Mamici din Spania (2)
Raspunsuri - Pagina 2
geanina-nica spune:
CLOPOTEL i-mi pare rau ca nu ti-a putut zice nimic,important ca esti bine,si bb la fel,ai grija cu pantaloni sa nu te sranga jos,sub burta. te pup dulce si-ti doresc o sarcina usoara
va doresc o noapte buna la toate ca stiu ca sunteti pe-a colo dar sunteti ocupate 

geanina-nica spune:
onixkdraga nu fi ingrijorata ca-i ceva normal sa-ti creasca zahartul acum si mai ales ca ti s-a mai intamplat si cu VLAD,si daca ai diabetici in familie e normal,ingrijestete si totul o sa fie bine 

SI VA DORESC O NOAPTE SPECIALA DE IUBIRE DE SF.VALENTINSI LA CARE NU-S BARBATEI ACASA NU-I NIMIC SARBATORITI CAND VIN,CA SI ATUNCI SE POATE CA NU-I O REGULA ![]()
Ruby. spune:
Salutari la toata fetele,la puii vostri si la ouale in dezvoltare
Am trecut doar sa va salut,la invitatia Geaninei,si sa va doresc multa sanatate.
Eu va citesc pe toate,dar asa...mai din umbra si mai mult noaptea...ca deh...munca asta ne omoara.Ziua administrativa si seara camarera imi cam ocupa tot timpul.
Ok..
Besos para todas!!!
nicole_es spune:
Salutare fetele,
Noi tot la oferta suntem,ieri am facut 40 de sapt. si pitica mea tot nu vrea sa vina.Azi avem ora de monitorizare si vine si medicul sa vad ce zice.Fetelor,eu nu mai pot,nu mai am rabdare,nu pot dormi noaptea(azi de ex.m-am trezit la 05.30 cand a plecat sotul la munca).Si aici la spitalul unde merg eu nu-ti fac nimic pana nu vine bebe singur(promoveaza mult nasterea naturala) si daca nici la 42 de sapt nu vine,atunci iti provoaca nasterea.
Olim noi am primit cadou de la parintii mei carutul MATRIX de la JANE,ala cu 2 piese si intr-adevar e super misto ca il poti folosi cuco pana pe la 4-5 luni si apoi scaun de masina pana la 13 kg.Si am mai auzit ca mai bine se foloseste cuco in primele luni,ca nu e bine ca bebele sa stea mai mult de 3 ore cu coloana arcuita,iar scaunul asta il poti face cum vrei tu.Acuma nu stiu,asteptam si noi sa vina iubita noastra si sa-l folosim si dupa iti dau mai multe detalii.
Am vazut ca vorbeati de chirii si alte cheltuieli,noi aici platim 420 euro pe un apart. de 5 cam+bucat,unde stam singuri(muuult mai bine decat cu soacra
) si sunt f multumita.
Fetele care au bebei cu dermatita,vreau si eu sa va intreb,ca acu m-ati bagat in sperieti,daca eu am avut probl fff mari cu o alergie inainte de a ramane insarcinata(chiar si in primul trim ,dar care a trecut instantaneu in trim 2) exista posibilitatea ca si fetita mea sa se nasca cu probl de alergie,dermatita sau altele?????Ca acum stau si ma gandesc numai la asta si mi-e tare mila de bebeii vostri care sufera ca eu am suferit vreo 5 ani de afurisita asta de alergie si am facut si teste si analize si nimic,mi-au zis ca e autoimuna,capatata in Rom dupa o operatie de amigdalita.
Hai ca m-am intins prea mult.Va pup indesat pe toate si cand o fi va anunt eu...
Nicole
40+
ALESSIA LUCIANA
mirela10 spune:
NICOLE,eu si sotzul aveam probleme cu urticaria ,eu cel putzin pana pe la 19 ani,imi tot aparea si ma mancaaaaaaa si nu stiam de la c fac .si sotzul la fel...asa ca si bebeloiul trebuia sa aibe probleme cu pielea.
azi noapte am stat cu el o ora jumate,intre 1.30 si 3.00 ca se scarpina si gemea si plangea de nu mai stiam ce sa-i mai fac.pana la urma i-am dat din nou sirop antihistaminic(polaramine).imi venea sa plang si sa fac asa.sapt asta am dat pe creme si geluri si uleiuri aproape 100 de euro si nik.
ce ieftine sunt chiriile la voi,super!!!!!!!
CLOPOTZEL,daca vrei poti sa te duci la eco 3D si-ti spune sigur sexul,dar costa cam mult,vreo 150 euro.
ONYX,iimi pare tare rau ca ti-a iesit diabet de sarcina.mananci multe dulciuri.si mie mi-a iesit risc in sarcina trecuta si acum mi-a iesit la limita
...
OLIM,si pe mine ma cheama olimpia,asa ma striga la munca desi eu toata viatza ma stiu de mirela.mi se parea tare ciudat la inceput....
GEANINA,am luat si eu ulei de almendras,i-am pus si aseara in caditza la baie,de m-a boscorodit sotzul ca a ramas pe urma ceva asemanator cu vaselina pe caditza lui dani si cea de dush
,mai ales ca-l si tunsese si era si cu par...a avut ce spala
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (28) si dani(21.12.2005)
mirela10 spune:
eu diseara si maine seara sunt de garda ,sper sa mai pot sa intru de la munca...![]()
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (28) si dani(21.12.2005)
onyxg1998 spune:
Buna dimineata, mamici spaniole,
Cum va simtiti? Si bebeii? Sper ca totul merge de la foarte bine in sus.
Sa va povestesc: ieri mi-au dat un aparat ca sa-mi masor singura nivelul glicemie, nu?! Pai, hai sa va zic ce mi-a iesit: inainte de masa de pranz – 62, dupa masa de pranz, la 2 ore, 139 ; inainte de masa de seara – 66, dupa masa de seara – 98 ; inainte de masa de dimineata azi : 78.
Mie mi se pare ca sunt destul de normale, nu?
Nicole 

