Mamici din Spania (2)
Raspunsuri - Pagina 9
onyxg1998 spune:
Olim, si eu mi-am dat cu multe creme si tot degeaba, mi-au aparut vergeturi de la sarcina cu Vlad, mi s-au mai sters nitel intre timp, dar nu dispar de tot niciodata, acum se vad si mai mult cu burta crescuta. Pana la urma tie ti-au facut cezariana, nu ? Parca asa imi aduc aminte. Abia astept sa merg la ultima eco pe 12 sa vad ce-mi zice de bebelina, cat este de mare si daca este asezata bine.
AMR 9 SAPTAMANI!!!
Nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul!!!!
Pupik de la Onyx si Vlad
31+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
geanina-nica spune:
HOLA-AICI sunt si eu am avut un fin de seman cam aglomerat,sambata musafiri,si dumineca am fost noi la cinneva invitati la masa.
MIRELA-MULTUMESC CA MI-AI ATRAS ATENTIA eu nu mi-am dat seama 
medicamentul se numeste CHAMODENT-poti sa-i dai pana la 6 pastilute pe zi,dizolvata in un picut de apa intr-o lingurita nu are gust.
dupa parerea mea nici nu trebuia sa astepti eu ma duc la urgenta f,repede.Sper sa fie bine astept sa ne zici.
geanina-nica spune:
ONIX-pai se pregateste bebelina sa iasa,
si ce bine ca o ramai in concediu super.
EU nu am vergeturi de loc am cumparat o creme cu 6 euri,dintr-un magazin care se numeste MONTHECAR.
SI AM AVUT SI EU BURTA MARE POATE AM SA PUN NISTE POZE,eu m-am ingrasat 22 kg.
da acum le-am dat jos.
olim spune:
nu eu am nascut normal, dar eram la un pas de cezariana.Am tras 48 de ore cu ocitocina, pana sa iasa Alex.
Cat despre creme depinde foarte mult de tipul de piele si de cat de rezista la intins, nu conteaza deloc cremele pe care le folosesti.
Abia astept sa treaca ziua de azi, ca maine ajunge tati acasa![]()
Azi am fost cu Alex al control si pediatra a zis ca a luat putin in greutate, doar 700 de grame, si mi-a schimbat laptele cu Nutriben, mi-a dat ea o cutie de 400 de g, sa vad cum ii merge.
De azi m-am apucat si eu de dieta, daca tot nu mai vrea titi
va pupam
mami si Alex
geanina-nica spune:
buna -PE UNDE UMBLATI FETELOR
ONIX-cand mrgi la eco?sa ne ti la curent si pe noi.
OLIM-NU i-ti sa probleme si al meu tot asa lua intr-o luna mai mult in alta mai putin,si eu ii dau nutriben.
geanina-nica spune:
Tu fetelor eu ma gandesc ca o nascut NICOL,ca nu mai da nici un semn de viata e ocupata cu ingerasul
onyxg1998 spune:
Buna, fetele,
Am intrat si noi, desi, ma simt cam ciudad. Cred ca azi dupa amiaza merg la spital ca nu prea este normal ce mi se intampla mie: am contractii, azi dimineata am avut cam multicele dupa socoteala mea, si mai ales ca de cateva nopti tot am dureri in partea dreapta si in stanga. La inceput am crezut ca or fi din cauza ca se intind muschii, dar vad ca este din ce in ce mai frecvent, vi se pare normal?? Si ma apuca uneori niste calduri…. De transpir de sus pana jos!
Pupik de la Onyx si Vlad
31+
Vlad Gabriel James
geanina-nica spune:
Buna dimineata-
ONIX-NU stiu ce sa cred eu nu am avut asa dureri,ce t-iau zis la spital sper sa ffie totul bine
onyxg1998 spune:
Buna, fetele,
Am fost pana la urma la spital aseara, si dupa ce am stat o gramada acolo mi-au zis ca sa iau NOLOTIL daca ma doare, la 8 ore. Ca ei nu vad nimic anormal, si la eco bebelina este bine, doar ca este cu capul sus si funduletul jos, si ca probabil sunt dureri normale de la sarcina! Niste tampiti! Am mai stat si 3 ore pana a iesit doctora ca a avut 2 cezariene cat am stat eu acolo, in ultimul timp se cam poarta!
Sper sa se intoarca bebelina pana n-o fi prea tarziu, acum cat inca mai are loc!
Pupik de la Onyx si Vlad
31+
Vlad Gabriel James
geanina-nica spune:
Buna dimineata-ce mai ziceti ce mai faceti?
Noua ne a iesit o maseluta
si avem doar 5 dintisori,eu ma uitam la dinti tot timpul sa vad daca mai apare inca un dintzisor,si hop ii iese o masea
.sper sa-i iasa repede si ceeñalti dinti sa poata sa mestece,ar manca multe dar nu poate.
ONIX-mai un pic si scapi.si sper sa se intoarca bbelina sa nu ajungi la cezariana