Mamici din Spania (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pai ma gandeam sa adunam niste bani si sa ii trimitem odata , asa platim doar un comision.

mami si Alex[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Fetelor eu sunt la repaus. de 6 zile am scurgeri maronii, seara mai rosiatice. marti seara am fost la urgente, m-au pus la eco si-au vazut sac gestational mititel de tot. embrion inca nu. parerea lor: sarcina mai mica, parerea mea: oprita din evolutie sau pur si simplu nu s-a format inca embrionul...chit ca la 6 saptamani ar fi trebuit sa se vada. Ecograful e destul de vechi acolo si nici n-au stat prea mult la taclale cu mine, au scris pe volant: embarazo inicial evolutivo si m-au trimis la medicul de familie sa ma ia in evidenta ca gravida. am fost, i-am spus de scurgeri, mi-a zis repaus. eu mi-am luat si ceva utrogestan dar ceva imi spune ca nu merge bine sarcina.Mi-au luat sange marti seara, apoi miercuri dimineata si valoarea beta a crescut. Daca nu crestea ma internau pt legrado(chiuretaj - apropos, aci cica se faca cu anestezie generala si te mai tin 24 de ore sun observatie)nu mult, dar a crescut. intre timp eu tot cu pete maronii.
Maine sau poimaine incerc sa obtin o eco la privat, daca nu mergem la urgente, fiindca asa nu pot calatorii in Romania, nu care cumva sa ma apuce sangerarile pe-acolo.
Luni oi avea 7 saptamani, la 7 saptamani se vede embrionul si se asculta inimioara asa-i? Eu deja am luat in considerare ambele solutii, daca ma asteapta un chiuretaj asta e, cum vrea DD. Eu nu vreau, dar EL stie mai bine.

Dani a cazut aseara, rau de tot, a dat cu ochiul stang de rama patului meu...offf, dintr-o data i-am vazut ochiul plin de sange, am zburat la urgente. noroc ca ne-am inscris la o clinica privata si ne-am dus acolo, fara cozi, direct inauntru la medic,super de treaba, l-au curatat si i-au pus un lipici lichid..i-a cam lipit si vreo 2 gene. Are ochiul umflat si vanat...parca-i boxer saracul...am tras o sperietura, tot drumul ma gandeam ca copilul meu poate ramane orb daca s-a lovit chiar in albul ochiului...s-a lovit chiar pe partea ploapei la radacina genelor... offf. Cand am vazut ca-i doar o lovitura(arata ca o zgarietura) m-am dat seama ca Dumnezeu are mare grija de copii, si ca cel din burtica e tot in mainile Lui. Daca n-o fi sa fie, o fi altadata, deja am plans cat pentru 3 avorturi, si-mi tot bag in cap ca nu-i vina nimanui, ce nu-i pt mine, nu-i...dar si ce-i al meu e pus deoparte!!
Va pup mult si sa veti mare grija de copiii vostri ca un accident se poate intampla oricui!

Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

dbunny, sa ai mare grija de tine, sigur DD o sa iti ajute sa treci peste asta, si o sa fie bine, o sa vezi tu
Sanatate multa lui Dani, deja cu groaza ma gandesc ca Alex creste si o sa fie un zburdalnic
Vreau sa te intreb ceva,tu cand pleci acasa, ca iti putem da tie banii sa ii duci acasa si nu mai platim nici un comision, poti sa ii ingresezi direct in ING in romania.
va pup si va doresc o duminica frumoasa si o saptamana buna tuturor

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by olim

dbunny, sa ai mare grija de tine, sigur DD o sa iti ajute sa treci peste asta, si o sa fie bine, o sa vezi tu
Sanatate multa lui Dani, deja cu groaza ma gandesc ca Alex creste si o sa fie un zburdalnic
Vreau sa te intreb ceva,tu cand pleci acasa, ca iti putem da tie banii sa ii duci acasa si nu mai platim nici un comision, poti sa ii ingresezi direct in ING in romania.
va pup si va doresc o duminica frumoasa si o saptamana buna tuturor

mami si Alex

Daca pan la urma plec, va ajut cu mare placere. va voi spune eu miercuri, joi...biletele sunt scoase pe duminica...

Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

DBUNYai mare grija de tine i-mi pare tare rau ce s-a intamplat cu tine,si cu DANIEL te inteleg perfect,si stiuprin ce sperietura ai trecut,al meu de vreo 2 luni, era cu ciupetele in gurita a gazut cu fata-n jos si a dat cu ciupetele de sol zdrobindusi buza de sus,normal i-ti imaginegi eu toata transpirata, el plin de sange,eram singura acasa,pana la urma m-am dus la vecina si am scapat sa nu mergem la doctor,dupa ce s-au linistit apele si el a adormit pur si simplu am inabusit in plans,de atunci stau tot cu ochii in patru,dar e inevitabil tot se mai loveste putin,

MA bucur tare mult ca e bine saracutul si si eu cred ca este un inger pazitor si ni pazestete pup dulce si nu sresa in stadiul tau nu e prea bine

Mergi la inceput

olimda cum sa-i trimitem pana la urma,prin banca sau monigram?

NICOL OARE A NASCUT nu stiti nimic?

si voi fetelor nu mai intrati sunteti ocupate,va doresc multa multa multa sanatate la toate mamicile si viitoare.

Mergi la inceput

pai uite pleaca dbunny acasa si ii dam ei sa ii duca si asa ii depune direct in Romania in cont si nu mai platim nimic comision,ca oricum au nevoie si de banutii astia.Eu cred ca asa e mai bine, am inteles ca dbunny pleaca duminica, asa ca asteptam un numar de cont de la ea, nu?
dbunny, cum mai esti, ce face DANI, nu te mai stresa cu sarcina ca nu iti face bine, si DD are grija de tine si de bebiku tau, si totul va fii bine
Nicole, te asteptam cu noutati, eu cred totusi ca a nascut de nu a mai intrat pe aici, da nu facem galerie NASTERE USOARA , MULT LAPTIC SI UN BEBE MANCACIOS

mami si Alex

un ochisor pentru Simona[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115042&whichpage=1]

Mergi la inceput

AM INCERCAT SA TRIMIT CU PAYPAL si nu am putut,sasperam ca asa ajung mai repede..,

Si eu m-am gandit ca a nascut doamne da sa fi nascut fara probleme.

Mergi la inceput

Si eu am incercat dar nu pot, eu cred ca nici asa nu e tarziu, ca daca ii trimitem prin banca fac 4-5 sile, si daca pleaca dbunny acasa duminica, poate luni aretimp si ii pune la o sucursala ING.
Sa speram ca Nicole e bine s isi tine in brate puiutul

mami si aLEX
[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115042&whichpage=1]UN OCHISOR PENTRU SIMONA, AJUTATI VA ROG!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari!!

GIANYda merge calculiciul dar sunt curioasa cat ma va tine ca in ultimul timp mergea 2-3 zile si ma lasa balta!pupici,vb la tel daca n-ai plecat acasa!

fetelor hotarati-va cum facem sa stiu ca eu nu pot iesi mereu sa umblu la banci!!!

pupici tuturor

22+

Mergi la inceput