Mamici din Spania (2)
Raspunsuri - Pagina 7
kla78 spune:
GIANY fac lentejas,ca alta idee n-am pe deseara la cine cred ca ceva peste vad eu!gata fug ca vine ora de masa si n-am nici!!!pupici!
22+
onyxg1998 spune:
Geanina, au decat un sediu aici in Albacete, dar au santiere in toata Spania si in afara. In orice caz, treaba a inceput sa cam schiopateze, nu prea mai fac fata, dar treaba lor. Eu oricum am de gand sa raman in somaj dupa ce ies din post natal. Si am mai pus si casa in vanzare, poate plecam acasica, vedem. Deocamdata abia astept sa vina sora-mea sa stea cu mine vreo luna si jumatate sa ma ajute nitel, dar mai este, pe 15 aprilie vine.
Aici nu sunt gradinite pentru copii pana cand merg in picioruse, asa ca trebuie sa bag pe cineva sa stea cu bebelina, si, sincer, nu prea mai vreau. Cu Vlad n-am avut de ales pentru ca trebuia sa renovez NIE, dar acum ca am luat rezidenta permanenta ma doare in cot. Cat o merge, mai stau si eu acasa!
De mancare, am facut o ciorbica de cartofi, acra si macaroane cu sos, pentru azi cred ca niste oua prajite cu salata de rosii, ca ciorba mai am ceva, si asta seara cred ca fac mazare si supa cu galusti. Am gasit gris in Mercadona, se cheama “semola de trigo”, este mai groasa, ca a noastra, dar ies galustile foarte bune, si se fierb si repede, costa punguta 55 de centi, si fac de 2 ori dintr-o punga.
Exista si la noi magazin cu produse romanesti, dar de acolo cumpar numai malai si lapte batut. Am langa casa o bulgaroaica, a deschis un magazin cu produse din Bulgaria si sunt absolut la fel cu ale noastre, branza, cascaval, am luat si halva de la ea, si branzoaice! Nu mi-a venit sa cred cand am vazut pentru prima data branzoaicele.. 
Pupik de la Onyx si Vlad
30+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
geanina-nica spune:
onixcred ca a inceput sa mearga mai prost cam peste tot,si in toate domeniile,
vad ca ti-ai aprovizionat bine bucataria de papica,mnmnmn.
Daca poti sa stai acasa sa o ingrijesti pe Alexandra,sati si profita din plin,ca asa repede trece timpul cat sunt bebelusi
normal cred ca sti,ca ai trecut prin asta cu Vlad.
si vad ca ai pofte de dulciuri mie mi-a dat pe acru,cred ca am mancat borcane intregi depepinos in vinagre si varza acra.![]()
geanina-nica spune:
BUNA diminesata mamici si graviute spanilole!!
Noi suntem bine,azi parca este mai mult soare o sa ies mai tarziu cu piciu afara.
Sper ca sunteti bine,toate.
onyxg1998 spune:
‘Neata, fetele,
Hai cu ceaiul, pe unde umblati ???
Pe aici este ceata si urat afara, vreo 2 zile a plouat intr-una…. E nevoie de ploaie, dar parca tare uratel este!
Geanina, ai dreptate, s-a cam stricat treaba, nu mai este ca inainte, gaseai mai repede de munca, acum….
Mi-e cam raulet de vreo 2 zile, dar rezist ca o eroina pe baricade, ma doare peste tot, si acum 5 minute m-au apucat toate transpiratiile din cap pana in picioare… o fi ca mi-a scazut zaharul brusc??
Pupik de la Onyx si Vlad
30+
Vlad Gabriel James
aureola27 spune:
Salutare fetelor ,cum va mai simtiti dar bebelusii?eu oribil am greturi tot timpul ,voi ati luat ceva pentru asta? am si slabit 2 kg ca nu mananc mai nimic dar cel mai nasol e ca am glicemia mare
si trebuie sa-mi fac alte analize
Am fost la ecograf ca nu ma simteam prea bine si i-am vazut inmioara
asa ca acum sunt mai linistita parca tot nu aveam curaj sa ma bucur de sarcina mea .pupici
Dbunny spune:
Buna fetele
Eu am fost internata de marti noapte pana azi la pranz. la sfatul medicilor atat privat cat si public mi-au facut chiuretaj. am eliminat singura sacul, dar e mai bine sa ramana totul curat. Anestezie totala, n-am simtit nimic nimic...
