Mamici de septembrie-octombrie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

delphinas sati linistita...nu e grav!! dr de fam mi-a zis ca daca merg la o "sindrofie..ceva" pot bea un paharel de ceva..n-are nik...deci 2 guri de berik nju fac rau
anis emotionant....

Oana
12s
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

anis,

m-ai impresionat foarte mult ! imi place ca iti urmezi inima si faci ceea ce simti si te admir si pentru asta. credeam ca eu am trecut prin multe dar nici nu se pune problema, citind cate ai indurat tu ! as vrea sa ai un bb sanatos si voios ca si fetitele tale si sa fiti cu totii fericiti. la capitolul soacra acra subscriu, la mama, nu .
te pup si sper sa ne scrii cat de des poti tu

8+

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

NICI acum nu imi vine sa cred, dupa ani de asteptari sa am un copil, am reusit prin fertilizare in vitro.urmatorul natural, de am ramas masca ..si acum iar...E clar DD are un plan pt fiecare!

*** AniS5+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citisem undeva ca nu e voie deloc alcool, dar fratele meu....imi saliva gura/.....era inundatie la mine in gura....decat sa se intample altceva mai rau, mai bine mi-am potolit pofta

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Anis, ce bine! In sfarsit cateva gravidutze care abia au 4-5 saptamani langa care sa ma simt si eu mai "in aceeasi faza". Si daca esti experta in bebei e perfect! Ca eu desi sunt la a 3-a sarcina (primele 2 pierdute) ma simt de parca nu mai stiu nimic din ce am invatat. Am sa citesc si eu povestioara ta.

Delfinash, mie doctoru mi-a zis ca daca vreau o data pe saptaman, la masa de Duminica, pot sa beau un pahar intreg. Dar atat! 2-3 guri sigur nu sunt o problema.

Eu am o problema ... doua de fapt:
1)trece greuuuuuu timpu si eu tot saptamana 4 sunt...
2) nu ma prea simt gravida ... ?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

alinushca sa nu vb de asa ceva...eu am 8 sapt si disper ca doar atat?????????
si eu am cam aceeasi problema....parca nu ma simt gravida, dar apoi vad ca ma mai dor sanii....prin burtica cineva face galagie, ii vorbesc frumos si se linisteste mazarica....

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

alinusha, pe mine cand ma apuca gandul..."auleu ,daca nu mai sunt gravida" ba faceam un test de sarcina, ba ecografie...si ma linisteam
Din ce mi-au spus si mie dr, un pahar ai voi, de vin rosu de ex.Sincer eu nu am baut nimik..la ce folos? am tras-o pe bere fara alcool si gata...

Apropo DN mele e 30.09.1976

*** AniS5+ ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Apropo de simptomele, la fete , nu manacam mai nimik in primele 3-4 luni, fructe la greu si legume nefierte...carne sa nu vad..si aveam arsuri amri..dar greturi nu.

Acum am ceva arsuri dar putin si as manca tone de branza...si vad ca nu imi fac cu ochiul fructele..mai mult carne as manca.Desi al meu sot ar vrea tot fata...eu cred ca e baiat.

Hai sa va dau un site...la care mie mi-a iesit corect..stati un pic.

*** AniS5+ ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

anis,m-a emotinat enorm povestea ta, n-am cuvinteSper ca de data asta sotul sa te inteleaga mai bine si sa iti impartaseasca bucuria.Si noi suntem la al 3-lea bebe (sau al 4-lea... am avut si o sarcina pierduta la 7S), dar la noi e diferit caci ne dorim enorm acest copil (si chiar inca unul).La mine parintii mei sunt mai retincenti cand vine vorba de copii, considera ca 2 sunt de-ajuns (si daca tot avem baiat si fata , ce ne mai trebuie inca unul - de-aceea mai aman putin momentul sa le spun)dar nici nu se baga, insa socrii sunt super incantati si tot asteapta sa le dam vestea ca vor mai avea un nepotel si stiu ca va fi bucurie mare.si sa fii tare!Ai luat cea mai buna decizie si DD n-o sa te lase!

8+

testele mele

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115604.sigmaker.png" target="_blank"> Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001) si www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">a3aminune(eco)crestem
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

gata...uite tabelul chinezesc..
La mine spune exact la celelate sarcini ,fete si am fete..acum zici baiat...hahaha
http://www.obfocus.com/calculators/birthchart.htm

*** AniS5+ ***

Mergi la inceput