practica mea de consultant a fost pe credite si analize cost-beneficiu) si cu ceea ce-mi place, insa nu stiu care mi s-ar potrivi in acest moment. M-ar ajuta sfaturile voastre
LAVI se pare ca-ti calc pe urme... cu schimbarea de job.
Tie cum iti merge?
dordia2000 spune:
Multumesc mult fetelor!!!
Ina asa e, nu am avut nici un fel de probleme la sarcina cu Stefan dar...acuma....nu stiu ce s-a intamplat, poate oboseala si efortul mutarii...ca nu pot sta locului....poate serviciul la care mergeam de la 8.00 dimi si ajungeam la ore de 20.00-21.30 acasa....deci cumulate...cred ca s-a adunat. dar acu amlasat servici, iar mutarea e facuta si stau cu lucrurilein cutii...ca oi avea eu timp de ele dupa nascare. Noroc cu Doru care ma ajuta dar....daca nu e mana mea ...parca tot nu e ok. Dar...provizoriu e bine si asa.
Tania te poop si bafta la alegerea pe care o vei face. Si eu as opta tot pt Analist credite dar e bine sa pui in balanta toate avantajele si dezavantajele...si sa hotarasti ce e mai bine pt tine. DAr deja vrei sa incepi serviciul???
Noki te poop si ms pt pumnii stransi. Sper sa fie ok ca e destul de riscant la varsta asta a sarcinii. Cel putin asa am inteles.
Acu' va poop ca ma duc la nani!!!
Diana 29+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
catutza spune:
Buna seara!
Dordia , multa sanatate si sarcina usoara in continuare sa o duci pana la termen si un bebe sanatos normal
Mada , te intreb si eu ceva : tu crezi in vraji? Eu cred ca Marius are ceva facut de cineva, altfel mi se pare imposibil ca cineva sa se schimbe asa brusc intr-o perioada asa de scurta. Vorba aceea mai aveati putin si va mutati singuri deci nu avea de gand sa se desparta de tine. Ia mergi tu mai bine la un preot sau cheama-l acasa sa faca o sfestanie. Eu cred ca sunt multi oameni rai si invidiosi care fac rau.
Te si aveti grija de voi si nu in ultimul rand roaga-te la Dumezeu ca e puternic si are grija de toate
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
pumba spune:
lavi- si uite cum au trecut 6 ani, de cand ai devenit pt prima data mama! distractie placuta la McDonald,sa primeasca cadouri dupa placul inimii si sa se distreze frumos cu prietenele ei.
La multi ani ,draga Silvia!
ionika- ai o papusa in miniatura.
dordia- tin pumnii, sa mai stea micuta ,inca 2 luni acolo la caldurica.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
anda77 spune:
neata
intalnire rapida azi dupa-amiaza la centrul de joaca de pe pache protopopescu, vis-a-vis de protv, nu mai stiu cum il cheama, ora 17:30
pana acum: eu, noki, roxisialexia, madau, xandra si poate bic daca isi verifica mesajul din casuta vocala sau se uita aici
acum am observat ce coincidenta, pe fata taniei o cheama anna-sofia si pe a ionikai hana-sofia:))) fte fumoase nume.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"