Onix stiai ca rosiile dau acid? si inca mult... si branzeturile si ciocolata! Dupa ce-am nascut mi-am luat revansa...m-am umflat de cascaval, rosii si cioco
...cat ai descris tu acolo eu atat gatesc in 2 saptamani!
Aureola bine te-am gasit! In cate saptamani esti? e prima sarcina? noteaza ceva la semnatura...
Gianina voi ati trecut peste iesirea maselelor? Ceva crema buna pt gingii? noi am incercat nenedent si nu-i place deloc gustul, urla mai tare, si Bexident, are gust foarte bun, de mure, e fara zahar, dar efectul dureaza numai o ora... vai ce nopti am cu Dani, si de 4-5 ori se trezeste...si urla saracul
Propun o tema(sper sa nu se fi discutat inainte): ce parere aveti despre cartea dr Estivill: Duermete niño? va place metoda? Eu mi-am cumparat cartea, o mai citesc, o mai arunc dupa dulapuri, iar o caut...i-a functionat cuiva metoda asta? merita s-o incep? stiu ca-i traziu...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
onyxg1998 spune:
Buenos días, mis chicas,
Ce faceti fetele, pe unde umblati?? Noi suntem prezente la apel, desi putin cam tarziu, ca am avut de lucru, si inca mai avem.
M-am decis, pe 3 martie ma bag in medical, ori risc laboral, ori boala, cum o zice medicul ca se poate. Am zis sa mai rezist si saptamana viitoare, si apoi, gata.
Dbunny, sper ca in curand sa ai din nou un bebe si de data asta sa fie mult mai bine, ai sa vezi! Nu stiam de rosii ca-ti provoaca aciditate, ei, oricum, in ultimul timp le-am mancat mai mult coapte, am vazut la spanioli si am mancat intr-un restaurant si mi-a placut, aveau rosii, ardei rosii si verzi, ciuperci, ceapa (dar eu n-am facut ceapa), vinete, dovlecei, toate taiate rondele, ardeii fâsii, si le bag la cuptor cu un pic de sare si ulei de masline pe deasupra, dar doar putin ulei si gata. Sunt bune, mie mi-au placut mult. Am facut intr-o seara cu Vlad si el n-a mancat decat ciupercile ca restul nu prea i-a placut.
Aseara a fost Vlad la ziua unui baietel de la el din clasa si au facut la TELEPIZZA, pai, va dati seama ca n-am putut rezista si am mancat doua bucatele mici si una mare de pizza. Mi-era pofta rau! Dar de dulce nu m-am atins!!
Pupik de la Onyx si Vlad
30+
Vlad Gabriel James
dayanara spune:
buna tuturor
dbunny , am rasfoit cartea , n.am practic acea metoda, nu cred in ea deoarece vecina de sus o practica si fata mai are putin si face 1 an de cand urla pana adoarme, mai e una numita Besame Mucho de Carlos Gonzales, aia imi place cat am putut sa rasfoiesc, binenteles
ivan si dayanara
aureola27 spune:
buna mamici astazi sunt cam trista mi-au dat rezultatele si am glicemia ridicata asa ca trebuie sa-mi faca o curba pentru care trebuie sa stau o zi intreaga la centru (ce plictiseala)sa-mi ia sange din ora in ora.A mai avut cineva probleme cu glicemia? Dbunny ce rau imi pare de sarcina ta la fel am patit si eu anul trecut , era prima sarcina si au zis ca sacul e gol nu se formase embrion si mi-au facut un "legrado" , am fost trista mult timp ptr ca era un copil foarte dorit dar acum iata ca sunt insarcinata de 12 sapt si sper sa fie totul bine, asa ca si tu o sa ne anunti peste un timp ca esti din nou insarcinata. era prima sarcina?