Mamici din Spania (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

‘Neata, fetele,

Hai ca n-am mai ramas multe, vad ca se cam trage chiulul pe aici!
Ce faceti, pe unde umblati ??
Noi inca nu umblam, suntem la munca, asteptam sa vina ziua de maine sa cerem medicalul si de luni sa ramanem acasica. In sfarsit i-au iesit dintisorii si lui Vlad, va vine sa credeti : Vlad face luna viitoare 7 ani si a schimbat 8 dinti pana acum. Cei patru de jos si cei doi de sus din fata i-au crescut cat de cat repede, dar cei doi laterali de sus abia acum i-a iesit unul si celalalt este aproape, desi i-a scos acum o gramada de luni.
Inca ma mai doare spatele, dar este ceva normal de acum si mai ales ca nici nu prea dorm cine stie ce, asta este, e normal.
Ce ati mai facut??
Felicitari pentru dintisori, Geanina.

Cred ca de data asta am nimerit-o!

http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02

Pupik de la Onyx si Vlad

31+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

ONIX-CHIAR ca ma ramas numai noi 2,fetele se pare ca sunt ocupate,no ce fain maine deja acasa sa te odihnesti,poate no sa te mai doara spatele,si o sa fi si tu mai relaxata.
AZi am sa ma pun si eu la invatat ca mai am un pic,fac un curs,si-l termin.si am de gand sa fac niste papanasi sa vad daca-i plac la Alvaro.
Bravo LA VLAD uite are mai multi dinti decat ALVARO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

quote:
Originally posted by geanina-nica

ONIX-CHIAR ca ma ramas numai noi 2,fetele se pare ca sunt ocupate,no ce fain maine deja acasa sa te odihnesti,poate no sa te mai doara spatele,si o sa fi si tu mai relaxata.
AZi am sa ma pun si eu la invatat ca mai am un pic,fac un curs,si-l termin.si am de gand sa fac niste papanasi sa vad daca-i plac la Alvaro.
Bravo LA VLAD uite are mai multi dinti decat ALVARO

GEANY SI ALVARO (3-10-2006) http://www.flickr.com/photos/gfan/

Geanina, muncesti? Sau vrei sa mergi la munca?

http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02

Pupik de la Onyx si Vlad

31+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

onix-nu muncesc,am avut norocul sa pot sa stau cu piciul si sa disfrut primul an,dar acum ma cam plictisesc si cam m-am saturat sa fiu ama de casa,asa ca i-mi caut ceva de dimieata. pana-n vara,sau daca nu sa incep in septembrie sa-l dau pe pici la guarde.
In vara AUgust vrem sa mergem cu toti in RO.Si vreau sa ma duc si de pasti.

Mergi la inceput

BUNA DIMINEATA-la amiaz,ca de obicei,noi
am dormit mult si suntem asa de odihniti,numai ca-s ocupata un pic cu casa,vreau sa ma mut cat mai repede si nu gasesc cea ce im-i place OFFFFFFFFFF.

fetelor pe unde mai umblati cum va simtiti,puisorii ce nazbatii mai fac?

Mergi la inceput

MULTE MARTISOARE SI MULTI GHIOCEI DIN PARTEA NOASTRA SI MULTI PUPICIDE la ALVARO PENTRU TOATE MAMICILE VIITOARELE MAMICI SI PRINTISOARE.

Va doresc un sfarsit de saptamana super,si profitati de razele de soare.

Noi suntem bine,acum ne pregatim sa iesim si dupa masa avem clasa de innot vreau sa fac niste poze,sa vedeti si voi cum innotam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_es spune:

heyyyyy!!!!!!!!!salutare!!!!!!!!
va pup indesat pe toate si sa stiti ca mi-a fost dor de voi!
daaaaaaaa,am nascut,o fetita,ALESSIA LUCIANA,frumoasa foc,3050g,48cm,apgar 9-10-10;marti,19 feb.2008,ora 10.35am.
A fost destul de greu,mi s-a rupt apa luni dim la 4.30 si am avut contractii dureroase de luni seara pana marti dim.Cam lung travaliul,dar multumesc lui D-zeu ca s-a inventat epidurala,ca daca nu ,nu cred ca reuseam.si am avut noroc si de sot,care a stat langa mine.
Tratatia a fost super buna in spital,multumesc inca o data lui D-zeu ca am nascut aici si nu in Romania.
Scuze ca nu am intrat pana acum,dar nu prea mai am timp.Deocamdata,iubita mea doarme destul de bine ,dar mai are momentele ei cand nu-i place nimic.asa ca atunci cand doarme incerc si eu sa ma odihnesc sau sa mai fac prin casa ce pot.Oricum tati are inca vreo cateva zile de concediu de paternitate(a avut 15 zile) si face tot posibilul sa ne fie cat mai usor(mancare,curatenie,cumparaturi)
Ma bucur ca duminica a venit si preotul si ne-a facut molifta si parca ma simt eu mai bine

un pupic special pt GEANINA_NICA si ONYX si multumim ca v-ati gandit la noi.As vrea sa va pun poze,dar nu prea sunt experta in ale computerului si nu stiu cum sa-mi fac cont.daca ar putea sa ma ajute cineva,va arat si voua ce printesa are mama.

hai ca m-am intins,dar trebuia sa recuperez putin,nu?

NICOLE,MAMI DE ALESSIA LUCIANA

Mergi la inceput

MULTE MULTE flori din partea noastra,
BINE AI VENIT PE LUME ALESSIA,SI SA CRESTI MARE MARE SI SANATOASA SA POTI SA LE FACI VIATA FERICITA LA MAMI SI LA TATI,
si VOUA MAMI SI TATI SA VA DEA DOAMNE DOAMNE MULTA SAMATATE SA PUTETI SA AVETI GRIJA DE PRINTESA VOASTRA.

Acum odihnestete,si ai grija de Alessia,

PENTRU POZE intra http://www.flickr.com/,si unde scrie crrear tu cuenta ii dai clic si vezi ca te indruma ei,inceearca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, eu v-am citit tot, dar am avut tati acasa de marti pana azi cand a plecat cu flori la italieni, si am profitat la maxim de el, ne-am plimbat cat am putut de mult
BINE AI VENIT ALESSIA, SA CRESTI MARE SANATOASA SI SA ADUCI MULTE BUCURII PARINTILOR TAI SI LOR SA LE DEA DD MULTA SANATATE SA TE POATA CRESTE SI SA SE BUCURE DE TINE!
un martisor pentru toate fetele din Spania de la noi[http://www.felicitari.starclub.ro/ecard490.html]

mami si Alex[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/?saved=1]
avem poze noi

Mergi la inceput

olim-ce frumosi sunt ghiocei.multumesc-

D BUNI-CE MAI ZICI cum te simti?sper ca esti bine.

Mergi la inceput