Mamici de septembrie-octombrie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
JulyMorning spune:
Mie imi iese baiat... cu cine fac schimb, ca io vreau fetita ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica de S11+
monica_dicut spune:
Anis, nu am cuvinte

Iti doresc putere multa, o sarcina usoara si frumoasa si un bebe sanatos si frumos si sa fie baietel asa cum iti doresti.
O sa ne rugam toate la DD sa fie bine. 
POZNICI CU NOI
9+
EL NINO
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by anis
la Prima sarcina asa eram si eu stresata ,nu ai voie aia aia..etc...va zic fara excese si fara alcool tutun cafea ,cicocolata...in rest mancati linistite....a si fara ficat.
Nu-i permisa nici o cafeluta mica?
Am citit povestea ta
. Impresionant! Cum te descurgi cu 2 mititele? Cand erai gravi cu Iarina o luai mult pe Ingrid in brate? sau evitai cat puteai?fetelor, feriti-va de bolile basice: hepatita, varicela, toxoplasmoza, salmonela... de aia nu-s indicate carnuri crude, lapte nefiert etc...
Dbunny
6s cu bb Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Boo
Stiti site-ul asta ? http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=3&language=73
sunt imagini cu bebei din fiecare saptamana ..
V-ati dat seama ca pe unele site-uri sarcina se masoara din momentul fertilizarii, nu de la ultimul ciclu...deci numai 38 de saptamani, nu 40. atunci la ei 4 saptamani corespunde cu 6 la noi...
Aveti o viteza uimitoare la scris... nu se poate tine pasul cu voi gravidoaselor!!
Dbunny
6s cu bb Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
calisana spune:
Sunt si eu o burtica mica...DN 18.03.1977 UM 11.01.2008 DNP 17.10.2008 ma bucur ca nu sunt singura paranoica, de o sapt nu mai ies din casa de frica sa nu racesc, mai rau decat sunt si incerc sa ma feresc cat pot de gripa. Luni seara a venit sotul meu acasa, fff bolnav, saracu' cred ca daca putea sa doarma in alta parte, o facea, am inceput sa plang de ciuda ca sunt racita tocmai acum si toata bucuria mea mi-a fost umbrita de acesta raceala.
Tot timpul mi-am imaginat ca o sa plutesc de fericire cand o sa vad doua liniute, niciodata nu am crezut ca o sa fiu atat de ingrijorata, am fost la medic sa vad sigur ca nu este sarcina extrauterina( am facut laparo in noiembrie) si uite asa dau din putz in lac. BB e bine sta frumos la locul lui, marti avea 3 mm si este ff "cuminte" nici nu il simt.![]()
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>
maria2004 spune:
Anisfelicitari pentru curajul tau.Doamne ajuta sa fie bine si sa fie si baietel asa cum iti doresti.
+8
+puiutul Maria (23.12.2004)
Dbunny spune:
Fetele care ati facut deja prima eco, scanati si aratati-ne si noua mazarica voastra, ok?
Eu inca mai am ceva pete maronii, ieri am luat utrogestan. vaginal. mai continui, si saptamana viitoare merg la eco. v-oi fii de 7 saptamani luni, speram sa se vada ceva, sau sa auzim inimioara.
Dbunny
6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
Codruta27 spune:
Dbunny, bafta multa luni! Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Am vazut si eu, acum poze cu prichindelul tau! E...superb! Si seamana foarte bine cu tine! Sa traiasca 1000 ani si sa va aduca numai si numai bucurii!
7
Bebe mic
Nocom spune:
Dbunny, ai toate sansele sa-ti vezi puiul luni. Eu am facut eco la 7 saptamani si 2 zile, abdominala, si s-a vazut foarte bine, si inimioara am ascultat-o...!!!! A fost super fain!! O sa aduc maine de acasa ecografia si o sa o postez si pe ea, sa vedeti ce si cum. BB avea deja 11mm!! WOW
Pup toate burticile

7+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei
zambetmic spune:
am fost la medic si m-am intors la fel cum m-am dus, adica fara un raspuns
m-a consultat si cica uterul e cam mic si nu arata ca sarcina , deci mie de 3 zile imi tot ies 2 liniute ...
apoi a zis ca e mai in spate si ca poate de aia se simte asa ...
maine fac eco transvaginala ... poate aflu si eu ceva
in ultimele 3 zile am dormit cred 6 ore ... adunate 
de 4 zile am o sangerare usoara ... dar nu mi-a dat nimic ... a zis ca o sa treaca ...
of, ma termina nervos incertitudinea
sa vedem ce-o fi maine...
va pup si va felicit pe voi si pe mogaldetele voastre