Mamici din Spania (2)
Raspunsuri - Pagina 15
Dbunny spune:
Nicole si noi am patit-o rau cu colicii..singurul truc care ne functiona(si-mi omora varicele) era sa-l plimb cu burtica lui sprijinita de antebratul meu, el cu burta-n jos fata la pamant..nu stiu daca intelegi...asa ne plimbam cand avea crizele...nimic nu mi-a functionat nici spaniolesc nici romanesc nici englezesc(chiar si din uk mi-a adus sefa produse si tot degeaba). Daca-i dai laptic praf ai grija ce bibe folositi, noi am incercat 100 si tot la Chicco ala angular am ramas chiar si acum...i se desurubeaza fundul si iese aerul pe-acolo...nu-ti fa probleme cu degetutele Alessiei, se rezolva, o sa vezi...abia astept sa vad poze cu ea
Mirela, vezi ca si eu am avut copilul f constipat si ma gandeam ca fara fructe nu faca kk...baga-i legume verzi, cereale integrale, orez integral, prune rosii... muuuulta apa si multa miscare. Papa puiul tau paine? dar cereale? obisnuieste-l zilnic cu cereale la mic dejun si paine...ajuta, spun eu, mama patita!
Al meu sot a vomitat toata noaptea si-a facut diarie, asa ca azi dimineata eu la sange el la urgente...e ceva virus....rezultatele la analize le primesc vineri, dar vineri nu este doctor de garda, e sarbatoare locala...asa ca luni. ma simt mai bine dar inca nu sunt 100% bine...maine merg la servici..azi n-am fost, poate ma dau naibii afara astia...mi-ar face un bine..cred ca am acumulat si eu de somaj vreun an.
Va pup, mergem al nani
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
geanina-nica spune:
BUNA
NOI SUNTEM BINE,ieri am stat pana tarziu si m-am uitat la COSTEL,super ca a castigat.Macar asa se mai sterge imaginanea noastra de romani rai,cu toate ca eu nu am avut probleme cu spanioli.
Dar noi am avut probleme cu romani,la care le-am facut bine si ne-au cocosit,in fine asta-i alta poveste poate o s-o povestesc altadata.
mirela -si perele sunt BUNE,fai compot.
dbunny-cum va mai simtiti?sper ca sunteti bine.
mirela10 spune:
ooo fetelor,puiul meu mananca aproape zilnic pere si prune,bea apa,iar cu painea mai usurel.dar seamana cu mine,care pot sa mananc orice si sunt superconstipata
.
azi am avut ultima eco de sarcina,are aproape 2 kg puiul meu si era cu ochisorii deschisi.nu a fost prea vorbareata doctorita,doar a mormait ca e totul bine.toata eco nu a durat nici 5 minute.si am asteptat o gramada pe acolo...
eu nu dorm de la 4 dimineta ca am avut niste arsuri groaznice,degeaba iau almax si niste dureri pe sub burta...cica se intind ligamentele
.
suntem cam stresati ca firma unde lucreaza sotul meu s-ar putea sa se dizolve pt ca dau afara in prostie.si nu prea ne-ar trebui asta acum mai ales ca si eu iau cam putini bani in concediu medical.si facand o socoteala asa nu prea ne-am ajunge cu banii sa platim toate ratele
.sa vadem ce-om face
http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (31) si dani(21.12.2005)
nicole_es spune:
buna fetele
iar sunt chioara de somn ca mi-a bagat fica-mea trezirea pe la 04.00 si nu prea are de gand sa doarma sa pot recupera si eu.dar asta e,iesim mai tarziu la plimbare ca e tare cald si frumos si poate doarme si ea.
ONYX,GEANY SI MIRELA va multumesc din suflet pt incurajari si cred din tot sufletul ca daca DD a vrut ca ea sa vina acum in viata noastra,asa cum e ea,atunci vom lupta cu toata fiinta noastra ca acest copil sa fie perfect pt noi.va pup pe toate si ma bucur mult ca am asa prietene.
Geany te rog spune-mi si mie cum fac sa pun foto aici la semnatura,ca mi-am facut cont pe flickr.com cum mi-ai spus tu,am incarcat foto,dar nu stiu cum sa le pun aici.
pup toate fetele si fug ca plange bebica.
NICOLE,MAMI DE
ALESSIA LUCIANA
Dbunny spune:
Mirela daca ai arsuri la stomac sterge din meniul tau: rosiile, ciocolata, cafeluta(oricat de slaba ar fi) si orice tip de branzet(cascavaluri). Dormi cu capul mai sus decat pana acum..o perna mai pufoasa, caci gatul stomacului e intredeschis acuma din cauza lui bb..si acidul iese si creaza neplaceri. Mi-e mi-a facut bine ceaiul de menta...
Eu sunt mai bine, dar parca tot mai ametesc din cand in cand.. si ma doare capul dimineata de la tensiunea mica...daca beau cafea sunt ok, dar daca o beau... imediat ma deranjeaza acidul la stomac
Paco e mai bine si el, azi inca suntem pe dieta...orez alb si crenvusti de curcan![]()
In alta ordine de idei maine-i sarbatoare locala la noi, deci libeeeeer...ca si miercuri , joi si vineri de saptamana viitoare de altfel...doara apuc si eu sa-mi spal perdelele si geamurile ca ma apuca Pastele cu ele nespalate
Faceti oua rosii de Pasti? daca da, cum? eu am facut acu 2 ani fierte in ciorap cu floricica in coji de ceapa rosie si.au iesit interesante... vreau paste ca la mama acasa, cu carnaciori, hrean, miel, multe prajituri si oua rosii
, dar eu sunt singura cu piciul meu si mai si lucrez 6 ore pe zi, nu prea am timp...oooooof
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
geanina-nica spune:
BUNA DIMINEATA-NOI nu prea am dormit azi s-a trezit toata noaptea cred ca o visat ceva urat,Acum saracutul doarme.
NICOLE-S-dupa ce intri in flirk,dute cu RATONUL sus in dreapta unde scrie DIRECCION si dai un clic cu partea stanga, pe adresa tre sa sa faca albastra,acum ii dai clic pa dreapta a ratonului si si i-ti apare un afis unde ai COPIAR,ii dai clic pe copiar,cu partea stanga a ratonului, Acum te duci la forum si intri in profilul tau si la semnatura ii dai dreapta si-ti apare PEGAR,II DAI clic stanga si gata,succes sper ca intelegi ![]()
si pe printesa.
mirela-creste burtica cu 2 kg. e bine.
in ce domeniu lucreaza sotul tau?
Eu am cava probleme pe viata cu stomacul si luam si pe timpul sarcinii OMEPRAZOL,unul dimineata.
Dbunny-si eu pasti ca si acasa,cumpar cozonac ca este aici o cofetarie RO.carnati nu am dar este ceva aici care seamana putin dar e fara usturoi,poate ai papat se numeste CHISTORA,e subtire si lung.
oua rosii-cu vopsea de acasa,in ciorap cu fruzulitte si coji de ceapa,sau mai usor si ies frumos cu hartie creponata,aici la librarie se numeste papel pinochio-faci patratele din hartie cat sa intre un ou,si o umezesti cu otet,fierbi ouale normal dupa aceea le pui si le invelesti cu hartia umeda,le lasi pana se usuca hartia.SA speli ouala inainte de ale pune la fiert,prinde mai bine si punet-i manusi ca te faci rosie pe degete.incearca si-ai sa vezi ce aine ies.
aureola27 spune:
BUNA fetelor si scuze ca nu am mai intrat de mult,dar am fost foarte ocupata.Am fost in februaie sa-mi faca curba ca aveam glicemia mare si nu stiu ce sa intamplat (cred ca nu le-au dus la laborator) si asa ca a trebuit sa ma duc iar sa ma chinuie vreo 4 ore si sa beau iar glucoza aia scarboasa dar cel putin acum m-am linistit ca ieri am luat rezultatele si sunt bine .eram ingrijorata ca diabet imi lipsea acum dar slava domnului sunt bine.Sunt fericita ca luna viitoare vine mama la noi ca ma simteam asa de singura nu stiu voi dar mie tare dor de RO si de prietenii de acolo ,aici nu prea poti sa ai prieteni sinceri si lumea este mai rea dar ce sa facem suntem aici si trebuie sa ne adaptam.
Luni am programare la ginecolog si sper sa-mi faca si o ecografie ca "mi-e dor de bebelusul meu" as vrea sa-l vad tot timpul abia astept sa vad ce este si sa se miste ,nu mai am rabdare. AM si eu o intrebare ca sa beneficiezi de aia 100 de euro ce trebuie?mie imi expira luna asta contractul de munca si nu stiu daca imi mai face altul si am numai 12 luni muncite cu contract oare e suficient ?Multi pupici pentru prichindei si mamici.
dayanara spune:
buna fetelor, a cumparat cineva de aici, orinalul ala pt copii in forma de wc in miniatura, o fi de folos? imi place tare mult
uitati asta :
http://www.toysrus.es/SiteFrontend/catalogue/ProductPage.aspx?section=babies&cntr=1&skn=159557
ivan si dayanara
geanina-nica spune:
neta
dayanara-chiar ca-i misto olitza,eu nu o am dar ma gandesc sa ma duc sa o vad.Acum incepem si noi cu olita si u prea ii place care are.
Dbunny spune:
dayanara super faina olita...
aureola ca sa primesti cei 100€ pe luna tre sa cotizezi(lucrezi) 20 de ore saptamanale. Adica cu contract de medio día e suficient. Dupa ce inscrii nasterea copilului, mergi cu cartea de familie la Hacienda, acolo verifica ei daca esti de alta sau ba. Daca nu lucrezi nu-i primesti. Vezi ca fiind gravida sunt obligati aia sa-ti reinnoiasca contractul(poti sa-i denunti, dar nu stiu ce gravida e in masura sa umble cu avocati si judecatori cu burta la gura, vorba vine)...daca ai probleme cere baja medica inainte de ati expira contractul...macar iei 70% din cat ai pe nomina, jos la Base IT.
geanina suna bine idea cu hartia creponata...spune-mi cat de tare trebe umezita cu otet? imbibata bine sa stea otetu pe ea sau numai stropita?
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)