Mamici din Spania (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Buna fetelor-nu am intrat azi ca am fost cam ocupata vreau sa ma schimb de casa si am umblat toata ziua dupa cai verzi pe pereti ca nu mi-a placut nimic,Asa ma dor talpile cred ca am sa-l pun pe sotul sa-mi faca masaj

AUREOLA-ce sentiment frumos cand ii vezi cum ii bate inimioara,
Si eu am avut graturi pana-n ultima zi de sarcina,si in primele luni am slabit si am fost si interneta la spital.Si am luat CARIBAN.incearca poate te ajuta,si treci peste asta cu bine.
In cate saptamani esti?

Dbunny- ma bucur ca esti bine si nu ai simtit nimic la chiuretaj.inseamna ca au avut grija de tine.
Daca i-ti spun ca numai 5 dinti avem,ce parere ai asa ca nu ne-au iesit maselutele,dar pentru dinti eu am ceva pastile HOMEOMATICE,se numesc CARIBAN,care si-au facut efectul cu ALVARO.
VEZI incearca poate nu-l mai dor.saracutul.
SI CU cartea nu nu am citit-o.al meu doarme f.bine nu am probleme deocamdata.

ei ei onixg-pizza zici ei Eu cred ca 2 bucatele nu-ti fac nimic,mai rau i-yi faci ca ti-e pofta si nu mananci,asa ca sa-ti fie de bine.

KLA-tu ce mai zici?

Mergi la inceput

dayanara-sa-ti traiasca baietelul ca frumos mai e.CAT TIMP Are?

olim -ai lipsit de la apel.ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
eu nu prea am chef de nimic, azi se implinesc 8 ani de cand a murit mama
va doresc tuturor un wek placut si mai vin, va pup si aveti grija de voi, de bebei, de burtici

mami si Alex

Mergi la inceput

BUNA DIMIEATA

AZI E ZI Frumoasa cred ca o sa ies cu el pe afara toata ziua dar mai intai tre sa-mi fac ordine prin casa,ieri am chiulit si nu am facut nimic

OLIM- SI gandestete ca ai un INGERAS langa tine,care-ti lumineaza viata zi de zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

multumesc la fel geanina, ivan are 14 luni, e nascut pe 2 decembrie 2006, suntem in serie cu dbunny :)
vad ca esti din alcala, eu stau in alcorcon suntem cat de cat pe aproape

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aureola27 spune:

Buna fetelor Geanina multumesc pentru sfat, am cumparat Cariban dar imi era frica sa-l iau dupa ce am citit prospectul dar o sa-l incerc sa vedem poate ma simt mai bine .Acum am 11 saptamani asa ca mai am de indurat greturi, sper sa nu dureze toata sarcina .A mai avut cineva probleme cu glicemia? pupici

Mergi la inceput

BUNA DIMINEATA,cam tarziu,
aici a inceput sa picuredar mai tarziu o sa iesim sa dam o raita cu masina,si sa mancam ceva.

DANAYARA-DA intradevar stam destul mai aproape,poate odata intr-o dumineca frumoasa sa ne intalnim mamicile,si burticile din MADRID,si imprejurimi ,ar fi fain ce ziceti,FETELORla o plimbare in pakul,RRETIRO SAU IN ORICE PARK unde vreti voi?

AUREOLA-baga repede 10 mesaje,dupa o sa-ti apara in acelasi moment mesajele,sper ca esti bine.

ONIX-MAI AI DURERI?

O dumineca placuta si frumoasa impreuna cu familia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

eu sunt super ingrijorata ,dani s-a trezit azi noapte pe la 4.30 si zicea ca-l doare capul,el niciodata nu s-a plans.si nu a adormit pana pe la 6.tot gemea usor si daca vroiam sa plec din camera plangea.va dati seama cum m-am dus azi la munca.
apoi m-a sunat mama ca se mai plange de durere de cap,mai mult ceafa.am observat ca-i e greu sa lase capul pe spate,il doare.ii dau paracetamol alternat cu nurofen.nu are febra,e cam marait ,ii curg balele rau si e cam somnorici dar banuiesc ca si de la siropul antihistaminic.
asa am inima stransa...sa vad cum e si noaptea asta,sa nu aterizez pe la urgente,daca nu maine ma infiintez la pediatra,dupa masa.nu-mi aminte de nik,tot ma gandesc la prostii...

