*** LA REDOUTE *** (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Maine am sperante de aviz pt comenzile din 22 (2 bucati)...daca nu, tocmai luni ca la OP-ul asta vin externe din 2 in 2 zile

Imbatranesc pana vin toate!

In asteptarea comenzilor din 22.01...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Va spuneam ieri despre problema mea cu hold-ul din 29 ridicat lunea asta. Azi am sunat din nou la banca si am nimerit un tip tare saritor care a tot investigat si investigat si mi-a spus ca hold-ul a fost ridicat pt ca LR-ul nu a adus documente justificative pentru suma respectiva si a facut o cerere in numele meu catre banca lor sa vada ce se intampla cu documentele si mi-a dat un nr de inregistrare si sa sun peste aprox o saptamana sa-mi spuna daca au primit ceva raspuns. Ce-o iesi de aici om vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

ce m-as tavali de ras sa uite LR sa-si ia banii, dar coletele sa vina.
normal, ei au acceptat cmd cand au pus hold.

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by addya

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

pai asta ar fi de cascadorii rasului n-am mai pomenit de asa ceva

bagati linkuri fetelor ca eu sunt tot la pat si sa treaca timpul mai rpd

ella bluza adidas are un roz misto purtabil bu e turbata culoareascrisul e antracit

------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by addya

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan

La cata prostie e acolo, nu m-ar mira nimic. Va dati seama ca apoi toate vom avea conturile blocate si somatii de plata.

In asteptarea comenzilor din 22.01...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Eu am o comanda venita, dar banii nu sunt luati, doar hold sunt pe ei. Acusi e o luna de la comanda, habar nu am ce se va intimpla...
Cristina

--

http://www.crisella.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am primit si eu azi extrasul de la banca si ultimii bani trasi sunt pentru comanda din 26ian 29 30 nu-s luati

------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Va dati seama cum o sa ma simt cand o sa primesc primul aviz????
Sint primele comenzi, le astept cu sufletul la gura..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cris am fost eu la BRD si am intrebat ieri, cat tin Hold-ul. 29 zile mi-au zis.
Mie mi-a pus hold pe comanda din 30 si mi-au zis ca, daca pana in 29 nu-si iau banii, ii deblocheaza banca automat.

Am uitat sa va spun: am primit un cod cadou de ziua mea de la LR.
primesc un ceas si o bratara cu cristale swarosky si 15 euro reducere la o comanda peste 30 euro.
Parca ma tenteaza sa comand ceva, dar astept sa-mi apara macar una dintre comenzi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Cristina, super tare!

Deci iacata si prima comanda venita si banii inca in hold. Sa ne spui daca iti deblocheaza banii ca daca e pe asa mai bag repede 10 comenzi; si poate pana vin toate imi trimit si cadou de ziua mea !

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput