Mamici de septembrie-octombrie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

HAPPY VELENTINE'S DAY!!!!
Am reusit sa-mi iau si eu analizele si toate-s bune, dar la toxoplazmoza si IGG si IGM sunt negative asa ca nu sunt imuna. Peste o luna repet analiza pt ea.
Azi am fost la eco sa vad pe bebe si conform masuratorilor cica are 6 sapt si nu 7, ca am ovulat mai tarziu bla bla. S-a vazut un cerc cu un punc alb in centru. Am crescut in 2 saptamani de la 4 mm la 13. WOOW!!!! Suntem uriasi.
Cam atat. A si am reusit "performanta" ca in 2 saptamani sa iau 3 kile. Si nu mai am voie dulciuri.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

our dream came true

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

thx rose, dar abia am bagat ceva in gura caci ma durea stomacul. Ar tb sa fiu fericita ca nu mai am greturi si ma simt si eu bine, dar...... cred ca e din cauza vremii...la mine e o vreme...abia s-a oprit din

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Va pup si eu pe toate
shebabine ai veni printre noi si o sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc. Referitor la intrebarea ta si eu am acasa un pui de 3 anisori si cand a aparut sarcina asta am fost la fel cum spui tu..destul de speriata si cu multe intrebari referitoare la cum o sa fie, daca o sa ma descurc, daca o sa-l iubesc si pe al doilea puiut la fel de mult. Cred ca sunt temeri firesti...dar eu sunt sigura ca o sa facem fata cu brio si o sa-l iubim si pe al doilea la fel de mult ca pe primul
Oanabafta multa maine..te asteptam cu vesti bune
Julymorningbafta maine si tinem pumnii sa fie bine
Va pup pe toate si o zi minunata va doresc..fug si eu sa pap ceva

+8+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

musette tare bun si numai pupicul! mai alesc ca acum avem nevoie de atentii d egenu asta..ca suntem labile emotional
vrmoana felicitari pt analizele ok si pt cei 13mm!!!!

Oana
12s
o noua viata

Mergi la inceput

Mersi Oana Mergi si tu maine la eco? Ca nu prea am apucat sa citesc din urma.Dar recuperez.

oana

our dream came true

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

salutare mamici
happy valentine's day si iubiti-va mult

noroc cu acest forum ca mi se pare ca trece timpul mai placut si mai rapid
pe toate

bun venit proaspetelor posesoare de burticutze si sarcina usoara

bafta la eco maine pt toate si va asteptam cu poze si dc e posibil filmuletze

sheba si eu ma gdeam acum vreo 3-4 zile cum o sa il pot iubi pe al doilea copil. e posibil sa ii iubesti pe toti copiii la fel? fi-miu (are 7 ani si) era un pic gelos cd a aflat, acum incercam sa ne ocupam mult de el sa nu se simta neglijat si dat la o parte din cauza lui bb. sunt ff curioasa cum se va manifesta cd va veni fratele lui pe lume...doamne ajuta sa ajungem sanatosi la momentul acela

am aflat acum cateva zile ca nu am voie prune uscate (si afumate) ca fac rau la bb. e adevarat ? voi ce stiti ? am mancat vreo 5 zile in fiec dim pe stomacul gol cate 10-20 buc (foarte bune, de altfel)
si sunt sup ca iar am facut herpes ca am papat cu pofta (nu spun ce k nu vreau sa fac pofta)

o zi buna

11+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Happy Valentine's Day, burtici si va doresc sa fiti mereu inconjurate de multa, muuuulta dragoste!
Oana, Claudia, Codruta tinem pumnii!Cu siguranta va fi bine! Faceti vreuna din voi si dublu test?
Musette, felicitari pt bb! Ce politicos e!!Bravo!Si eu am inceput sa ma creia o pauzasc(desi nu zilnic inca). Nu cred ca dauneaza bblushului ca e special pt vergeturile gravidelor!
Delphinas, multumesc!Sunt tare mandra de bb meu!
Sheba, bun venit! Stai linistita ca si pe al 2lea bb il vei iubi la fel de mult; si zece daca ai pe toti ii iubesti deopotriva!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by vrmoana

HAPPY VELENTINE'S DAY!!!!
Am reusit sa-mi iau si eu analizele si toate-s bune, dar la toxoplazmoza si IGG si IGM sunt negative asa ca nu sunt imuna. Peste o luna repet analiza pt ea.
Azi am fost la eco sa vad pe bebe si conform masuratorilor cica are 6 sapt si nu 7, ca am ovulat mai tarziu bla bla. S-a vazut un cerc cu un punc alb in centru. Am crescut in 2 saptamani de la 4 mm la 13. WOOW!!!! Suntem uriasi.
Cam atat. A si am reusit "performanta" ca in 2 saptamani sa iau 3 kile. Si nu mai am voie dulciuri.

oana

our dream came true

Deci la 4 saptamani era de 4 mm ?
Eu nu am cantar bun... asa ca nu prea cred ca o sa imi fie usor sa imi tin greutatea sub control. Ai mancat mai mult decat de obicei? Ca eu nu am asa pofta de mancare, dar m-apuca seara uneori sa mananc chestii pline de calorii... la 13 mm sunteti intr-adevar deja uriasi! Da' cum o sa fie cand or sa fie 200 mm ?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Oana am citit. Deci bafta maine la eco.Si felicitari pt analize, ca si tie ti-au iesit bune.
Musettepink felicitari pt bebe jucaus.
BUN VENIT FETELOR NOI!
Alinushca as manca toata ziua. Sunt cam nebuna. Daca ma uit la televizor si e ceva cu mancare incepe sa-mi ploua in gura si trebuie sa mananc. In ritmul asta..... vai de capul meu.

oana

our dream came true

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Burtici, stie careva daca avem voie sa mancam branza(de vaci)si smantana? Aseara au venit niste prieteni din tara si au adus branza cu smantana Fagaras si am mancat si eu si acum ma chinuie remuscarile. Stiti cumva daca e voie?

11+

Mergi la inceput