Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 20
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by anacami
La multi ani VALI_delide!
La multi ani tuturor Valentinelor si tuturor Valentinilor!
La multi ani ani tuturor indragostitilor!
Camelia, Sebastian si Stefania
multumesc mult,Cami!
Buna seara, fete dragi.
Am lipsit cateva zile din lipsa de net, dar si de timp.
Incet-incet trebuie sa revin la munca si e destul de greu, pt. ca tot ce ar trebui sa fac eu la firma trebuie facut ziua, in mod special dimineata, asa ca trebuie sa fac un program destul de strict. Si, ca sa puna capac, ne mai luptam si cu niste probleme cu Admin. Financiara care, dupa ce mi-a incasat o gramada de bani pe taxe si impozite, imi pune poprire pe conturi pt. ca la ei nu au fost inregistrate platile. Asa ca suntem un car de nervi si eu, si sotul meu, care de o saptamana alearga si se bate cu astia, sa ne luam inapoi banii dati de 2 ori.
Petronela bine ai revenit! Ma bucur ca esti din nou aici!
Bun venit mamicilor noi si puiutilor lor. Am vazut ca sunteti la inceput, asa ca bagati repede 10 mesaje,sa nu mai fiti moderate, sa va apara dupa aceea in timp real tot ce scrieti,pt. ca de obicei noi nu prea mai citim din urma si o sa credeti ca nu vrem sa va raspundem.
Am vazut poze de bebei frumosi, chiar ca avem numai scumpisori la noi,aici.Nu vreau sa scriu la fiecare in parte pt. ca poate uit pe cineva si nu vreau sa se supere.
Dar trebuie sa o salut pe Irina, pt. ca am tot intebat de ea si am vazut ca a scris. mamica si flacaii frumosi!Ne era dor de tine!
Ah, si pe Sheri, ca nici ea nu mai scrisese demult pe aici! pt. mami si inimioara!
Sunt multe fete care nu au mai scris demult si, daca ne citesc din umbra, va rog sa dati un semn, sa stim de voi!
Alina, mi se pare o super-idee cu albumul facut pe luni...hai sa-l facem ca un fel de calendar, nu? Voi ce ziceti?Sa vedem cum s-au schimbat de la luna la luna, cum ziceai tu! Felicitari pt. idee si initiativa!
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by nelone77
Salutare,
cred ca ii poti face baita, nu vad de ce nu...
Oare eu pot tine cura diversificata daca alaptez? Nu cred ca afecteaza, nu? Am si eu o gramada de kg de dat jos...
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
Nela, daca o alaptezi pe Andrada nu ai voie sa tii cura de slabire. Oricum slabesti de la alaptat.
Jasmin si micutzul Lucas Daniel
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
vali_delide spune:
La multe lunite si multi anisori sanatosi la bebicii sarbatoriti azi!
Joshua, Andrei,Eva,Ilana si ALex!
Sa cresteti mari si sanatosi, puiuti scumpi!
ancadragoman spune:
Vorbaretelor poftiti aici
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012quote:
Originally posted by nelone77
Salutare,
cred ca ii poti face baita, nu vad de ce nu...
Oare eu pot tine cura diversificata daca alaptez? Nu cred ca afecteaza, nu? Am si eu o gramada de kg de dat jos...
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
Nela, daca o alaptezi pe Andrada nu ai voie sa tii cura de slabire. Oricum slabesti de la alaptat.
Jasmin si micutzul Lucas Daniel
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin, teoretic ai dreptate, se slabeste de la alaptat, asa scrie peste tot, asa zic si doctorii!
Practic, daca ai un organism mai indaratnic si o varsta peste 30, mai ales peste 35 (ca mine ), dai peste cap toate teoriile. Adica eu am inca 15 kg de dat jos si in 10 sapt. de cand am nascut nu mi s-a modificat greutatea cu 1 gram! Si merg zilnic aptoape 2 ore, plus ca am inceput sa fac bicicleta!
DAr perseverez
softurela spune:
Buna mamici.
Cred ca e momentul sa facem cunostinta. Am avut doar una - doua postari in schimb am citit pagina cu pagina de la inceputul odiseei.
In aprilie 2007 v-am dat datele personale dar nu m-a inregistrat nimeni, de fapt le-am dat de 2 ori, nu am insistat pentru ca oricum nu aveam timp sa scriu. A fost suficient sa citesc si sa gasesc multe sfaturi utile.
Vi le dau acum la noua odisee :
Diana - nastere spontana Medlife; 15 dec; Apgar -10; 3400g; 51 cm; 39 saptamani.
Daca mai trebuie ceva imi spuneti.
Multumesc,
o mamica fericita