Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu nu alaptez din pacate.
Mie mi-a mers super cu aceasta cura acum 4 ani si m-am si mentinut dupa aceea. E adevarat ca nici nu am exagerat cu mancatul dupa ce am finalizat cura, insa nu am mancat disociat. Ideea e sa nu se mai manance nimic dupa ora 6 seara. Asta e adevaratul secret .
Ca sa nu afecteze sanatatii, cura nu trebuie tinuta mai mult de o luna. Atunci am slabit cam 8-10 kilograme in vreo 14-15 zile. Ulterior am mai luat doar vreo 3 9dar asta in decurs de un an).

quote:
Originally posted by adra_bell

Roxxy, wow, felicitari! Eu am o pereche de raiati, ma uit la ei, si ma intreb oare cum reuseam sa incap in asa ceva. Restul pantalonilor intra pe mine dar nu ii pot incheia Ce dieta urmezi? Tu nu alaptezi?
S-a trezit somnoriciu', ma duc sa fac pe Milka, cea cu laptic muult si buun.
Editez: am scris mesajul si nu l-am trimis. Am vazut acum ca nu alaptezi, deci la mine nu merge cura, asa ca ma intorc la ciocolata mea Bounty
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Andra- la multi ani bebelinei tale!!
Acum am vazut pozele tale, sunt super misto cele cu tine! Tu ai iesit fain de tot si sunt facute f bine. Cine ti le-a facut?
Vad ca si Eva ta a fost paroasa ca si Andrada mea...

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by CrisVa

Si vreau sa va mai intreb ceva: a mea urla cam o ora seara cand vine timpul sa ne culcam.

Ii fac baita, ii dau sa mamance si adoarme cam o juma de ora cu tzatzile in gura, apoi incepe sa urle cam o ora juma si nu inteleg de ce.

De vre-o cateva zile face asa. Apoi se culca si doarme toata noaptea.Nu e de foame, pentru ca incerc sa ii dau sa mamance dar sub nici o forma nu vrea.

In timpul zilei e ff cuminte.

off, nu stiu ce sa ii mai fac seara.

Pupici.

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze

Asa si noi...desi in ultima vreme tipam mai putin...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Amy26

Miha,multumesc!

cu multa placere!
quote:
Fetelor am si eu una ,doua intrebari:
acum ca bb este racit, credeti ca ar trebui sa-i fac mai rar baita????voi le mai faceti zilnic baita?

Robert are 3 ani si 3 luni si nu a ratat nici o zi de baita. Aaaa...ba da...o zi atunci cand l-am operat la picior. Iar Amira nici atat.
Mai ales acum cat is mici si baita face parte din ritualul de seara,sunt de parere ca n-ar trebui sa lipseasca.Altfel n-ar mai fi ritual. Bine,acu nu stiu cum e la voi,dar noi spunem ca mergem la baita chiar si atunci cand facem un simplu dus,atat cat sa stie ca s-a facut ora de culcare.
Prima raceala cu Robert am avut-o la un anisor,dar chiar si atunci il bagam un pic in apa,era placerea lui de care nu puteam sa-l privez.In casa era destul de cald,deci nu vedeam de ce nu i-as fi facut.Si nici pediatra nu mi-a interzis,ba dimpotriva,ca mai scadea febra.

quote:
Daca nu-mi raspundeti,nu ma supar......

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vasari

Shery, si a mea a avut bubite si au trecut singure intr-o saptamana. Nu a mers nimic din ce am incercat eu...

Fetelor ce ziceti daca facem un album in care sa punem fiecare cate o poza cu bb? Si sa fie grupate pe luni, iar in timp vom vedea cum au crescut copiii nostri. Mie imi place picasa pentru ca poti vedea mai multe poze pe o pagina.
Sigur avem fiecare cate o poza si din lunile trecute.

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Vasari, super ideea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

adina - si toate celelalte fete care mi-au raspuns ... . Nu am vrut sa fac asa mare "tam-tam", poate am avut si eu perioade aiurea ... de aia. Nici eu nu ma bag daca nu stiu raspunsul la vreo problema de-a voastra ... iar daca pana acum nu am avut intrebari, pt. ca gaseam raspunsurile din intrebarile altei fete ... Si eu te-am urmarit (adina) cu problemele tale cu sanii si m-am gandit la voi ...

jasmin - am vazut pozele cu lucas ... o bombonica de baiat si mami la fel, in forma !!!

alina - da, bulgarasi mi se pare suficient ... bravo pt. idee !!! Datele noastre: bb Silvia - nastere naturala cu epidurala, 10 nov. 2007, 3,500 kg., 50 cm., apgar 9-10, DN (a mea) 15/12/1975. Mai trebuie ceva? Merci!

bb - am cautat pe mailul comun poze cu printesa iasmi dar nu am gasit ... unde as putea sa o vad??

Am sa ma ocup zilele astea sa vad poze cu piticii si piticele ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

amy - si la noi baita de seara e un adevarat ritual si nu l-am ratat pana acum in nici o seara. Acum nu stiu cu bb racit, dar nu cred ca ii face rau ... poate doar sa faci ceva mai repede la imbracat ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Multumim de aprecieri!Pozele cu mine sunt facute chiar de mine, multe dintre ele cu o camera video, fara prea mare fidelitate, cred ca d-aia au iesit asa bine, camera nu scoate toate imprefectiunile.
Mi se pare ca Andrada ta seamana un pic cu Eva mea. Avem si noi paturica roz cu cifre si litere. M-a dat pe spate frumusetea aia de tort...

quote:
Originally posted by nelone77

Andra- la multi ani bebelinei tale!!
Acum am vazut pozele tale, sunt super misto cele cu tine! Tu ai iesit fain de tot si sunt facute f bine. Cine ti le-a facut?
Vad ca si Eva ta a fost paroasa ca si Andrada mea...

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Buna, fetelor, bebele meu e marait azi...
Fetelor, ami sunt reduceri la hainute in Romania? Eu i-am luat lui Lucas de la Orchestra (am vazut ca e si in Romania acest magazin) niste hainute superbe. Cu vreo 200 de euro i/am luat multe costumase, tricouri, de toate, de la 6 luni pana la 1 an. Aici cand sunt reduceri, preturile sunt excelente...Poate o sa punem poze cu noua garderoba...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pufulet74

Salutam fetele !
La multi multi ani Andrei, Elena Eva, Ilana Andreea, Joshua!!!!
Sa aveti parte numai de bucurii si bine in viata !
Doamne, cum trece timpul ...
Noi suntem bine, crestem si ridem toata ziua :)
Aseara a avut o criza de plins cum ziceati voi in paginile anterioare, si nu l-am putut opri nicicum, vreo ora a tot plins
Eu nu ii dau ceai la Joshua, il alaptez exclusiv.

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Flory, deci nu sunt eu singura care ma plang... O sa le treaca lor pana la urma... pana atunci rabdare si tutun

Mergi la inceput