Colectia de toamna-iarna 2005 (185)
Raspunsuri - Pagina 13
madau spune:
Nu mai am putere, simt ca ma duc in jos si nu mai am de ce sa ma agat. E o durere fara margini, n-am crezut vreodata ca exista asemenea durere, ma sufoca efectiv, se rup bucatele din mine, nu pot sa cred ca totul s-a naruit in doar o saptamana. 7 ani de vise, planuri, lupta, s-au naruit....n-am avut sansa sa repar nimic, asta ma doare mai mult decat tot. Nu inteleg de ce am primit palma asta asa de mare, m-a doborat sa nu ma pot ridica....nu cred c-o meritam, dupa toate sacrificiile pe care le-am facut pt familie si pt noi chiar cred ca meritam inca o sansa. Am sa lupt...doar oare nu lupt in van?
Sunt singura si durerea ma copleseste, imi vajaie capul, aseara la 2 m-am trezit si am crezut ca mor, tremuram si nu mai puteam respira, am luat-o pe Miru in brate si m-am rugat sa fiu tare pt ea. Nu-mi vine sa cred cum omul pe care il iubeam, il divinizam, a putut sa inchida usa asa de usor, fara nici o lupta? Cum s-o iau de la inceput...nu ma pot gandi la un alt barbat, pt mine e doar EL. Iar el nu ne mai vrea.
Imi pare rau pt ca am transformat forumul in "valea plangerii", dar n-am cu cine vorbi, imi vine sa ies in strada si sa urlu, ma doare fiecare centimetru din mine, nu-mi vine sa cred ca s-a terminat. Acum o saptamana aveam tot...acum nu mai am nimic. NIMIC
Si au reaparut atacurile de panica, nu pot iesi pe strada singura, mi-e frica, ce am sa fac de acum incolo? Cui cer ajutor daca am nevoie? Abia imi revenisem putin si prinsesem curaj. Nu-s puternica, nu-s deloc puternica. S-a terminat si nu pot accepta asta. Nu vreau, nu pot.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Ina869 spune:
Pentru cele interesate:
Iubeste-ma cind o merit cel mai putin, atunci am nevoie cel mai mult
Proverb chinezesc
Optimistul vede o oportunitate in fiecare pericol, pesimistul vede un pericol in fiecare oprturtunitate.
Winston Churchill
Continua sa eviti problemele si nu vei fii niciodata cel care le-a depasit
Richard Bach
Da o sansa acestei zile, sa fie cea mai frumoasa din viata ta.
Mark Twin
Daca ai putea sa iubesti indeajuns, ai fii cea mai puternica fiinta din lume.
Emmett Fox
Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se da si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi va trebui sa muncesti pentru asta.
Richard Bach
Cele mai multe esecuri in viata sint ale celor care nu si-au dat seama cit de aproape erau de succes cind s-au dat batuti.
Thomas Edison
Logica te va duce din punctul A in punctul B. Imaginatia te poate duce oriunde vei vrea.
Albert Einstein
Nu exista o cale spre fericire. Fericirea este CALEA.
Proverb budist
Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa ii iubesti.
Maica Tereza
Un prieten este un dar pe care ti-l faci singur.
Robert Louis Stevenson
Madau drag si trist iti doresc sa apara si zile bune curind.
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
bianca_mo spune:
MADAU, , ma gandesc ce greu trebuie sa iti fie, lumea ta s-a naruit, dar insist, vorbeste cu cineva, spune ce simti, chiar si pe forum, nu tine in tine atata durere, ai grija de Miruna, esti la o rascruce, ti se pare ca nu ai nimic in fata, dar ceata se va ridica si vei reusi. esti puternica, dar trebuie sa vezi si tu asta. Lupta daca crezi ca merita, lasa-l sa plece daca crezi ca nu merita, dar ia o hotarare, fa-o pentru Miruna, ea e comoara ta, ea e cu adevarat a ta, te iubeste si are nevoie de tine!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007
Ina869 spune:
Felicia, uite aici ptr. tuse, raguseli:
Sirop de ceapa cu miere si suc de lamaie
O ceapa mare-mijlocie se taie marunt si se pune intr-un vas de plastic/portzelan/sticla ( vas care ar fii super sa aiba capac). Deasupra se pun 2-3 linguri (lg de supa) cu miere si sucul de la 1/2 lamie. De-asemenea se poate adauga si suc proaspat de portocala (stors direct peste). Se mixeaza totul bine, se acopera cu capac si se lasa la "fezandat" la temp camerei (20-22 grade) cateva ore. Daca vretzi sa obtzinetzi cat mai mult suc se poate lasa chiar si 24h. Dupa care se stecoara prin strecuratoare fina (nu se "freaca" sa treaca prin strecuratoare si "pulpa" cepei, se preseaza bine-bine ca sa se obtzina sucul doar). Mierea "taie" taria cepei (adica siropul nu mai "pisca" daca se lasa la fezandat cat mai mult). Gustul e f bun - ca un fel de limonada - dar mirosul tot de ceapa ramane :-)
Se recomanda 3-4 linguritze dupa fiecare masa principala (3-4 linguritze de 3 ori pe zii). Nu se da inainte de masa deoarece sucul de ceapa poate irita stomacul. Efectele (nu mai sunt atatzia mucisori si nu mai tuseste decat extrem de rar) se vad de-abia dupa cel putzin o zii.
Alta versiune:
Una bucata ceapa (sau mai multe), se face o cavitate in mijloc cu lingurita, respectiva cavitate se umple cu miere. Se acopera vasul (ca pute!) si se lasa la macerat ceva ore (peste noapte e ideal).
