*** LA REDOUTE *** (79)
Raspunsuri - Pagina 5
claujro spune:
Maine am sperante de aviz pt comenzile din 22 (2 bucati)...daca nu, tocmai luni ca la OP-ul asta vin externe din 2 in 2 zile
Imbatranesc pana vin toate!
In asteptarea comenzilor din 22.01...
flavia ramona spune:
Va spuneam ieri despre problema mea cu hold-ul din 29 ridicat lunea asta. Azi am sunat din nou la banca si am nimerit un tip tare saritor care a tot investigat si investigat si mi-a spus ca hold-ul a fost ridicat pt ca LR-ul nu a adus documente justificative pentru suma respectiva si a facut o cerere in numele meu catre banca lor sa vada ce se intampla cu documentele si mi-a dat un nr de inregistrare si sa sun peste aprox o saptamana sa-mi spuna daca au primit ceva raspuns. Ce-o iesi de aici om vedea.
addya spune:
ce m-as tavali de ras sa uite LR sa-si ia banii, dar coletele sa vina.
normal, ei au acceptat cmd cand au pus hold.
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
nushulica spune:
quote:
Originally posted by addya
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
pai asta ar fi de cascadorii rasului n-am mai pomenit de asa ceva
bagati linkuri fetelor ca eu sunt tot la pat si sa treaca timpul mai rpd
ella bluza adidas are un roz misto purtabil bu e turbata culoareascrisul e antracit
------------------------------------------------
claujro spune:
quote:
Originally posted by addya
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
La cata prostie e acolo, nu m-ar mira nimic. Va dati seama ca apoi toate vom avea conturile blocate si somatii de plata.
In asteptarea comenzilor din 22.01...
cristinacsa spune:
Eu am o comanda venita, dar banii nu sunt luati, doar hold sunt pe ei. Acusi e o luna de la comanda, habar nu am ce se va intimpla...
Cristina
--
http://www.crisella.ro/
nushulica spune:
am primit si eu azi extrasul de la banca si ultimii bani trasi sunt pentru comanda din 26ian 29 30 nu-s luati
------------------------------------------------
mirunajr spune:
Va dati seama cum o sa ma simt cand o sa primesc primul aviz????
Sint primele comenzi, le astept cu sufletul la gura..
Giova spune:
Cris am fost eu la BRD si am intrebat ieri, cat tin Hold-ul. 29 zile mi-au zis.
Mie mi-a pus hold pe comanda din 30 si mi-au zis ca, daca pana in 29 nu-si iau banii, ii deblocheaza banca automat.
Am uitat sa va spun: am primit un cod cadou de ziua mea de la LR.
primesc un ceas si o bratara cu cristale swarosky si 15 euro reducere la o comanda peste 30 euro.
Parca ma tenteaza sa comand ceva, dar astept sa-mi apara macar una dintre comenzi.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Brigit spune:
Cristina, super tare!
Deci iacata si prima comanda venita si banii inca in hold. Sa ne spui daca iti deblocheaza banii ca daca e pe asa mai bag repede 10 comenzi; si poate pana vin toate imi trimit si cadou de ziua mea !
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !