Mamici din Spania (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aureola27 spune:

Buna fetelor, si multumesc pentru sfaturi sper sa se rezolve au zis ca-mi face contract pentru 12 luni ,sa vedem.

Am fost luni la ecograf si ingerasul meu nu a vrut de loc sa-l vedem ,sa intors cu spatele si asa a ramas,a trebuit sa ma pun intr-o parte sa-l masoare macar.A inceput sa se cunoasca burtica si am fost sa-mi cumpar pantaloni speciali pentru gravide.Voi de unde ati cumparat ca sunt asa de scumpi si mai sunt si urati ,abia am gasit unii sa-mi placa.
A schimbat cineva permisul de conducere aici,sotului meu ii expira si nu prea stim ce sa facem ?
PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

onyx lasa ca o sa treaca si o sa fie bine, urmeaza dieta pe care ai primit-o si sigur totul va fii ok.Ai grija ca poti face diabetul si pe baza nervoasa.
nicole,printesa e o dulceAm mai scris ca daca vrei pot sa itit rimit niste ceaiuri cum mi-a ramas de la alex, ca eu nu am avut nevoie de ele, si oricum numai expira, poate nu ai citit, dar oferta e valabila.
fetelor, nu este consulat la roqueta, vine doamna consul odata la 2 saptamani vinerea.
pupam fetele si va dorim o semana santa excelenta,

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by aureola27
A inceput sa se cunoasca burtica si am fost sa-mi cumpar pantaloni speciali pentru gravide.Voi de unde ati cumparat ca sunt asa de scumpi si mai sunt si urati ,abia am gasit unii sa-mi placa.
A schimbat cineva permisul de conducere aici,sotului meu ii expira si nu prea stim ce sa facem ?
PUPICI

Eu mi-am luat haine de gravida din H&M ... cam 24€ pantalonul, 15€ camasa, 25€ fustita de blugi de gravide...si sunt dragutele. Am mai vazut si in Kiabi, dar nu mai stiu la ce preturi oricum nu asa scumpe ca la Prenatal sau Corte Ingles...

Nicole ti.am vazut scumpica Alessia...sa va traiasca!

Paste fericit fetelor!!

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

eu am vazut la reduceri la H&M erau la 6 euro pantaloni si bluzite, Eu am luat multe in Kiabi la prturi foarte bune.
Eu mi-am schimbat permisu aici, acum 2 ani, am fost la proba la oftalmologie la o clinica privata, am dat 45 de euro si apoi am fost in Almeria la trafic si mi l-au schimbat intr-o luna.
Nicole, pot sa iti trimit duminica cu sotu ceaiurile daca vrei

pupam fetele

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Buna fetelor,am cam chiulit ,dar am fost un pic ocupata.
NICOLES-sa-ti traiasca printesa ca frumusica-i foc,si ce frumos doarme,ca un ingeras.cred ca papi asa e de mandru.

onix-lasa ca mai ai un piculet si trece important e sa fie bbelina sanatoasaDE LA ALVARO

MIRELA-CUM va mai simtiti?

aureola-eu mi-am luat haimute de la H&M,C&A,acum vezi ca sunt la magazinele normale,bluzite dealea largi care incepe taietura sub sani,si vine largute pe burtica su sunt si rochite,cu yegari.

Dbunny-eu fac cumparaturile,de la haorrmas , am un magazin chiar sub blocul in care stau,si ma mai duc duc si in cort engles cand caut ceva anume si nu gasecs la alte mag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aureola27 spune:

ONYX imi pare rau ca ai facut diabet dar bine ca micuta e sanatoasa,curaj ca mai ai putin si scapi.O sa am si eu mai multa grija vad ca nu e de glumit cu glicemia ,chiar daca mi-a iesit bine curba abia sunt la inceput si mai am pana in septembrie.

OLIM trebuie sa platesti si la trafic o taxa? nu ai nevoie de alte analize,doar de la oftalmolog?
Saptamana viitoare o sa ma duc si eu in H&M sa vad ce gasesc ca zilele astea cred ca o sa fie inchis.
DBUNNY eu ca si tine cumpar si din Lidl crenvusti din aia afumati,smantana si iaurt si din Mercadona,Dani si Alcampo ca e cel mai aproape si gasesc cam de toate acum au adus si produse romanesti bors,muraturi...din Dani cumparam carne, legume, fructe si paine ca sunt mai ieftine,asa ca facem un adevarat maraton ca sa putem cumpara si ieftin si bun.
Multi pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

sa mai dau si eu un semn de viata dintre praf si daramaturi ca al meu sot s-a gandit ca nu-i de ajuns sa dea cu var mai vrea sa darame si ceva pereti sa mute o usa dintr-o parte in alta,lucru caer mie mi se pare total aiurea ,dar ca sa nu ne mai ciondanim il las sa-si faca damblaua.
eu ma simt mai bine,dar acum e dani racit cobza,ii curge nasul ca la robinet.si bineinteles ca e nervos,marait si vrea sa stea numai cu mine.de fapt are o perioada de dinainte de raceala de cand nu mai accepta pe nimeni pe langa el.vrea numai la mine in brate,cu mine afara,mananca doar cu mine,eu il schimb,il imbrac.nici mama nu se mai poate apropia de el ca urla...
si apoi m-a disperat cu desene ,cere tot timpul si e tareeeee mofturos.iar seara adorme f greu si dupa ce-i spun vreo 5 povesti.iar noaptea se trezeste de vreo 4 ori in cel mai fericit caz.si cum eu am insomnii si dureri de burta noaptea,va imaginati cu ce fata ma trzesc dimneata...sper sa-i treaca rasfatul si fazele astea ca nu stiu ce ma fac cu amandoi ...
in rest va citesc si eu cum o si urez PASTE FERICIT celor care sarbatoresc...

http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (31) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

buna fetelor-ce mai zicetzi vad putina miscare pe aici.

noi am fost ocupati cu sarbatorile si procesiunile,acum suntem mai liberi,

Ma chinui sa-l pun sa faca pe olita dar nu vrea nu stiu ce sa mai fac.?

MIRELA-
cum stai cu santierul,si cu sanatatea sper ca ti-a trecut raceala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrita4444 spune:

Buna mamici din Spania,am o problema :(tre sa fac certificatele de nastere copilashilor mei ( am doi gemeni scumpi ,nascuti in 28sept.2007)si n-am idee ce trebuie sa am unde sa mergem etc.stiu ca la ambasada in barcelona ,dar ce sa duk ?¿?am doar certificatele pe care mi le-au dat la registro civil.Va pupam , Sandy Mamika de ingerashi DANIEL SI EDUARD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetelor!!Scuza-ti-ma ca am navalit asa....eu va citesc mereu,numai ca nu prea pot interveni pt ca inca nu sunt mamica!Am intrat sa ii raspund sandritei4444:cel mai simplu si sigur.......suni la consulat la Barcelona si ei iti spun de ce acte ai nevoie si iti fac si cita!!Daca ai nevoie de numerele de telefon ma anunti si ti le trimit!Eu sunt tot din Zaragoza.....
Va pup pe toate si sa va traiasca minunile!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput