Mamici din Spania (2)
Raspunsuri - Pagina 5
onyxg1998 spune:
Buna, fetele,
Ce faceti? Destul de vorbarete, vad! Ce sa va spun, in week-end-ul asta m-a durut spatele rau de tot, si colac peste pupaza mi s-a pus si un carcel sambata noapte la un picior, de am mers ieri schioapa toata ziua! Si cu Vlad mi se intampla, asta este.
Cu zaharul nu stau rau, dar nici foarte bine, imi scade, imi creste, spre exemplu dimineata am in jur de 45-60 si la pranz dupa ce mananc intre 120-160. Tot astept sa ma sune de la medic. Am inceput si regimul ala care mi l-au dat, desi, trebuie sa-mi cumpar un cantar sa ma apuc de cantarit cantitatile. Cat poate sa aiba o farfurie normala de ciorba, nu mai mult de 150 g, nu? Ca eu fara ciorba sunt terminata! Si cum are de toate (legume) cred ca ar inlocui o portie de legume de 150 g cum scrie pe listuta, nu?!
Ce o fi facut NICOLE?!
Pupik de la Onyx si Vlad
30+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
geanina-nica spune:
onixno lasa ca nu-i rau cu zaharul si cred ca poti sa manaci supica ca nu se intampla nimic,si chiar la gram.no dai pace fa si tu dupa ochi,mai ai timp sa si cantaresti?Parerea mea e sa mananci aproximativ ce e pe listuta si sa nu te umfli de mancare.EEEEEEEEEEE mai ai un piculet si gata no![]()
KLAU vorbim la tel.
geanina-nica spune:
onixno lasa ca nu-i rau cu zaharul si cred ca poti sa manaci supica ca nu se intampla nimic,si chiar la gram.no dai pace fa si tu dupa ochi,mai ai timp sa si cantaresti?Parerea mea e sa mananci aproximativ ce e pe listuta si sa nu te umfli de mancare.EEEEEEEEEEE mai ai un piculet si gata no![]()
KLAU vorbim la tel.
onyxg1998 spune:
quote:
Originally posted by geanina-nica
onixno lasa ca nu-i rau cu zaharul si cred ca poti sa manaci supica ca nu se intampla nimic,si chiar la gram.no dai pace fa si tu dupa ochi,mai ai timp sa si cantaresti?Parerea mea e sa mananci aproximativ ce e pe listuta si sa nu te umfli de mancare.EEEEEEEEEEE mai ai un piculet si gata no
KLAU vorbim la tel.
GEANY SI ALVARO (3-10-2006) http://www.flickr.com/photos/gfan/
AMR 10 saptamani
la Doamne Doamne!Pupik de la Onyx si Vlad
30+
Vlad Gabriel James
mirela10 spune:
DBUNNY,sper sa fie totul bine cu sarcina mai ales ca ti-o doresti atat de mult.pup ochisorul vanat al micutzului tau!
ONIX,din valorile cale le dai tu la glicemie,pare sa fie ok,dar daca e risc vreunul,merita totusi sa te controlezi in continuare.
eu sunt disperata ca dani a deventi f dependent de mine,nu mai vrea sa stea nici cu mama mea,desi pana acum era f incantat.ieri dupa a doua noapte de garda,am dormit 2 ore aadunate ca asa ma jelea ca nu am putut sa nu stau cu el.nici la wc nu ma pot duce ca urla daca dispar din raza lui vizuala,si cum ziua tre sa tinem liniste ca doarme d-nul sotz care lucreaza numai de noapte...apoi noaptea a inceput sa adoarma f greu si cu showul de rigoare intre 1 si 3 noaptea din cauza dermatitei si asa stau planton pe langa el...nici afara nu vrea sa iasa fara mine,abea il mai pacalesc sa mai raman cu mama sa mai pot face si eu caet ceva in casa...
despre noi...nu facem inca la olitza,des sta pe ea.inca dormim cu suzi noaptea,nu mancam singurei si nu ne jucam singurei,tre sa fie tot timpul cineva langa el.
ne scarpinam cu spor in cidespre noi...nu facem inca la olitza,des sta pe ea.inca dormim cu suzi noaptea,nu mancam singurei si nu ne jucam singurei,tre sa fie tot timpul cineva langa el.
ne scarpinam cu spor in ciuda cremelor de 100 de euroi,spre disperarea mea
.tot asteptam sa ne faca programare la dermato sa vad daca ne da vreo solutzie inteligenta ,desi slabe sperante.
eu am intrat in 29 de sapt,muncesc cu spor,am insomnii,arsuri,ceva infectii vaginale tratate pe nevazute(astia nu fac aici nici un control ginecologic in sarcina,degeaba ma vait eu ca ma doare,ustura,sunt inflamata,fiecare ma trateaza cu ce poate si stie
)
maine incerc sa ajung sa-mi depun cerere ca sa pot da un examen super important care se da o data la catziva ani si iti asigura locul la institutii publice.asa o sa stau eu pe la cozi cu burta mare si nici nu stiu daca o sa am timp sa ma pregatesc...in fine,incerc si eu...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (28) si dani(21.12.2005)
geanina-nica spune:
mireladraga de tine asa mi-e de mila de DANI,saracutul,normal ca nu se mai deslipeste de tine,ca te vede mai rar si cand te vede sare pe tine asa pateste sotul CU ALVRO, cand vine acasa de la serviciu.si cu dermatita nu poti sa mergi la urgenta?
si i-ti doresc multa bafta la examen stiu de ce e vorba mi se pare ca se numesc oposiciones,
onyxg1998 spune:
Buna dimineata, mamici,
Pe unde umblati? Eu nu umblu, sunt la munca, chiauna, n-am dormit mai deloc azi-noapte, ca de altfel nici in ultimele nopti si n-am chef de nimic.
Mirela, si eu am arsuri, nu in fiecare zi, dar uneori da, cred ca depinde mult de pozitia bebelinei. Saracutul puiul tau, e normal, si Vlad vrea sa doarma numai cu mine in ultimul timp. Cred ca se simte dat la o parte, desi eu cred ca nu l-am indepartat de mine, din contra, dar cine stie?! Trebuie sa avem multa rabdare.
Pupik de la Onyx si Vlad
30+
Vlad Gabriel James
geanina-nica spune:
BUNA DIMINEATA FETELOR
noi ne pregatim sa ne ducem la plimbare,a iesit un pic soarele si vreau sa profit.
va pup pe toate
am pus poze noi
Dbunny spune:
La noi sacul gestational e gol, acum astept sa vad daca elimin singura sacul(are 8mm)sau tre sa merg la legrado diseara. nu stiu daca o sa pot calatorii in Romania, nu va bazati pe mine fetelor
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu