Mamici din Spania (2)
Raspunsuri - Pagina 16
olim spune:
aureola, trebuie sa iti faca inca un contract de munca pe minim perioada cat ai avut ultimul contract, deci 12 luni.Da ca nu te duci la UGT si ii dai in judecata eu asa am facut si a fost obligat sa imi faca un contract si mi-a dat o indemnizatie de 2000 de euro pt cauze, plus ca l-a pus a imi plateasca toate salariile pe care mi le-a dat mutua.
Du-te la medic si cere baja laboral, pana nu iti expira contractul, ca daca te duci in paro nu beneficiezi de maternitate, de cel 16 luni platite.
fetelor, ieri am fost in roquetas sa fac certificatul lui alex, o scarboasa de consul
vorbea asa uat cu toata lumea, niste conditii, un rand, 30 de romani intr-o camera de 2x2
tipic romanesc, si niste preturi
Mi-e si greata de tot, ca doar bani le trebuie pe ace, dar conditii, a trebuit sa las carucioru intr-un hol si sa urc 2 etaje cu alex in brate si sa stau la rand vreo 2 ore, pe un corido de 1 m de larg si 3 de lung, niste conditii groaznice.
nicole asteptam poze cu printesa.Sa stii ca si eu am folosit bibe de la chico si alex nu a vut deloc coliciNu ai cine sa iti trimita din romania ceai pt colici'Eu am doua cutii cum le-am cerut de acasa si nu le-am folosit, daca vrei pot sa ti le trimit ca sia sa numa expira.Trimite-mi adresa pe pm si luni ti le trimit daca vrei.
va dorim tuturor o duminica faina sa aveti
mami si Alex
geanina-nica spune:
olim-asa e la noi la ambasada si aici,vorbesc cu tine de parca ei sunt cne stie cine si te privesc de sus,.Eu in locul tau intram cu caruciorul 
Dbunny-sa acoprere hartia,dar ai grija ca se rupe ffffff usorrrr.SPOR LA MUNC,aaaaa si poti sa faci si mai multe culori.vezi tre sa-ti iasa asa cu dungulete parca ar fi estucate,dupa ce se racesc se dau cu slaninuta daca nu ai cu un pic de grasa de pe picior de jamon.
AUREOLA-bine ca esti bine,nu fi trista,ai dat peste oameni rai dar sa sti ca aici nu-s asa.Chiar eu am multi prieteni spanioli
DUMINECA PLACUTA LA TOATE 
olim spune:
am vrut doar sa va dorim o saptamana buna tuturor si o semana santa cat mai tranquila

mami si Alex[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/page2/]
Dbunny spune:
Olim este consulat in Roquetas??
Da-ne te rog detaliile, telefon, email, adresa, niciodata nu se stie cand avem nevoie de o imputernicire, ceva...
Eu ultima data cand am avut nevoie a trebuit sa merg pana in Sevilla, nu erau cozi, dar Sevilla e la 500 si ceva de km de noi...
Geanina mersi mult de sfaturile cu oole
Puiul tau mai are probleme cu iesitul maselelor, coltilor? ca Dani are 8 dinti, 4 masele si inca e deranjat
...si de fiecare data cand ii iesie ceva face febra, i se umfla ganglionii si apoi dureri de urechi... de data asta am ajuns la otita
suntem pe Augmentine.
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
geanina-nica spune:
O SEMANA SANTA FAINA SA AVETI
Noi o sa fim tare ocupati ca sotul e cofradela o biserica si iese in procesiune cu imaginea lui MARIA,mie asa i-mi place,asa ca o sa fim toata ziua pe strazi incepand cu miercuri.
dbunny-daca i-tio spun o sa razi,noi la 1 an si 5 luni aem doar 3 dinti sus si 2 jos si au inceput sa-i iasa 2 maselute.M-am uitat in guritza si am vazut ca are ffffff umflate gingiile de la canini,cred ca urmeaza,de durut il dore dar nu asa de atre ori ii rezistent el,eu ii dau CHAMODENT,2 pastile 1 data de 3 ori pe zi
Si slava Domnului,pana acum nu mi-a facut moale si nici febra,sa speram sa fie tot asa.
sa vezi ce faine ies ouale.
DARIANDRA-ti-ai luat olita?Daca ti-o iei sa ne spui si noua cum e.
mirela10 spune:
salutari si de la noi,mai telegrafic asa....eu sunt racita cobza de vreo 3 zile si cu santier in casa,ca ne-am apucat de zugraveala(profitam ca are sotul o sapt libera).iar dani e super marait si nervos,mi-a facut si febra mar esambata seara,dar fara alt simptom.
plus ca a avut un episod urat de constipatie de a urlat saracutul pana a iesit bolovanul de kk,de-mi venea sa plang cu el.in rest e la fel cu scarpinicii
,e super mofturos,iar mie numai asta imi lipeste acum cand as zace non stop.noaptea nu pot dormi din motive de nas infundat,dureri de spate,burta,etc...
azi m-au sunat si de la mutua ca vor informe medico cu motivele pt care sunt de baja...
va pup si sper ca voi sa aveti o sapt mai linistita ca a mea
http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (31) si dani(21.12.2005)
Dbunny spune:
Mirela pt constipatie la copii mici pediatrul ne-a recomandat eupeptina, da-i ceva nu-l lasa asa, saracutul...miere pe stomacul gol ai incercat? Al meu prunc cred ca a fost cel mai constipat bebe din lume, pana la 5 luni a trebuit stimulat la funduletz ca sa faca zilnic...eu nu-l lasam nici o zi fara sa faca...de cand suntem diversificati nu mai avem probleme, nici macar acum ca nu prea mai serveste fructe si legume
Dupa simptomele tale as baga mana-n foc ca te-ai pricopsit cu o gripa...ceva frenadol cu lamaie bagi? multe likide si odihna... pup iu.
Fetelor voi in ce magazine faceti cumparaturile? ma refer la alimente...carrefour, mercadona, eroski, upper, lidl? eu ma invart dupa oferte in fiecare, de exeplu ciocolata asa buna si ieftina ca in Lidl niciunde-nemteasca, din Mercadona iau croasanturile alea cu margarina la 1.10€ vreo 15 bucati, foarte bune, mai bune ca si marca Bimbo, tot de la Mercadona iau ruda d'aia mare de Jamon de pavo(sunca presata)...1,750Kg la 4€...de la Lidl iau mustar si castraveciori acri, ca la gust se aseamana cu cei romanesti...
Hai fetelor mai impartasiti si voi una alta...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
onyxg1998 spune:
Buna, fetele,
n-am mai intrat de multicel, dar sunt pe aici.
Tin sa va spun ca pana la urma mi-au zis ca am facut diabet de sarcina si acum imi fac injectii cu insulina de 2 ori pe zi, la pranz si seara, asta este.
In rest, suntem binisor, avem momente bune si altele nu chiar. De durerea de burta jos, mai ales noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta tot n-am scapat.
Voi ce mai faceti? Mirela, cum te simti?
Eu am fost la eco si mi-au zis ca bebelina este bine, dar mi-au dat inca o programare pentru 11 aprilie, sa vada cum s-a dezvoltat bebelina, caci riscul la gravidele cu diabet este sa se dezvolte bebe prea mult.
Sper sa intrati macar putin. 
http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02
Pupik de la Onyx si Vlad
34+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
nicole_es spune:
buna fetele
scuze ca nu am intrat cam de mult,dar va spun acum ca suntem destul de bine,mai putin in privinta colicilor,dar pleaca maine cineva in Rom si sper sa-mi aduca ceva de acolo.Apropo,fetele ce credeti voi ca este mai eficient pt colicii astia nenorociti?
Geany merci mult pt inf referitoare la flickr,dar sincer am incercat de vreo 3 zile si nu stiu de ce nu reusesc.mai incerc si azi,sa vedem de ce sunt eu asa de grea de cap si nu ma pricep.
si pt Alvarito.
Onyx
si stai linistita ca tot raul spre bine.vei vedea ca totul va iesi asa cum iti doresti tu si cum ar trebui sa fie:perfect.ai mare grija de tine si de bebelul tau.vroiam sa-ti spun ca daca sotul tau isi va lua si el cele 15 zile de paternitate ce ii revin,se merita pt ca sotul meu le-a luat si a primit bani si de la empresa si de la asigurarile sociale,vreo 500 euro.e doar un sfat,dar voi faceti ce credeti ca-i mai bine.
http://www.flickr.com/photos/24647896@N04/sets/
NICOLE,MAMI DE ALESSIA LUCIANA(19.02.2008)
nicole_es spune:
yupii!!!!
am reusit sa pun poze
pana la urma am vazut ca nu-i chiar asa greu
http://www.flickr.com/photos/24647896@N04/sets/
NICOLE,MAMI DE ALESSIA LUCIANA(19.02.2008)