Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

buna randunici, de dimineata tot incerc sa va prind din urma si nu reusesc, asa ca am venit si eu sa-i fac galerie lui Simonette (nu gasesc emoticonul cu majorete, scuze Simo), am asa niste emotii, incep nasterile pe crenguta!

Alice, stiu despre ce vorbesti, am auzit si eu diferite cazuri, care mai de care! si te inteleg sa nu faci reclamatie, chiar mai bine ca nu te-ai bgat, nu aveai de ce sa-ti termini nervii! stiu pe cineva care a dat dr. in judecata pentru malpraxis (un fel de ciomu la femei) si clar ca nu a avut castig de cauza, si vneau saracii terminati la fiecare termen, si cu expertiza facuta la Bucuresti (imi scapa acum numele), eu am ajuns la concluzia ca ei intre ei nu-si scot ochii, si daca le faci reclamatii o sa fii si "renumita" si sa vezi ce "frumos" tratament o sa primesti.

incerc sa va pind din urma, pupici!!!! sunt alaturi de voi!

Elena 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Daaa, prima nastere poate dura cam mult, asa a fost si la mine, dar mie mi s-a rupt apa, insa colul era lung si rigid, iar bebe nu coborase, contractii nu aveam. Au inceput doar dupa ce mi-au facut clisma , am inteles ca aceasta poate provoca nasterea. A, si daca vi-i frica sa nu cumva sa treceti prin momente jenante din cauza intestinului prea plin, daca nu vi se face clisma la spital, puteti sa va luati de acasa supozitor cu glicerina, face minuni. Plus ca daca vi se va face epiziotomie, e chiar indicat sa le folositi primele dati cand aveti scaun, ca sa nu cumva sa va incordati prea tare si sa nu se rupa Doamne fereste firele de la epiziotomie.

Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sunt pe ramurica si eu, sa stiti! Nu ma vedeti, ca stau dupa o frunza....Va multumesc tuturor pentru incurajari!!!

Dar taaaaare greu sa scrii intr-o parte asa....poate ma antrenez si eu, sa ajung la performantele Stelei ! Felicitari pentru nota maxima!!! Fete frumoase si destepte ce avem noi aici!!!!

Ela, baga bata la loc, ca ma sperii !

Ioana, Giani, si voi, Brutus?!? Raportati constant, ca io mor de inima aici!!!

Simo, Doamne Ajuta!!!

Mai am, da' nu mai pot ...

Olga 36+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La mine, cand l-am nascut pe Stefan, a fost mai ciudat, contractiile usoare,fara dilatare, au fost de la 11AM duminica pana la 12AM luni, de la 12 a inceput dilatatia si la 5.30 AM s-a nascut copilul. Apa s-a rupt pe masa de nasteri. Cred ca si de-asta a iesit usor un copil de... 3.800 kg :).

HAI SIMOOOOOO!

Nicoleta 30+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Ce de emotii!!!

Giani, ce mai zici draguto? Sa stii ca ti-am dus dorul ...

Kya, nu stau decat 10 zile la ai mei, pana vine sotul din Austria si nici nu-mi iau bagajul de maternitate cu mine. In mod normal, as avea termenul pe 25 martie, dar, cand am fost la Iosup (21 ianuarie), mi l-a decalat pana pe 14 martie, ca toate masuratorile aratau ca e mai mare cu vreo 10 zile fata de cat ar fi normal avand in vedere ultimul ciclu menstrual; si cand am fost pe 7 februarie la doctorul meu la control, a zis si el ca e maricica si mi-a zis ca injcepand cu 5 martie sa fiu pe faza ca se poate intampla oricand.

Laly 34+ Maria Clarinda

AMR 5 SAPTAMANI!!!

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Si eu sustin clisma!
Nu mai facusem ever-never, aveam oroare de cuvantul asta, dar face minuni! Mai bine cereti voi sa vi se faca inainte de nastere!
E super, nu mai stai cu alt stres, aoleo, fac pe mine!! te concentrezi la bb, la impins nu la alte alea. Si chiar nu e horor deloc! Apoi, cum a zis si Cristina, dupa nastere e super, intestinul e gol, mananci usor sa nu fortezi apoi epiziotomia!

Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Doamne Giani ai ramas fara dop si pleci de acasa...eu cred ca nici nu mai clipeam ...chiar daca mai dura o saptamana...vroiam sa te incurajez pt nascut dar mai bine astept sa ajungi acasa

Hai Simonette !!!! Hai bebe Yannis !!!

Ana 33+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelooor, nu mai pot, trebuie sa va spun si voua!! Am aflat despre o cunostinta care trebuia sa nasca dupa 25, ca a nascut acum 2 zile, aici, ca n-am mai ajuns la Bucuresti, ca avea deja dilatatie 6!! Am intrat in panica!! Cum sa nu ajung la Bucuresti!!?? Nu pot sa concep asa ceva!!! Si era la prima nastere...

Mi-a placut mult asta: "Hai Giani! Hai "Ca am dovada"!!

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Mama ce de vesti!!! Stiam eu de ce m-am trezit cu noaptea-n cap.

Simonette, nastere usoara!!! Sa ai un baietel sanatos si frumos! Abia astept sa ne dai noutatile!!

Naty, bine ai venit acasa! Iti doresc sa reintri repede in forma, sa ai energie sa pregatesti casa pentru venirea bebelinei Iulia si s-o aduci cat mai curand in cuibusor!

Ioana, imi place camea lui bebe David, mobila e foarte vesela! Bravo!

Stela, ma bucur ca ai trecut cu bine de examen! Gata, ai scapat! Acum te poti concentra numai la bebelina!

Bubule, ma omori cu toate bunatatile pe care le gatesti! Jos palaria, mamico! M-as marita cu tine! Acum ca tot vorbeati de cornulete, m-a luat si pe mine o pofta... cred ca o sa-mi incerc si eu norocul si o sa fac azi cateva.

Honey, habar nu aveam de aceasta saltea de cocos, am cautat si eu de curiozitate pe google "coconut crib mattress" si uite ce am gasit: www.barebabies.com/natural-mat-coco-mat-organic-crib-mattress.html" target="_blank">http://www.barebabies.com/natural-mat-coco-mat-organic-crib-mattress.html Nu stiu daca asta cauti, pare cam subtirica, poate se pune peste salteaua obisnuita???
Vad ca si tu mai ai putintel si nasti! Iti tinem pumnii!

Vio 35+ Sean
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Limita alcoolemiei de "0,5 la mie" va fi scoasă din nou în Elvetia. Începînd cu 1 iunie 2008, limita alcolemiei permise soferilor va fi iarăsi 0,8 la mie.
Un studiu al Universitătii Tehnice din Zurich arată că, de la introducerea limitei de 0,5 la mie, rata accidentelor auto a crescut puternic. Remarcabil
este faptul că, în special la ore tîrzii si la sfîrsit de săptămînă, accidentele medii spre mari au ajuns la un număr nemaiîntîlnit. Explicatia politiei
pentru acest fapt este că de la 1 ianuarie bărbatii nu mai conduc sub influența alcoolului ci îsi cheamă sotiile să îi ia.

Alina 29+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput