Mamici de septembrie-octombrie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Boo, Drum bun si spor la shopping!
July, maine....scapam de paranoia, dupa intalnirea cu fasolica, da?

7
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

claudiaH ma bucur ca esti ok! va tin pumnii pt eco! Doamne ajuta sa fie bine bebelache! am incredere ca va fi bine totul!!!
boo ne lamurim noi! ca io maine nu as veni deloc la servici,ca merg in unagria si pe langa eco cred ca maine inchei si contractul cu spitalul..deci imi va lua mai mult timp decat de obicei! apoi poate mai mergem si la shopping...
nocom felictari pt analize...pt cele bune! mie mi-au iesit ok astea uzuale de sange...deci nu te pot ajuta cu vreun raspuns
alinushca ti-am zis felicitari pt punctuletz!?? cum te simti? ok?
codruta
july eu voi veni mai spre seara...daca mergem si la shopping! iti tin pumnii la 3! va fi bine! pana atunci

Oana
12s
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning

alinushca te-ai hotarat la ce medic vei merge? Stiu ca ai tot testat in ultimul timp :) In general ecografele de la clinici sunt ok, dar la o sarcina micutza ca a ta nu prea are ce sa vada ... la mine la 4s DPO avea 3 mm... si eu am ciclu regulat :)

_
Our future determines our past
Fasolica de S11+

July, pai la ecograf mi-a zis 3 mm ... dar sunt la 2s DPO ... cine sa ii mai inteleaga... despre doctor merg si eu inainte si in functie de cum progreseaza lucrurile vad cu cine raman. Nu ma grabesc sa bat nimic in cuie pentru ca poate Doamne Doamne are alte planuri.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Codrutza asa sa fie. Mergi si tu maine? Stiu ca eram 3 in total.. eu, oana.. .si tu?

_
Fasolica de S11+

Mergi la inceput

alinushcaDeci daca tu la 2sDPO ai 3 mm si io aveam cam la 4sDPO tot atat....... stiu ca ecografele sunt setate sa dea varsta embrionului in functie de dimensiuni... atunci aveam 6s si 4z de la UM si mi-a iesit 5s si 6z. Deci io nu mai inteleg... de masuratorile de la 9s nici nu mai zic nimic

_
Fasolica de S11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

oana,
textul postat de boo este in vigoare. Ordonanta 96/2003 a suferit modificari prin Legea nr.25 din 2004, astfel au fost introduse in articolul 15 cele 16 ore.

Am incercat sa-ti copiez din legis dar nu se lasa.
va pupa

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:

alinushcaDeci daca tu la 2sDPO ai 3 mm si io aveam cam la 4sDPO tot atat....... stiu ca ecografele sunt setate sa dea varsta embrionului in functie de dimensiuni... atunci aveam 6s si 4z de la UM si mi-a iesit 5s si 6z. Deci io nu mai inteleg... de masuratorile de la 9s nici nu mai zic nimic

_
Fasolica de S11+

Pai nici eu nu inteleg si de aia zic ca mai bine nu ne batem capul prea tare. Din punctul meu de vedere nu aveam cum sa ovulez mai devreme de ziua 20 ca sa am mai mult de 4s 3z azi. Mi-am luat si TB... dar daca doctorul asa a zis... l-am si intrebat pe bune: "3mm ???? nu e cam mult pentru varsta sarcinii???" si a zis "daca era sub 2 mm nu se vedea" ...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinushca

quote:

_
Fasolica de S11+

Pai nici eu nu inteleg si de aia zic ca mai bine nu ne batem capul prea tare. Din punctul meu de vedere nu aveam cum sa ovulez mai devreme de ziua 20 ca sa am mai mult de 4s 3z azi. Mi-am luat si TB... dar daca doctorul asa a zis... l-am si intrebat pe bune: "3mm ???? nu e cam mult pentru varsta sarcinii???" si a zis "daca era sub 2 mm nu se vedea" ...........

Sanatosi sa fie!!

_
Fasolica de S11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheba spune:

Buna burtici!

Sint inca o burtica la orizont; inca una cu voi si inca una pentru mine. Mai am un voinic de 2 ani acasa.
UM=27.12, DPN 4.10

Ma bucur sa citesc ca nu va confruntati cu greturi majore si cu somn din belsug. Subscriu la somn, din pacate nu pot dormi prea mult pentru ca nu am timp si nici liniste acasa :) Dorm pe mine, cum se spune.In plus fata de sarcina cu Andrei, sint extrem de balonata.Nici nu stiam cum e sa fii balonat pina acum, am ditamai burta(stomacul, ma rog).Nu am inca greturi teribile, ceea ce cu Andrei am avut pina la 4 luni.
Cite mamici de aici sint la al doilea copil?Sau al treilea, de ce nu? Ce ati simtit cind ati ramas din noi insarcinate?Eu am simtit o mare teama (nu de sarcina, acum ca stiu cum e sint mult mai relaxata si mai cerebrala):teama ca nu stiu cum o sa-l iubesc si pe al doilea, cum se va intimpla asta.Acum Andrei e lumina ochilor mei, mi-e teama sa nu fie gelos, sa nu sufere ca va aparea un alt copil in casa care va solicita multa atentie.

Va pup si sarcina usoara!

Mergi la inceput