Mamici din Spania (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Buna dimineata fetelor

mai da ocupate mai sunteti,sper ca toate sunteti bine,
Noi mergem mai tarziu un pic pana la biserica,sotul a inceput repetitiile pentru pàsti.SI cu vremea asta asa de frumoiasa e si pacat sa stai in casa.

fetelor va doresc o dumineca cat mai placuta alaturi de famiile voastre si de stumfuleti si strumfiitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
va dorim sa aveti parte de o duminica faina toate.
ce noroc ca va puteti duce la biserica, noi avem la 150 de km cea mai aproape
si la noi e cald, poate dam o fuga pana la mare cu Alex, depinde de ce chef o sa am mai tarziu, ca iarasi suntem singurei acasa, tati o plecat ieri in Italia cu flori
va pupam

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

hola si de la noi...
eu la munca,dupa ce azi noapte am dormit vreo 4 ore adunate.ca aseara am facut prostia sa mananc niste chorizo si toata noaptea m-a durut stomacul si am avut niste gaze...
dani si el s-a trezit azi noapte de n ori,asa ca de dimineata aveam o fata de killeritza,degeaba incerca barbatul sa faca tumbe si flotari in fata mea sa ma inveseleasca.noroc ca nu e asa mult de munca.
ONyX,ti-a dat baja pana la urma?eu maine dimineata merg sa vad poate se indura de mine si imi da concediu medical...
GEANINA,imi place de tine ce activa esti,si ce frumos va petreceti voi duminica in familie.ieri dupa masa am vrut si noi sa mergem la un parc mare aici in madrdi(retiro)si am dat atatea ture sa gasim un loc de parcarae incat s-a plictisit copilul si ne-am intors spre casa,la un parc din apropiere.
NICOLE,SA VA TRAIASCA MICUTZA,SA FIE SANATOASA SI PAPACIOASA!
salutari la restul lumilor si o duminica placuta.

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (30) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ne-am intors din Romania!! azi! a fost foarte placut, timp frumos, bani multi, toate sunt extraordinar de scumpe! Avionul era foarte incomod si stramt(am calatorit cu blue-air) Dani a cam plans la aterizare...i s-au infundat urechile. si pe noi ne durea capul ingrozitor de la presiune.

Nicole sa-ti traiasca fata, sa creasca mare sanatoasa si mancacioasa!
Am vazut ca ati discutat despre Chamodent...eu ii puneam cate 2 in putina apa si n-am vazut nici un efect...
Am adus din Romania Nurofen pt copii, dar tot ca Dalsy cel de-aci este.. nu vad nici o deosebire...voi ati observat?
Am pus poze noi la semnatura, dar mai tre' sa le rearanjez... revin

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Buna dimineata
LA noi nimic deosebit ieri ne-am pertecut ziua super cu multi copii,pana seara.

olim-noi avem aici biserica, dar nu avem plaja ca si tine,ce fainnnnnnn,mai ales ca acum vine si caldura,
Cum a fost Dumineca sin papi?

mirela-ma bucur ca sunteti bine,domne da sa-ti dea si tie la baja,sa fii mai odihnita.
ASA e in parkul retiro,cu masina e un dezastru si noi am fost odata cu masina si cred ca am dat la ture pana am ametit,noroc ca pe cand sa plecam a iesit unul.
NOI mergem mai mult in parcul acela din PASEO DE LAS ROSAS.

Dbunny-asa dor de casa mi-ai facut,si eu trebuia sa merg dar pana la urma am amanat sa poata venii si sotul.
Ce frumoase sunt pozele cu iedutul si pisica,ce scumpic e cum face draga draga,la pisica,SA-TI TRAIASCA FICIORUL.
SI BINE AI SOSIT.
Cat ai stat in RO.ti-a fost dor de SPA.?

Mergi la inceput

DAYANARA-TU CE MAI FACI nu mai zici nimic,pe unde ta mai plimbi?

AUREOLA-CUM O MAI DUCI?

ONIX-MAI LUCRI ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna, fetelor,

si de la noi si o primavara cat mai frumoasa si mai plina de bucurii!
Fetelor, am intrat de azi in concediu, pana la urma medical normal (75% din salariu), dar ce mai conteaza, ca mai sunt 2 luni pana intram in post natal. Azi nu prea am avut chef de nimic, doar am facut curat. In rest suntem bine, bebelina se misca mult si tot cu capul sus este, se vede treaba ca-i place sa stea langa inima mea.
Cum mai sunteti?
Nicole, felicitari pentru buburuza, sa va dea Dumnezeu multa sanatate si multa fericire!
Mirela, eu am fost la medicul de familie si i-am zis ca nu mai pot, sa-mi dea medical, si norocul meu ca am un medic foarte de treaba, mi-a scris intr-un moment medicalul si l-am dus la munca. I-am anuntat pe aia de vineri dupa amiaza ca de luni nu mai vin si gata.
Mai stau si eu linistita nitel.
E tare cald si placut aici la noi, am iesit putin sa ne plimbam.
Maine intram iar.

