Mamici de septembrie-octombrie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 11
Delphinas spune:
bine ai venit printre noi sheba. sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.
cred ca ar trebuii sa discuti cu andrei,atat cat va veti intelege, despre dorinta lui de a mai avea un fratior sau o surioara, sa vezi ce parere are si el. Eu zic ca o sa te descurci bine cu al doilea. Ai sa vezi ca intinstele materne o sa te indrume sa faci cum e mai bine sa nu fie nimeni gelos, sau sa sufere ca nu i se da atentie.
8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
a-rose spune:
sheba , bine ai venit !
mult succes cu cea de a doua sarcina si felicitari pentru baietelul Andrei de acasa. eu sunt la prima sarcina, asa ca nu pot sa-ti spun mare lucru decat ce am mai vazut prin familia noastra, unde a existat deja aceasta problema. din pacate verisorii mei nu au "gestionat" problema cu cei doi baietei prea bine si cel mare e foarte incapatanat si rau iar cel mic foaaaarte alintat. dar sunt sigura ca la voi nu va exista aceasta problema. iti doresc din toata inima o sarcina fara probleme !
8+
rose
Codruta27 spune:
Bine ai venit, Sheba! Mamicile cu mai multa experienta o sa-ti raspunda la intrebari, sunt sigura!
July, nu despre mine e vorba! Eu am fost vinerea trecuta, si piperusul meu e bine. Il astept si eu sa se faca fasolica, sa il vad din nou!
7
Bebe mic
monica_dicut spune:
Hello,
Eu am fost putin stresata pana acum...
oanasm, am vorbit cu marynik si a ras de mine, ca analizele cica sunt superbune. Daca Igg e pozitiv inseamna ca am avut boala. Acum vedem ce zic doctorii.
POZNICI CU NOI
9+
EL NINO
Delphinas spune:
Eu tocmai am tras un bocet, pur si simplu din senin. POate ca adunasem prea multa tensiune in mine si am simtit ca ma mai eliberez, dar.......
8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
oanasm spune:
sheba bine ai venit si sarcina usoara iti doresc! merg sa te trec pe listutza norocoasa!
monica yupiii!!! io am banuit ca ale mele sunt ok...am si scris asta intr-un mesaj azi aici...adik am antcorpi..da....no.... bine ca e bine!!! hehe...cum e dracu' acu? a disparut..nu!?
boo mda..aveam eu OUG neactualizata...acum o am pe cea buna pe PC..ce bleaga sunt..ca doar eu am pus linkul cu OUG pe prima pagina..da' n-am mai citit, credeam ca e aceeasi, acum m-am uitat si am pus OUG buna si actualizata
deci maine eu nu vin la servici deloc...am s aduc hartie de la dr de familie cum ca sunt la analize!
rose multzam...m-am luminat intre timp!
Oana
12s
o noua viata
a-rose spune:
Doamneeee, cat am mai mancat !
ajutor! o sa pocnim amandoi ! si cate se mai anunta pe ziua de azi !!!
rose
a-rose spune:
quote:
Originally posted by Delphinas
Eu tocmai am tras un bocet, pur si simplu din senin. POate ca adunasem prea multa tensiune in mine si am simtit ca ma mai eliberez, dar.......
8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
delphi,
nu mai plange mami, fa ca mine... MANANCA !!!
rose
teomaria spune:
Sheba,bine ai venit si sarcina usoara!
Eu am deja 2 copii, diferenta de varsta intre ei e de 1an1/2 si se-nteleg bine.Baiatul e primul nascut si imi aduc aminte ca nu ma lasa sa o iau in brante la inceput cand plangea, era (cred )gelos si voia si el in brate in acelasi timp.Dupa vreo luna cred ca a priceput ca si fetita e a noastra si cand mi-o lua cineva din brate spunea " I-a lu' mami!" si nu mai lasa pe nimeni sa puna mana pe ea. O sa fie bine, ai sa vezi; instinctul matern te va invata sa faci cum e mai bine pntru amandoi.
8+
testele mele
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115604.sigmaker.png" target="_blank"> Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001) si www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">a3aminune(eco)crestem
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
musettepink spune:
Nu am timp decat sa va pup si sa va multumesc pt felicitari!
Oana bafta maine!
Delphinas
Codruta
Julymorning bafta multa maine !
asa creste minunea noastra