AUREOLA,e in regula,poti lua cariban,si eu am luat.si daca te duci la tocologo si ii spui de greturi tot cariban iti da,chiar si dra de cabecera mi-a recomandat medicam asta.
GEANINA,vezi ca ai gresit numele la medicam homeopatic pt dintii copilului,ai scris ca se numeste cariban...mai scrie odata numele,ca pe mine ma intereseaza daca o iau de la capat...
va pup pe toate

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (30) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

quote:
Originally posted by aureola27

Buna fetelor Geanina multumesc pentru sfat, am cumparat Cariban dar imi era frica sa-l iau dupa ce am citit prospectul dar o sa-l incerc sa vedem poate ma simt mai bine .Acum am 11 saptamani asa ca mai am de indurat greturi, sper sa nu dureze toata sarcina .A mai avut cineva probleme cu glicemia? pupici

‘Neata, fetele,

Ce faceti, nu sunteti pe aici?
Noi suntem la servici, inca, de saptamana viitoare vreau sa-mi iau medical, gata, m-am hotarat ca nu mai am nici chef si nici nu prea mai pot cu atata treaba si acasa, si la munca…
Apropos de glicemie, si mie mi-a iesit mare, si la curba la fel, acum sunt la un regim la 6 mese pe zi fara dulciuri, doar fructe si o saptamana intreaga m-am intepat sa-mi iau singura glicemia de 6 ori pe zi, inainte si dupa mesele principale, dari mi iesea mica rau inainte de masa (de la 45-80) si dupa masa destul de bine (de la 120-160). Nu m-am mai intepat, dar merg in continuare cu regimul, desi, din cand in cand mai bag si cate ceva dulce, ca mi-e pofta rau. In rest sunt bine, ce sa va spun, mai am dureri, mai ales jos, la osul pelvian, cred ca ma apasa bebelina cu capul, si de aceea ma doare asa rau, si cand ma ridic din pat la fel, ma incearca intr-o parte dar imi trece. Mi-am facut programare la medicul de familie pentru vineri, sa-mi dea medicalul incepand de luni. Am schimbat programarea de 3 ori pana acum, ca sa va dati seama cat de sucita sunt!!
Hai, poate intrati totusi si-mi ziceti ce faceti si ce va fac bebeii.
Vai, sa va povestesc : vineri seara m-am intalnit in Mercadona cu o fata, o romanca, si ea este insarcinata, cand am vazut-o am intrebat-o in ce luna este, a patra, a cincea, ca avea burta mica rau, si ea mi-a zis ca in a saptea, ca mine, o saptamana diferenta intre noi !! Nu mi-a venit sa cred, pai, sa vedeti ce ditamai burtihanul am eu…. Parca as avea noua luni !! mare rau, voi cum o aveti, mirela, ca tu esti cam ca mine ?! Ce-ti mai face baietelul ??

Pupik de la Onyx si Vlad

31+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
noi suntem bine, Alex a fost 2 zile cam marait, cred ca ii ies dintii, azi la 4 mergem a pediatru pt contolul de 3 luni de niño sano, in rst nimic interesant, eu incep de marti un curs de nomina si asigurari sociale, numai ca va trebui sa il las pe Alex cu cineva sau sa il duc cu mine, mai vedem noi cum va fii.SPER sa fie si sotul acasa macar 3-4 seri, oricum este doar 2 saptamani , in fiecare zi de la 6-9.
onyx, sa vezi eu ce burta mare aveam de se dadea lumea la o parte prin magazine si pe strada, mai ales ultima luna a fost enorm de mare.Am avut foare mult lichid si Alex care a fost fff mare.Din pacate au ramas urme pe burta, chiar daca am cheltuit sute de euro cu creme antiestrias, asta e viata ce sa facem.Important e sa fii bine si bebul la fel.
va pupam si va dorim sa aveti o saptamana buna
restul pe unde sunteti?

mami si alex

Mergi la inceput