Mamici din Spania (2)
Raspunsuri - Pagina 6
onyxg1998 spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
La noi sacul gestational e gol, acum astept sa vad daca elimin singura sacul(are 8mm)sau tre sa merg la legrado diseara. nu stiu daca o sa pot calatorii in Romania, nu va bazati pe mine fetelor
Dbunny cuDaniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dbunny,

Mai incercam odata, capul sus, suntem alaturi de tine!
Pupik de la Onyx si Vlad
30+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
mirela10 spune:
GEANINA,asa e ,despre oposiciones este vorba...
cu dermatita lui dani ce sa fac la urgente ca se uita aia la mine ca la urs cred.ii dau si eu in continuare cu corticoizi si sirop antihistaminic,numai sa nu mai fie asa nervos sa se scarpine pana la sange.si ii mai dau seara ceai de relaxare
.
DBUNNY,ce rau imi pare.la mine la spital stiu ca se foloseau niste ovule intravaginale pt eliminarea restului de sarcina.totusi ar fi mai usor sa elimine corpul singur.
ONYX,la dani nu cred ca e vb ca s-ar simti dat la o parte,pt ca eu il alint f mult,parca pe zi ce trece mai mult.s-ar putea sa fie maselutzle de 2 ani,sau crizute de rasfat.
cu arsurile e groaznic,mai ales seara.si cu balonarea pt ca sunt ffff constipata...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (28) si dani(21.12.2005)
geanina-nica spune:
dbunnyFI TARE si nu te necaji,mai icercam,Si cum zice ONIX suntem alaturi de tine,

ONIXKPOATE dormi la noapte si te odihnesti
mirelada e bine sa-i dai tot timpul corticoizi?
olim ce mai faci?
si celelalte fete nu mai zic numic,???
olim spune:
salutare tuturor
dbunny, suntem alaturi de tine

, sigur o sa fie totul bine
mirela, nici eu nu cred ca e bine sa ii dai atata, incearca cu crema de la avens, mie mi-a recomandat o pediatra si ii face destul de bine, sau cu kelual, poate ii merge
onix odihneste-te cat poti, incearca sa bei o cana de lapte seara cu miere, poate iti face bine
te-am intrebat si nu mi-ai zis, esti traducator ?
geanina
tu ce mai zici?
Noi am ramas singurei, tati a venit ieri si azi a plecat in Olanda
asa m-am saturat de munca asta a lui, dar ne trebuie si bani.M-au sunat vreo 2 de casa, dar li se pare mult, poate avem noroc sa o vindem repede.
va pupam pe toate

mami si Alex
[http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=50bcbe1d46cb59169dd6af&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url]aici un video cu Alex, poate dati un ochi![]()
geanina-nica spune:
BUNA DIMINEATA FETE EU CU CEIUCUL IN FATA 
OLIMVAI CE FAIN II MONTAJUL SUPER,si deja ii maricel,sa-ti traiasca si sa creasca sanatos si voi multa sanatate sa puteti sa aveti grija de el,Tu ti-ai taiat parul?sau nu ma vazut eu bine?NO iara singurici,lasa ca suntem noi aici si nu sunteti singurici.
Noi ne cautam casa sa ne mutam acum stam in apart.dar vreau swa-mi caut casa cu un pic de curte si daca se poate si piscina,in pretul pe care-l dam aum sper sa ne gasim ceva in affara orasului,pna la primavara,am gasit ceva dar nu-mi place.![]()
NO si vezi ca pana la urma vin cumparatori,sa dea doamne doamne sa o puteti vinde.
oare o nascut NICOL?
si celelalñte fete nu mai zic nimic?
onyxg1998 spune:
‘Neata, fetele,
Ce faceti, iar umblati care pe unde??!!
Noi suntem bine, bebelina se misca nevoie mare, deja incepe sa dea mai tare din picioruse, se joaca fotbal cu ficatul meu !
Mirela, si eu am arsuri la greu, orice as manca, am vazut ca iti mai trece putin daca bei lapte. Cat despre constipatie, mananca mai multe ciorbe, supe, bea lichide. Uite, eu am cumparat din Mercadona un ceai digestiv scrie pe el, cu menta, anis verde si nu mai stiu ce, si aseara am fost la baie si azi dimineata iarasi, asa ca eu cred ca ti-ar face bine, incearca-l.
Olim, cred ca ti-am mai raspuns, sunt traducatoare (engleza, franceza, spaniola, chiar si romana) la o firma care face butoaie mari de pana la 2.000.000 m3, pentru stocare de diverse. Acum au angajat inca o fata ca sa ramana in locul meu. Sunt oarecum multumita de salariu, in jur de 1.000 de euro, dar se poate si mai bine. In afara de traduceri, fac si oferte si contracte la calculator, si uneori le traduc. De calatorit, le-am spus de la inceput ca nu sunt disponibila, pentru Vlad mai mult, am avut ocazia sa merg in Africa de Sud, in Franta, in Olanda… dar cum le-am spus ca nu vreau sa ies din Spania…
Acum astept sa vad daca pot iesi in medical, de fapt eu incerc sa ies pe boala de munca, dureri de spate de la stat pe scaun toata ziua, sa vedem ce iese. Platesc astia de la MUTUA 100% din salariu.
Va pup pe toate, sper sa mai scrieti azi.
Pupik de la Onyx si Vlad
30+
Vlad Gabriel James
geanina-nica spune:
onixno ce bine ca faci kakitza
,
Asa era si alvaro parca vroia sa-mi scoata ficatul afara,ai incercat sa dormi un pic ridicata sa nu ai arsuri?eu am dormit tot timpul asa si nu aveam arsuri,a si intradevar luam OMEPRAZOL.
AZI te-ai odihnit mai bine?
kla78 spune:
HOLA GUAPAS!!!fac si eu prezenta dar nu pot sta ca trebuie sa fac papa,se vede ca sotul mi tot acasa n-am timp nici sa respir!
GIANY dupa ce gat papa si curatenia incerc sa intru un pic pe messenger sa vb,nu promit dar incerc!!!
pupici la toate!
22+
geanina-nica spune:
KLA SPOR LA MANCARICA ce faci bun?
DBUNNI SRER ca totrul e bine te pup dulce.
aureola nu mai zici nimic?
mirela10 ce ai facut pe la oposiciones?
ONOIX pe aici pe langa madrid nu au posturi
?
onyxg1998 spune:
Da, de unde odihna, am dormit ceva, dar atat. Mai ales ca papa a inceput un tratament care-i da stari de gripa, cu tremurici si cu stare generala rea, asa ca n-am dormit nici unul. Chiar l-am simtit ca i se ridicase putin temperatura, dar nu mult, putin.
Sa speram ca la urmatoarea doza nu-i mai face reactie asa.
Am papat un sándwich si am baut un suculet si acum mai avem o para, mi-e cam foame, sincer, as manca mai mult, si ce as mai baga niste “chuches”…
Pupik de la Onyx si Vlad
30+
Vlad Gabriel James

Daniel(23.11.2006)