http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02

Pupik de la Onyx si Vlad

32+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Am stat o saptamana in Ro. De duminica pana duminica.Dani a probat ciorbita de burta, ciorbita de pui a la grec, lapte de vaca de la laptareasa satului, cu cerealele de aici a fost super ok, cam gras dar foarte bun, recent muls si bine fiert,oua din cuibar, alimente destul de biologice zic eu...
Restaurantele selecte nu sunt asa scumpe ca aici in schimb sa mergi la alimentara te apuca plansul, cate 90-100 de auro pe un carut, si nu luam carne...
Niste prieteni din Arad ne-au dus la un super restaurant italienesc unde am mancat cele mai bune spaghetti a la carbonara din viata mea(toate pastele erau facute acolo de chef) si ascultam muzica in direct in timpul cinei, mai un vinut mai un aperitiv din partea casei...32 € total cina pt 4 persoane!
Am fost si la Iulius Mall in Timisoara, centru comercial foarte foarte pijo! o camasuta maneca scurta cam ce avem aici in Zara la 14-15€ acolo era la 30 aproape(99Ron). Adidasi de marca ce aici gasesti la 80-90 acolo de la 140 in sus. Lui Dani nu i-am luat nimic, nici mie, pur si simplu mi s-a parut foarte scump. Hainute ieftine gasesti la piata la 10-15 euro trenningul calitate super proasta, ceea ce aici luam la poata la 5€. Sa mai continui? Dodoturile mi le-am carat de-aci...imi ies la juma de pret...Mi-am adus o placinta cu mac de toata frumusetea, ceva ciocolata Poiana la cutie la preteni si-atat! Ah! si m-am umflat de ciorba de burta in Romania si mititei
onyx eu am lucrat pana cu 15 zile inainte sa nasc...si crezi ca cineva mi-a multumit? acu imi pare rau ca n-am iesit mai devreme in concediu! Profita si odihneste-te mult, fa pregatiri, hainute, cumparaturi alea-alea, ca in ultimele saptamani nu mai dormi bine si dupa ce vine bebe nici atat! Concediu placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

DBUNNY, asa am zis si eu, ca nu-mi face nimeni statuie, si asa nu dorm bine noaptea, asa mai stau acasica si-mi fac treaba linistita.
Fetelor, pe unde umblati?

http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02

Pupik de la Onyx si Vlad

32+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

onyx sa-ti mai spun din experienta nasterii in Spania:
mi-am facut eu vreo 12 tampoane, am cumparat pansament de la farmacie si am infasat in el bucati mari de vata cumparata de la supermercado. Tampoanele ce se dau la maternitati aici sunt ca porcu, si mari si rele, chiar moasa m-a avertizat sa am grija ca-s cu celuloza si irita si favorizeaza hemoragia!! Se vinde ceva special in farmacii dar iti spun eu ca mi-e mi-au fost foarte bune cele facute de mine, chiar le-am cusut pe margini, si imediat mi s-au uscat cusaturile de la epiziotomie. Am folosit un spray pt epiziotomie numit Blastoestimulina(este si pudra) care se foloseste cu succes pt cicatrizare rapida. Spalat de vreo 2-3 ori pe zi zona cusuta, apoi taponat cu prosop, apoi uscat bine cu foenul apoi spreiat. N-am avut nevoie de colac, nici n-am avut nici un deranj si-am fost super taiata, 6 puntos.
Discurile alea de lactancia sunt foarte bune cele de la Mercadona. eu am luat si de la Chicco si nu este nici o diferenta, doar dublu pret. In schimb biberon d'ala inclinat de la Chicco chiar si acum mai folosim. Ne place mult, nu trage pruncu asa mult aer.
Cand mergi la matern ori la dilatare ori la paritorio sa nu-ti dai jos sosetele...asa frig mi-a fost dupa ce-am nascut, brrrrr, am mai auzit si la alte fete...la tine la prima nastere cum a fost?
ai sa ceri epidurala? o sa intre sotul cu tine?
Moasa mea mi-a dat pastilute d'alea de homeopatie pt dilatare si nastere...nu mi-au folosit de nimic si-am dat vreo 15 euro pe ele, si tot la litrii intregi de oxitocina am ajuns...
daca mai imi aduc aminte mai iti spun si sper sa-ti foloseasca de ceva experienta mea..

Mergi la inceput