Mamici de septembrie-octombrie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
oanasm spune:
bitza e voie lactate precum smantana, branza dar sa fie din lapte PASTEURIZAT!!! daca nu e pasterurizat, nu e voie..ca sunt infectii ca listeria si chestii de genul asta...aa...si NU e voie branza cu mucegai...si nici oua crude (maioneza) sau carne ca re nu e preparata bine dpdv termic
Oana
12s
o noua viata
oanasm spune:
delphinas cu pupici iti revii!? si io de dimineata am fost cu fundu-n sus...dra mi-am revenit de vreo 3 ore..deci hopa sus...si lasa plansu ca nu stie bb ce are mami!
Oana
12s
o noua viata
freshanana spune:
bitza eu cred ca br fagaras e buna. eu mananc aproape zilnic
vrmoana si e patesc la fel cu mancarea : cd vad la tv sau imi aduc aminte de ceva bun sau pur si simplu mi-e foame
11+
puiutz
pui
JulyMorning spune:
aiaiaiiaiaiiiii, io-s tocmai invers decat restul lumii.... pana acum o saptamana nu prea am avut mari simptome... de vreo cateva zile - o saptamana am greturi... de la te miri ce chestii... nu ma tin mult, dar e o senzatie neplacuta. Si balonarea astaaaaaaa.......
_
Our future determines our past
Fasolica de S11+
vrmoana spune:
Ce sa facem ? Daca cere bebe?
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
our dream came true
bitza2008 spune:
Branza Fagaras cred ca e din lapte pasteurizat, nu? Aia de tara cred ca nu e buna! offfffff cateodata mi se pare \ca parca as tine un regim, n-ai voie aia, n-ai voie aia! Dar ce nu facem pentru bb?!
Am mancat maioneza din comert o gramada, dar aia cred ca nici oe departe nu contine oua, nu?!
offf, cand zic ca nu-s paranoia, mai citesc ceva si .....sunt paranoia!
Dar toate astea fac parte din sarcina....
11+
anis spune:
Treceti-ma si pe mine cu UM:12.01.2008 , DPN: 18.10.2008
Eu sunt la bb3, asa ca daca aveti ceva nelamuriri cred ca va rezolv
altceva , pentru cine are curiozitatea sa ma cunoasca un pic http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113141&whichpage=13
pupici si sarcini usoare
*** AniS5+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Nocom spune:
Buna Sheba,
Si eu sunt la al doilea bb, baietelul meu cel mare are 3 ani si jumatate si de cum i-am spus ca am un bebe in burtica a inceput sa vorbeasca cu el in burtica, si abia asteapta sa creasca sa il scoatem de acolo si sa se joace cu el... Spune tuturor oamenilor pe care ii intalneste ca mama are un bebe in burtica!! Deocamdata e foarte incantat si voi incerca din rasputeri sa nu ii zic vreodata nu pot sa fac cu tine nu stiu ce ca tre sa fac cu bebe altceva.... Gasim noi solutii de mijloc care sa nu-l faca gelos. Eu am mai multe exemple reusite in familie, asa ca STIU ca se poate!!!
Bafta!
7+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei
Delphinas spune:
multumesc oana. A mai trecut un pic. Am iesit si am luat o gura de aer curat si mi-am mai revenit.
Sorry for u July dar eu sunt o norocoasa azi..E PRIMA ZI FARA GRETURI.
8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
bitza2008 spune:
Bun venit, Anis! Super! Felicitari!
Tocmai ziceam de paranoia, vai am mancat aia, daca am facut rau....
dar tu, cred ca esti mult mai cerebrala ca noi incepatoarele!Ai rabdare cu noi!
11+