Mamici de septembrie-octombrie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
anis spune:
Aaaaaaa, sotul si-l doreste acum si vrea fata..eu baiat
, ca altfel nu il faceam...asa ca nu am de ce sa imi fac probleme...am tot incercat de prin luna octombrie.Noi discutam inainte, nu facem la nimereala, numai ca data trecuta a fost o mare mare surpiza..in fine...
*** AniS
5+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
teomaria spune:
La mine nu se potriveste tabelul
.Exact pe dos.
8+
testele mele
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115604.sigmaker.png" target="_blank"> Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001) si www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">a3aminune(eco)
crestem
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
Codruta27 spune:
Anis, impresionanta povestea ta!
Bine ai venit! Sa fiti sanatosi cu totii!!
7
Bebe mic
Nocom spune:
Hmmm nici la mine nu se potriveste pentru primul copil!!!
Si as vrea sa se insele si la cel de-al doilea caci zice ca o sa am baiat si eu vreau fata!!!!!
7+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei
a-rose spune:
e ceva bizar cu calculatorul asta chinezesc postat de anis. daca ma uit pe tabel, zice ca fac fata. faca dau sa-mi calculeze, ...it's a boy !
ce o vrea DD.
mamici, va pup si va doresc o seara deosebita, cu surprize placute 

oana, july, mult succes maine, sa ne dati vesti foarte bune !!!
va pupa
rose
monica_dicut spune:
Fetele, asta cu mancatul... dr meu mi-a zis sa mananc orice. A zis ca daca Doamne fereste este sa fie ceva intr-o anumita mancare, oricat m-as proteja pot sa o iau. Iar cu ficatul... mama mea mi-a spus ca pe vremea cand m-a facut ea pe mine, toti doctorii dadeau la gravide sa manance ficat pt fier si nu stiu ce mai continea. Asa ca... sincer eu nu m-am abtinut de la nimic. Adevarat ca nu am mancat carne cruda, la maioneza am fiert oul si am pus mustar si branza feta am evitat-o.
Adevarul este ca am cam mancat ciocolata si nutela

POZNICI CU NOI
9+
EL NINO
teomaria spune:
vreau sa rectific, s-a potrivit tabelul doar la primul copil(prima data am scris luna nasterii, nu a conceptii).Acum cica-i baiat...om vedea![]()
8+
testele mele
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115604.sigmaker.png" target="_blank"> Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001) si www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">a3aminune(eco)
crestem
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
anis spune:
am uitat folositi doar tabelul , softul care calculeaza automat e aiurea....doar la wiew chart
*** AniS
5+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Codruta27 spune:
Mie imi iese o feteita, cu funtita!!! Ce bine ar fi!
Bine, bine! Ce-o fi, sanatos sa fie (dar sa poarte rochite,bine?)![]()
7
Bebe mic