Clopozel, n-are nici un rost sa cheltui banii degeaba pe eco in 3D, mai ai putina rabdare, nici mie nu mi-au spus in saptamana 13 sexul copilului, si eu eram foarte impacienta, dar am rezistat si in saptamana 22 mi-au spus fara probleme. Sa-ti mai spun ceva, mai bine cu banii pe care i-ai da la eco, cumpara ceva pentru bebe, stiu eu, cadita, sau hainute. Uite, eu aseara am fost si am cumparat un carut pentru bebelina, m-a costat 350 de euro, e matrix de Jane. Frumos, dar mi s-a parut scump. Oricum mai ieftin nu poti gasi, dar te gandesti la cat ai sa-l folosesti. Ce am vazut si vreau sa cumpar este un marsupiu BABYBJÖRN in 3 pozitii, foarte util daca vrei sa pleci pe undeva si sa nu iei carutul dupa tine, cum vreau eu sa merg in Romania. Poti sa duci copilul si atarnat asa cu fata la tine, cu spatele la tine si culcat. Costa in jur de 100 de euro.
Geanina, nu am antecedente in familie de diabetici, am ulcerosi, sau cardiaci, dar diabetici nu, asa ca nu prea ma omor cu gandurile. Ma deranjeaza mai mult durerea de jos decat altceva. Cred ca este de la greutate, mai ales seara ma doare osul pubian rau. Mi-a zis moasa ca pot sa-mi pun o fasa, dar ca nu toate gravidele o suporta, si mai costa si o gramada, ca in general o iei de la farmacie. Nu stiu ce sa fac, daca s-o iau sau nu.
Pupik de la Onyx si Vlad
29+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
geanina-nica spune:
nicolebine ai revenit asteptam vesti de la tine,lasa ca mai ai un pric o sa vezi ca vine cand nu te astepti tu rabare,ca totul o sa fie bine,
cu dermatita nu-ti face probleme de acum lasa sa nasti sa fie totul bine si duapa,mai povestim.Nasterea naturala o promoveaza si aici.nu-ti fac cezariana numai in cazuri excepionale (la seguridad)la paricular deja vorbim de alceva.
ASTEPTAM VESTI

SI-TI DORESC O NASTERE SCURTA.
MIRELAde ce nu ai mers la urgenta?
onixi-mi pare bine ca nu-i probema mare cu diabeticul,daca te ingrijesti o sa fie bine mai ales ca zici ca in familie nu ai diabetici,
Mi-e mi-o dat pe muraturi,dulciurile nu le-am putut nuci vedea,defapt niciodata nu am fost cu dulciurile.
EU cand l-am cumparat caruciuorul m-a costat 600 si de e,l-am cumparat chiar cand a aparut,mi-se pare f practic diferenta ca eu am avut 3 piese,
sa-l poarte sanatoasa Alexandra
A SI LA NICOL LA FEL sa va dea Doamne,Doamne,multa snatate sa puteti sa plimbati pe ALESSIA
ONIXIUTE AICI DATELE MELE:GEANY(08-04-1975)SI INGERASUL MEU
ALVARO(03-10-2006)
nicole_es spune:
buna fetele
abia acum am reusit si eu sa ajung acasa dupa 3 ore de stat la spital.Deci,aveam ora la 11 la monitorizare,care s-a facut 11.30 cand am intrat eu si 12.30 cand am iesit,ca a vrut doctorita sa mai faca si un control manual sa vada colul(care este scurt,moale,dar inchis),apoi stai nene ca mai vrea si o eco si cum nu aveam ora mai stai si pe acolo aproape 2 ore.Cand am vazut ca e aproape ora 14 si eu inca nu iesisem de acolo,credeam ca innebunesc,ma mai lovise si foamea ca azi m-a trezit bebica la 5.30 si n-am mai putut dormi,deci am luat micul dejun destul de devreme.Printre nervi,dureri de fese de stat atat pe scaunele lor din lemn,nerabdare,ma mai stresau si cu mobilul,ba mama,ba sora aia mica,ba sora ailalta si eu eram un pachet de nervi,ca n-am nascut?Pai de unde nene cu atata stres si nervi ,clar,nici ea nu vrea sa iese.Hai ca v-am facut destul capul mare,dar m-am descarcat si eu putin ca si asa sunt singura toata ziulica,dar las ca vine week-end-ul si sta si tati acasica cu noi.
Eu va pup si sa auzim de bine.
multumesc mult fetelor care au inceput deja galeria,dar mai aveti putina rabdarica,oricum sentimentul ca se mai gandeste si altcineva la tine e super incurajator!Va pup fetelor si stati fara grija ca va dau eu de veste in caz de ceva.

NICOLE
40+
ALESSIA LUCIANA
onyxg1998 spune:
Nicole, stai linistita, ca asa este la astia! Nu te mai stresa ca n-are rost! Sa dea Dumnezeu sa nasti cat mai repede si cat mai usor!
Pupik de la Onyx si Vlad
29+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James