La sfirsit, pe fundul vasului se aduna un sirop, citeva lingurite, care se inghite. Se inlocuieste mierea.
sanatate!
tania-z spune:
FELI, eu stiu de Homeovox (se ia si in laringite), e homeopat, dar nu stiu doza pt copii, ca nu mai am prospectul Poti intreba la farmacie. Dac il administrezi, nu are voie pasta de dinti cu mentol sau orice chestie cu cacao/ciocolata, ca la toate homeopatele. Nu stiu Homeogene in ce e indict, dar incearca cu primul (scria pe prospect ca e pt raguseli,a sta tin minte). Sanatate multa!
MADAU aceasta durere acuta, daca nu intervine nimic, dureaza intre 3-6 zile, dupa care te vei putea mobiliza altfel. (E o statistica, dar care, poate, te ajuta, sa stii ca are si un sfarsit!) Nu poti lupta acum cu atacurile de panica, pana nu ai resurse psihice sa o faci. Nu ai vreo vecina, ruda... cineva care poate veni 2-3 ore pe zi la tine (contra cost) sa stea cu Miru, pentru a reusi sa ai ceva timp pentru tine? Pupici
madau spune:
Feli eu i-am dat Mirunei Homeogene, cate 1 pastila/ora, asa scria in prospect.
Tania multam
Eu raman la ideea mea ca nu se poate lua o astfel de decizie, in care sunt implicate atatea vieti si atatea lucruri in 4 zile. Si sa ai pretentia ca ai luat-o cu maturitate si te-ai gandit la tot. Decizia de a inchide usa dupa tine, o decizie definitiva se ia in timp, nu asa precipitat. Asta e parerea mea, nu stiu daca gresesc, dar asa cred ca ar trebui sa gandeasca un om matur
Mie mi se pare ca se poarta ca un copil rasfatat, ii e frica..."iau acum decizia si ma grabesc s-o duc la indeplinire pt ca daca mai stau, s-ar putea sa nu mai am curaj" Mie a asta imi suna..si in cazul asta sper sa se gaseasca cineva suficient de matur care sa-i dea "2 perechi de palme si sa-l terezeasca la realitate". Nu e o chestiune de orgolii, fiecare om, indiferent cat de mult a gresit merita o ultima sansa. O usa inchisa nu se mai redeschide asa usor. Indiferent cum ar fi, e un copil la mijloc si asta implica responsabilitate, si nu fuga de ea, nu avem voie sa ne dam batuti asa usor. Copilul va creste si va intelege si va suferi ca taticul ei nu e langa ea. Am sa-i spun c-o iubeste, dar ma va intreba si-l va blama probabil ca nu are un tata adevarat, full time...si doar pe bucatele. Of, asta ma doare, ca nu intelege lucrul asta. Trebuie sa incercam sa ne crutam copilul de traume, asta e rolul unui parinte PUTERNIC. Sa luptam cu noi insine pt el. Nu vreau sa-l jignesc, ii respect decizia, dar pare luata in mare graba. Si daca-si va da seama, si-i va parea rau, nu vom putea sterge cu buretele aceasta perioada, nu vom putea intoarce timpul. Vor veni sarbatorile, care se petrec in familie...
Gata cu problemele mele....va pupez si va doresc we placut.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Ina869 spune:
Mai fetelor din Bucuresti, nu se poate sa va mobilizati si sa puneti de-o intalnire cu Mada?
Sint sigura ca i-ar prinde bine sa mai iasa afara, sa nu mai stea izolata si sa aiba cu cine vorbi face to face. Si Mirunici s-ar bucura sa fie inconjurata de alti copilasi.
Ar mai schimba putin decorul.
Si Mada, poate cineva te-ar lua chiar din fata blocului, daca esti in perioada atacurilor de panica.
Ce spuneti?
ionikka spune:
Salut!
Sunteti foarte dragute toate. Multumim pentru gandurile frumoase.
Iaca linkul cu pozele pe care vi le/am promis.
http://flickr.com/photos/aroncristian/sets/72157602069302134/
Intre timp am fost la dr. si acum fac occitocina. Sper sa vina.
Madau: cred ca si eu as suferi teribil, inteleg prin ce treci. Ohh Doamne! E foarte greu! Iti doresc multa putere! Lupta!
camelia_daniela spune:
Madau draga, sa stii ca ma gandesc mereu la voi si ma rog la Dumnezeu sa "indrepte lucrurile", sa-i dea acele "2 perechi de palme" lui Marius "si sa-l trezeasca la realitate"! Te imbratisez cu mult drag si iti doresc muulta putere!
Ionikka, ai o frumusete de fata, sa-ti traiasca! Parca seamana cu Aron! Ai grija de tine si mergi la doctor pentru problema cu lohiile!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
dordia2000 spune:
Buna fetelor....
Am revenit si eu in mijlocul vostru dupa o perioada grea, cu spitalizare si tot tacamul. Joi....am fost la dr. si am descoperit colul deschis si moale, si..m-am internat de urgentza, am facut perfuzii cu Gynipral si nik. Concluzie...Luni ma internez iar marti voi face serclaj. Oricum...sper sa fie bine.
Va multumesc tuturor pt gandurile bune, si va poop si mai revin pe seara.
Madau...imi pare nespus de rau sa aud vestile astea, dar fii tare pt Miruna si sper din tot sufletul ca va iesi curand soarele si pe strada ta. Ai mare grija de voi...si ne auzimla tel. Te poop!
Ionikka felicitari pr bb si sa creasca mere si sanatoasa si la punga groasa!
Diana 29+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz