Mamici din Spania (2)
Raspunsuri - Pagina 3
geanina-nica spune:
BUNA SEARA FETELORnoi am fost la plimbare,am venit franti si ca de obicei,baita la papica si culcarica repede.
Alvaro a inceput sa tuseaca un pic,si sa aiba muculeti,mi-e tare frica sa nu faca febra ca nu prea o mancat azi.
nicoleintr-un fel e spre bine ca te-a controlat asa macar,s-au preocupat.sf.de saptamana bun,poate ca-i si papi acasa o sa vrea sa iasa
NOAPTE BUNA LA TOATE

olim spune:
salutare tuturor
nicole, stai linistita .daca ti-o facut eco aginala, sigur nasti maine,a sa am patit si eu, dupa ultimul control, care a fost luni la 12, marti dimineata la ora 9 am rupt apa
Ai multa grija de tine, nu te mai stresa si incearca cat poti sa te odihnesti ca o sa ai nevoie zilele urmatoare

Suntem alaturi de tine, sa ai o nastere usoara si rapida, si un bebe mancacios.SA nu te stresezi daca nu o sa ai lapte in prima zi, sa iti cumperi silicoane, sa ai in caz ca nu iti vine laptic, le pui pe alea, si incearca sa nu ii dai biberon, ca apoi nu mai vrea san, dar important e sa nu te stresezi petnru lapte
Iti spun ce greseli am facut eu, caci nu mi-a zis nimeni ce trebuie sa fac.Ai mare grija de tine si linisteste-ta ca ii face bine si lui bebe.
Azi mi-am luat bilet pt avion cu wizzair, valencia cluj la 100.27 euro, plecam in mai si ne intoarcem in iulie.Sper sa treaca repede sesiune, tati ramane in spania
, sper sa ma descurc cu alex, maia les ca nu am cine sa ma ajute acasa.
onix, e super ieftin carucioru eu am dat 400 de euro pe el, dar tu zici numai de matrix, ca eu am luat si siila de paseo in banii astia.
mirela, sa ai o garda usoara si sa treaca repede
clopotzel nu te mai streasa mama ca nu va face face bine nici tie nici bebikului, mai ai un pic si o sa stii.Nu merita sa dai atatia bani pe eco, cumperi altceva.Eu am facut un 4D cand avea Alex 30 de saptamani.
cam asta, noi suntem bine, Alex e cumintel, i-au trecut bubtele de pe fata, il dau cu Keluan, insa is suparata ca nu mai am lapte deloc, asa ca acum doar Hero
Marius nu ajunge pana luni acasa, ca pleaca la Malaga, asta e , un wek doar noi doi.
va pupam si va dorim sa aveti un wek frumoas toate

mami si Alex
avem poze noi
[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/page1/]
geanina-nica spune:
olimma bucur ca i-au trecut bubitele de pe fata,dar de la ce le-a facut?SI ce fain ca ai gasit bilet asa de ieftin,eu nu am gasit ca vreau sa plec mai repede,si cu WIZZAIR nu au bilete MADRID-CLUJ![]()
NU fi trista prt.lapte ca si eu nu am mai avut dupa 2 luni si am inceput sa-i dau NUTRIBEN,SI AI VAZUT CE FLACAU AM .Mai ales ca dupa ce incepi diversificarea nu mai conteza asa mult.
olim spune:
a avut dermatita, da cred ca de la lapticul meu
Imi pare rau ca nu ai gasit din Madrid, noua ne este mai aproape valencia de plecata acasa.Tude la cat timp ai inceput diversificarea si cu ce?Eu ma tot uit la potito si la cereale de Hero, mie tare imi place firma asta![]()
mami si Alex[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/]
geanina-nica spune:
RUBYI-MI PARE BINE CA AI ACCEPTAT INVITATIA.
Fetelor Ruby are o problema daca puteti sa-i dati un sfat o ionformatie,intrati va rog daca aveti timp in subiectulURGENT !O INFORMATIE VA ROG!Eu nu pot sa-i dau multe detali ca nu m-am confruntat cu o asa problema,doar pot sa-i trasmit optimism si caldura sufleteasca
olimeu nu cred ca a facut dermatita de la laptele tau prt-ca eu nu il alapam cand ia iesit la ALVARO de aceea se si numeste DERMATITA ATOPICA ca nu se stie cauza,
DIVERSIFICAREA am inceput-o pe la 4 luni jumate cu cate 2 lingurite de cereale fara gluten,seara si pe la 5 luni i-am dat suculet de clementine ca e mai dulce decat cel de lamaie,si pe la 5 luni jum.am inceput cu fructele,mar razalit cu biscuite,banana,dar daca e constipat nu,para dar toate pe rand sa poti sa-ti sai seama daca face alergie sau nu,dupa care am inceput verduras cu carnita de pui si curcan ,vita porc si miel.
SI eu ii dau de la BEIBY,am incercat sa-i dau nesstle si mi l-e arunca din gurita ,le-am gustat si eu,si intradevar astea de BAIBY parca au gust de mancarica de casa,de nestle au multa ceapa![]()
A pe la 4.luni juma.fierbeam morcov,prz si 1 cartof lasam sa fiarba 1h si il strecuram in apa aceea ii faceam laptele praf,asa se obisuieste cu gustul de legume,vezi incearca
si tu poate ii place.
olim spune:
salutare tuturor
am citit povestea micutei Simona, care din nefericire s-a nascut cu o malformatie la un ochi, si din cauza medicilor care nu au operat-o la timp are nevoie de o operatie in strainatate, care costa in jur de 5000-10000 de euro.Simona s-a nascut in decembrie, deci este cam de o varsta cu multi dintre bebelusii nostri, si m-am gandit ca poate ati vrea sa participati si voi pentru a ajutaaceasta familie si in special pe Simona.
Sper ca nu va deranjeaza ca am postat aceasta rugaminte, dar ma gandesc ca puteam fii oricare in situatia acestei mame, sau copilu nostru in situatia Simonei.Poate strangem niste bani intr-un cont si ii trimitem toti odata, ca sa nu mai platim comisioane, ce ziceti?
va dorim multa sanatate si va pupam,
Mami si Alex
aici mai multe[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115042&whichpage=5]
geanina-nica spune:
olimhai sa o ajutam pe SIMONA ,am citit istoria si a inceput sa ma doara stomacul de nervi,cu privinta doctorului,incompetent care i-a zis sa revina dupa sarbatori
,in fine,fai sa facem un cont.
kla78 spune:
merge calculiciul uraaaaaa dar nu stiu cat ma tine!!!
si eu vreau sa adunam niste banuiti intr-un cont si sa-i trimitem acestei mamici,care dintre voi are vreun cont care nu-l prea foloseste am putea sa-i strangem acolo si sa-i trimite apoi cu money gram sau westers union,cum vreti si voi si normal ca platim mai putin comision,deci astept sa-mi spuneti in contul cui adunam banutii,eu nu stau foarte bine acum cu banii dar eu nu cred ca va conta cat dam fiecare,ca doar putin cu putin se aduna marea!
in resti va pup pe toate fara exceptii si va doresc o duminica frumoasa alaturi de familie!!!
22+
olim spune:
salutare tuturor
nici eu nu stau tare bine cu banii,mai ales ca din martie nu voi mai lucra, dar daca dam fiecare cate putin o sa se adune repede banii de care au nevoie.Eu am un cont de cajamar si unul de caixa, daca vreti pot sa iia dun eu si sa ii trimitem, sau daca se ofera altcineva nu e bai.
va pupam pe toate si va dorim sa aveti o duminica frumoasa
mami si Alex
oare nicole ce face, are deja bebikul cu ea, sau e totla purtator![]()
geanina-nica spune:
klauuuuuuuuuuuuuin sfarsit ti-ai facut MACHINARIA,nu mai plec in RO.MAINE,a intervenit ceva,las ca-ti pove.
olimdar am vazut ca are un cont si euro nu putem sa-i trimitem asa si ajung si mai repede?
oricum o sa ma interesez si eu cum sa-i trimitem bani urgent.
noi mergem la plimbare mai intru mai tarziu sa vedem ce a-ti mai facut![]()