Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

si noi tot pe partea dreapta dormim mai mult

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

noi pe partea stanga..ca numai asa ne placea si in burtik...

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am o prietena din Bucuresti,membra DC ,care are 2 wrap-uri de vanzare.Poate intereseaza pe cineva?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna fetelor,

hop si eu, pe fuga...
Ieri am avut o zi tare agitata, cu musafiri si n-a dormit deloc Floris, ca urmare n-a putut adormi pana pe la 1 noaptea. Pentru ca am sarit iesitul afara si deci si somnul lui de dupa amiaza.

Intreba cineva de TV, eu nu-l las sigur sa se uite la TV, nici Jasmina nu s-a uitat pana pe la 3 ani - 3 ani si ceva, parca. Si se uita numai la dvd-uri, sigur nu la porcaria de reclame sau desene. Oricum, noi nu avem tv, ci un proiector cu care nici nu s-ar descurca singura, sper...

Petro, si eu ma simt de multe ori exclusa si de multe ori m-am si gandit sa nu mai scriu, sa ma retrag incet, incet. Cred ca este si o diferenta mare, noi traind in strainatate, pentru ca multe se si fac altfel aici, sunt alte teorii si practici cu bb-ii, poate si de asta. Si eu mai simt si varsta, ca nu mai sunt asa tinerica. Dar daca scrii mai des, vei observa (ca si mine) ca sunt destule fete cu care ai multe in comun si pe care le apreciezi si ele pe tine, simpatia este ca oriunde, pentru unii "normala", pentru altii in mod deosebit. E normal

Sper ca nu intelege nimeni gresit ce spun eu aici!

Mergi la inceput

Adra, sa stii ca la mine asa e, daca stiu, raspund. Daca nu, nu zic nimic, ca n-ar avea sens sa citesti de 20 de ori nu stiu. :-)) Sau daca a raspuns altcineva inaintea mea, reflectand aceeasi idee, tot tac...

Mergi la inceput

Lala, asa-i de simpatic Andrei! SI mereu ma minunez ce par lung are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Revin si eu ca fata iar doarme.
In legatura cu uitatul la Tv, eu am inteles ca nu din cauza problemelor oftalmologice pe care le-ar cauza (cica nu mai sunt daunatoare aparatele astea moderne), n-ar trebui sa lasam copii sa se uite. Televizorul atrage copilul din cauza succesiunii de imagini colorate pe care creierasul lui nu le poate prelucra, iar asta ar putea cauza ADHD, un fel de bau-bau modern, de care eu ma tem foarte tare, si care ar consta in mare in hiperactivitate si deficit de atentie.
Adina, sa nu care cumva sa-ti vina ideea sa te retragi, incet-incet sau brusc. Stiu ca modul de crestere al copiilor e putin diferit fata de Occident, dar eu urmaresc cu interes toate postarile tale. De la tine, si de la o prietena suedeza am invatat cate ceva in privinta alaptatului, plimbatului pe afara, chiar daca este un pic mai racoare, sa nu infofolesc bebelusul in casa, etc.
Ne-am plimbat si noi astazi vreo 2 ore pe afara, si, in sfarsit, ne-am mai intalnit cu vreo 2 mamici cu carucioare, ca ma intrebam sincer, daca nu cumva sunt singura femeie cu bebe de 3 luni din orasul asta....

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxxy80

Eu am poze din fiecare zi . Pana in prezent avem cam 1000 de poze. Deja am dat la scos 300 d epoze. O sa impartim la toata familia .
Mi se pare excelenta ideea ta.

quote:
Originally posted by Vasari

Shery, si a mea a avut bubite si au trecut singure intr-o saptamana. Nu a mers nimic din ce am incercat eu...

Fetelor ce ziceti daca facem un album in care sa punem fiecare cate o poza cu bb? Si sa fie grupate pe luni, iar in timp vom vedea cum au crescut copiii nostri. Mie imi place picasa pentru ca poti vedea mai multe poze pe o pagina.
Sigur avem fiecare cate o poza si din lunile trecute.

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

si mie..si mie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Adela, asta e meseria unei mame, sa-si faca griji...Dar daca fata ia in greutate, si isi dubleaza greutatea de la nastere intre 3-5 luni nu ai de ce sa-ti faci probleme. A mea e maricica fiindca si eu sunt mare (asta ca sa nu zic ca sunt crucisator)
Stefania, ma bucur ca esti mai bine.

Inimioara mea

mi-a placut faza cu crucisatorul...sa vezi ce rau e la mine, eu palatul telefoanelor si am o gaza mica...ce mai plangeam prin spital ca avea 2,9 kg, imi ziceau asistentele "mama lu' aia mica si rea", eu ditamai omu' am fost in stare sa fac asa o piciulica?! si la echo imi spusese cu vreo 2 sapt in urma ca are peste 3,4 kg

CREEM, eu am luat salteluta de la Chipolino, de la vanstore, vine tot peste o zi; e pusa la poze pe mail.

LA MULTI ANI PICII CARE AZI IMPLINESC 3 LUNI!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

quote:

Adina, sa nu care cumva sa-ti vina ideea sa te retragi, incet-incet sau brusc. Stiu ca modul de crestere al copiilor e putin diferit fata de Occident, dar eu urmaresc cu interes toate postarile tale. De la tine, si de la o prietena suedeza am invatat cate ceva in privinta alaptatului, plimbatului pe afara, chiar daca este un pic mai racoare, sa nu infofolesc bebelusul in casa, etc.

Inimioara mea

Adina, chiar asa!! Sa nu indraznesti sa dispari de-aici. Si eu am invatat multe de la tine, m-am simtit mai aproape de ceea ce spunei tu decat de ceea ce aflam eu aici.
Ai avut dreptate si in legatura cu wrapul, a fost putin mai greu la inceput, dar acum imi place din ce in ce mai mult. Si mi se pare si simplu de folosit. Astazi am stat pe-afara cu el cam o ora jumatate. Incerc sa nu inlocuiesc carutul cu el, dar a fost foarte bun perioada asta.
Mihuta, spuneai tu ca este cam elastic wrapul tau. Tocmai am citit ca nu este bine pentru coloana beblusilor sa fie asa. Se pare ca e preferata o tesatura cat mai ferma sa-i tina spatele bine. Si sa-l si legi cat mai strans, sa nu atarne in el. Eu asta am citit in documentatiile pe care le-am primit.

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

quote:
... si eu am avut de multe ori impresia ca sunt exclusa oarecum, mai ales cand intreb cate ceva si nimeni nu imi raspunde, dar ma gandesc ca fetele poate nu stiu raspunsul.Cred ca senzatia asta de excludere o are toata lumea, poate pentru ca suntem persoane virtuale, lipseste limbajul corporal, nu poti sa zambesti, asa cum ai face la o intalnire reala.

Inimioara mea

haideti mai fetelor ..cine va exclude..sunteti culmea si voi... daca nu sunt raspunsuri e clar ca fetele nu stiu sa raspunda la intrebare..sau efectiv cine stie lipsesste de la "apel" ca sa-i spun asa... desi de multe ori nu am gasit nici eu raspunsuri la ce am intrebat..ba de multe ori as fi putut crede ca nu ma bagat nimeni in seama..dar asta e...nu e tb sa fie cu suparare...pur si simplu de multe ori se omite pt. ca in acele momente considera ceva mai important ca altceva..dupa gaseti altceva ..si un pic dupa..ai uitat pt. ca nu mai ai timp...fiecare le stie pe ale lui..si toate avem nevoie unele de altele.... eu nu cred ca e cazul sa cred asta(sa ma simt exclusa sau sa exclud pe cineva)...pai cine v-a dat cafea mai multa ca mine..

Mergi la inceput