Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

eu de aici nu plec nici sa ma dati afara... aici ma simt ca acasa..intr-un cerc frumos de prieteni... si va iubesc pe toate...

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, sunt super fericita!!!!!!!!! Azi m-am imbracat cu prima pereche de blugi de dinainte de sarcina si nu am facut nici un efort sa ma inchid la nasturi!!!! Da roade cura mea. Nici nu stiti cat mi s-a schimbat starea de spirit. Nu ma las pana nu ajung si mai slaba decat atunci. vreau sa fiu cum eram la nunta in iunie 2006. Ma simteam asa frumoasa azi pe strada cu blugii mei cei noi (de fapt vechi de vreo 2 ani si jumatate ).

Adina, sa nu cumva sa te retragi ca dam bataita la fata. Parerea mea: suntem foarte mult, multe intrebari si probleme si cateodata poate vrem sa raspundem cuiva si dupa ce mai citim inca vreo 3 postari uitam. Mie persanal asa mi se intampla. Cateodata se intampla sa am o parere exact opusa si mi-e teama sa nu supar pe cineva (ex. diversificarea mai devreme de 4 luni). Referitor la varsta fiecareia, chiar ca nu cred ca cineva tine cont de asa ceva sau de faptul ca unele dintre noi se afla in strainatate. Pt mine din contra, imi place sa vad ce se practica in afara pt ca mi se pare ca acolo e o gandire mai sanatoasa. Ai nostri au ramas cu practicile de acum 10-20 de ani sau chiar mai mult. Sincer, si mie mi s-a intamplat de n ori sa ma simt nebagata in seama dar pe urma m-am gandit ca nici eu nu am fost tot timpul prompta sa raspund sau cateodata m-am simtit prea obosita ca sa scriu sau mi-a fost lene .

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Miha,multumesc!

Fetelor am si eu una ,doua intrebari:
acum ca bb este racit, credeti ca ar trebui sa-i fac mai rar baita????voi le mai faceti zilnic baita?
Daca nu-mi raspundeti,nu ma supar......

quote:
)...pai cine v-a dat cafea mai multa ca mine..

Stefania,super tare faza cu cafeaua;mi-aduc aminte ca ``serveam`` si eu cu voi inca de cand eram gravida si nu scriam aici(doar citeam).

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80
Cateodata se intampla sa am o parere exact opusa si mi-e teama sa nu supar pe cineva (ex. diversificarea mai devreme de 4 luni). Referitor la varsta fiecareia, chiar ca nu cred ca cineva tine cont de asa ceva sau de faptul ca unele dintre noi se afla in strainatate.

Din pacate astea sunt riscurile spatiului virtual...sa nu fii inteles cum ar trebui,chiar daca ceea ce spui este plin de bune intentii. Suntem o mana de mamici,care ne-am adunat aici pentru binele copilasilor nostri,nu pentru (sau nu numai ) o barfa mica si schimbari de impresii despre vreme.
Admiram ingerasii in poze,eu cel putin am vazut toate pozele voastre si-mi vine sa pup falcutele la toti,dar n-ar trebui sa ne suparam daca cineva ne spune ca nu facem bine un anumit lucru,poate o face tocmai din drag pentru puiul mic.
E adevarat fiecare face dupa cum crede de cuviinta si isi creste copilul dupa bunul lui plac,dar ar fi interesant sa facem schimb de opinii si pareri,sa aflam si un alt punct de vedere,sa aflam cam ce si cum gandesc pediatrii si de pe alte meleaguri decat cele natale.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Salutare,

cred ca ii poti face baita, nu vad de ce nu...

Oare eu pot tine cura diversificata daca alaptez? Nu cred ca afecteaza, nu? Am si eu o gramada de kg de dat jos...

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Sa nu cumva sa-ti treaca prin cap sa tii cura asta cat alaptezi.
Eu deja ma simt super slabita, insa eu nu alaptez deci nu-l poate afecta pe bebe. De dimineata chiar am ametit putin, dar ma asteptam la asta. Asa mi s-a intamplat si acum 4 ani. Dar e doar o faza care trece cu multa perseverenta.

quote:
Originally posted by nelone77

Salutare,

Oare eu pot tine cura diversificata daca alaptez? Nu cred ca afecteaza, nu? Am si eu o gramada de kg de dat jos...

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by Amy26

quote:
Originally posted by dany26

fetelor trebuia sa depunem la sv cerer de crestere copil pt 2 ani si sa ne-o semneze seful?????????????????asa mi-a zis ctb

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

da asa treb ;am inteles ca treb sa ne si inregistreze cererea iar nr.de inreg.sa fie mai mic decat cel care apare pe adeverinta tip completata de cei de la conta.;
originalul cererii ramane la conta iar noi treb sa depunem la dosar copie dupa ea.(asa mi s-a zis).
eu am facut deja 2 drumuri degeaba ca de fiecare data lipsea cate ceva(luni urmeaza sa merg iar,sper sa fie in regula dosarul);
dc dosarul nu e complet sau dc se greseste vreo data....se intoarce acolo unde-l depunem si iar treb.sa asteptam nush cat timp

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

mersi tare mult de raspuns!!!!!!!!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Ai fost mortala, Roxxy, cu raspunsul tau!!!

Nu stiam ca devii ametita sau ca te slabeste, ma gindeam ce fructe as putea minca o zi intreaga...
O sa mai astept pina incep diversificarea cu bebelina si apoi fac cite cure vreau si cita gimnastica vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by nelone77

Salutare,

si eu mai alaptez un strop dar de sapt viitoare incep regimul, eu nu tin cura disociata, am inteles ca nu e buna, eu am regim de 1400 sau 1600 kcal, sa vad pe care pot; e dat de nutritinista mea in functie de preferintele proprii(pe cat se poate , ca eu as fii preferat dulciuri); dar azi imi fac de cap, am facut comanda la domiciliu + un tortulet inimioara, profitam de ziua de azi.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Roxxy, wow, felicitari! Eu am o pereche de raiati, ma uit la ei, si ma intreb oare cum reuseam sa incap in asa ceva. Restul pantalonilor intra pe mine dar nu ii pot incheia Ce dieta urmezi? Tu nu alaptezi?
S-a trezit somnoriciu', ma duc sa fac pe Milka, cea cu laptic muult si buun.
Editez: am scris mesajul si nu l-am trimis. Am vazut acum ca nu alaptezi, deci la mine nu merge cura, asa ca ma intorc la ciocolata mea Bounty
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput