Mamici de septembrie-octombrie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Anis FELICITARI!!!!!!!!! Al treilea copil. Curajoaso!
Sarcina usoara.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

our dream came true

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Stiti site-ul asta ? http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=3&language=73
sunt imagini cu bebei din fiecare saptamana ..

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

july acu' gata si cu paranoia !!!!
bitza maioneza din comert cred ca are multe E uri...
anis bine ai venit si sarcina usoara!

Oana
12s
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

toate produsele lactate din comert sunt pasteurizate. totusi, nu stiu ce valori nutritive mai au produsele astea transformate chimic si procesate.
din cauza asta suntem si paranoia, aia nu e voie, aia nu e voie... mamele noastre nu au avut problema asta acum 30 de ani si, slava Domnului suntem sanatoase. cine se speria pe atunci de toxo, lysteria sau mai stiu eu ce? nu mai avem voie sa consumam nimic natural. eu as manca oua de la tarani, in locul celor din comert. sotul meu este inginer - chimie alimentara - la o avicola. fetelor, nici nu va puteti imagina cu ce sunt hraniti puii aia, ce furaje "imbunatatite" mananca. si cate oua fac pe zi gainile alea...asa ca... produsele din comert, sa ne fie cu iertare !

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

cititi povestea sarcinilor mele..ca sa vedeti ironia sortii

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113141&whichpage=13

*** AniS5+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Sincer...te admir anis pt vointa ta, pt curaj...chiar mi-au dat lacrimile cand am citit povestioara ta. Felicitari pt bb3 sau bb4 cum vrei tu sa-i spui. sa dea DD sa fie bine, sarcina usoara si multi

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Apropos de ce a zis rose, nu avem voie aia, nu avem voie aia...dar mamele noastre cand erau insrcinate cu noi nu mai stateau sa se mai gandeasca daca e voie sau nu si multumim lul DD suntem sanatoase si acum la randul nostru vom da nastere la niste bb sanatori. E de la sine inteles ca inainte nu era atata poluarea, atatia factori chimici periculosi, dar sa ne uitam un pic la femeile din mediul rural sau la cele de etnie rroma: fac copii cu nemiluita. alea nu mai fac teste peste teste, controale si eco, morfofetale si tot ce mai e.....si nasc copii cat se poate de sanatosi.
de asta incerc eu de multe ori sa nu pun asa mare accent pe o mica durere sau mai stiu eu ce. ii multumesc lui DD de fiecare data ca mi-a dat aceasta sansa sa fiu mamica din nou si vreau sa profit la maxim, pt ca asta este numele meu: MAXIM.

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Anis cu un ochi , ai scris o poveste frumoasa dar trista si cu altul , ma bucur ca ai reusit inca o data. Iti doresc sa ai un bebe minunat si sanatos si sa ai puterea de a merge mai departe pentru copii tai.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

la Prima sarcina asa eram si eu stresata ,nu ai voie aia aia..etc...va zic fara excese si fara alcool tutun cafea ,cicocolata...in rest mancati linistite....a si fara ficat.

*** AniS5+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

fetelor...paranoia intreaba......cat de grav e ca am baut ieri 2 gurite de bere.........muream de poftaaa.....salivam....

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput