Mamici de septembrie-octombrie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Aaaaaaa, sotul si-l doreste acum si vrea fata..eu baiat, ca altfel nu il faceam...asa ca nu am de ce sa imi fac probleme...am tot incercat de prin luna octombrie.Noi discutam inainte, nu facem la nimereala, numai ca data trecuta a fost o mare mare surpiza..in fine...

*** AniS5+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

La mine nu se potriveste tabelul.Exact pe dos.

8+

testele mele

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115604.sigmaker.png" target="_blank"> Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001) si www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">a3aminune(eco)crestem
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Anis, impresionanta povestea ta! Bine ai venit! Sa fiti sanatosi cu totii!!

7
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Hmmm nici la mine nu se potriveste pentru primul copil!!!
Si as vrea sa se insele si la cel de-al doilea caci zice ca o sa am baiat si eu vreau fata!!!!!

7+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

e ceva bizar cu calculatorul asta chinezesc postat de anis. daca ma uit pe tabel, zice ca fac fata. faca dau sa-mi calculeze, ...it's a boy !
ce o vrea DD.

mamici, va pup si va doresc o seara deosebita, cu surprize placute

oana, july, mult succes maine, sa ne dati vesti foarte bune !!!
va pupa

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

mie imi iese ce stiaaaaam : baiat

11+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Fetele, asta cu mancatul... dr meu mi-a zis sa mananc orice. A zis ca daca Doamne fereste este sa fie ceva intr-o anumita mancare, oricat m-as proteja pot sa o iau. Iar cu ficatul... mama mea mi-a spus ca pe vremea cand m-a facut ea pe mine, toti doctorii dadeau la gravide sa manance ficat pt fier si nu stiu ce mai continea. Asa ca... sincer eu nu m-am abtinut de la nimic. Adevarat ca nu am mancat carne cruda, la maioneza am fiert oul si am pus mustar si branza feta am evitat-o.
Adevarul este ca am cam mancat ciocolata si nutela

POZNICI CU NOI

9+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

vreau sa rectific, s-a potrivit tabelul doar la primul copil(prima data am scris luna nasterii, nu a conceptii).Acum cica-i baiat...om vedea

8+

testele mele

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115604.sigmaker.png" target="_blank"> Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001) si www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">a3aminune(eco)crestem
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

am uitat folositi doar tabelul , softul care calculeaza automat e aiurea....doar la wiew chart

*** AniS5+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Mie imi iese o feteita, cu funtita!!! Ce bine ar fi!

Bine, bine! Ce-o fi, sanatos sa fie (dar sa poarte rochite,bine?)

7
Bebe mic

Mergi la inceput