Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(94)
Raspunsuri - Pagina 6
bubu05 spune:
Cristina, cum doar 5 kg??
Esti o fericita! Pai daca bb e bine acolo in burtica si are de toate n-ai de ce sa-ti faci griji!
M-am cantarit si eu azi si am vazut ca am mai pus un kil , deci am 11 pana acum!
Ioana, se apropie si la tine momentul!
Simo, pup fata stresata! Si eu sunt cam nervoasa in ultimul timp si ma cam iau de Vladut din orice prostioara, apoi imi dau seama ca e si el copil si ce treaba are el cu hormonii mei ...
Kya, ce mi-ai facut tu mie!! Am sunat-o pe mama, maine se prezinta la mine cu cornulete in dinti, da' sa fie multe si umplute cu gem de prune si nuca! Bineinteles ca s-a conformat, i-am zis ca mor de pofta daca nu-mi face!
Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
clauclau spune:
Gata, m-am intors.
Vad ca nu avem vesti de la Simonette, i-am trimis SMS mai devreme, i-am zis ca toate suntem alaturi de ea si asteptam vesti, dar probabil ca e in focuri acum! Sper sa aiba nastere usoara, oricum la psihic e beton si cu siguranta va fi totul bine.
Giani, ne tii tu la curent.., uite ca eu te ascult si nu incep galeria daca tu nu vrei! Mai asteptam putin..., dar ne dai de veste, da?
Rox, eu trebuie sa recunosc ca am ales cezariana de frica pur si simplu. Daca asa lua-o de la capat, as alege la fel...Asta spune multe!
Mami, scolerul nu l-am inscris la 75 ca era putin mai departe de noi... L-am inscris la cealalta din stanga, spre Potcoava, este foarte aproape si nu trebuie sa traverseze nici-o strada! M-am gandit la mai multe aspecte...Este scoala 199, nu stiu cat este de buna, dar daca e sa invete, invata oricum! Si normal, ca o sa am eu grija de asta!
POZE
CLAU 37 + cu Rebecca
AMR 12 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
zozela spune:
Giani esti mortala!!N-am cuvinte!!
Cristina daca BB e bine..atunci n-are rost sa te indopi acum..Mai ales cu junk food!Pupici!
Vad ca ajunsera mele pe cocoasa Olgutzei-pt.ca numai aparu de-atunci!!Inseamna ca-i cuminte,in patut!
Kya!!
Hai Giani!Hai "ca am dovada"!!
Naty hai pe crenguta!!
Hai Simo!!Hai Yannis!!
Roxana-nicio veste??!!!
Ela.. in 34+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
CristinaGoji spune:
Sa nu-ti imaginezi Bubu ca sunt o silfiduta! Am ramas cu 10 kg in plus din sarcina precedenta . Si drept urmare mi-am si restrictionat meniul destul de drastic, adica fara dulciuri, junk food, sucuri, etc. Dar daca vad ca tot asa o sa mai tina o luna, ma apuc de toate placerile din luna 9! Sa recuperez
Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Teo2rina spune:
baaaiii, butucicule si ioana, tinem pumnii!!! of, ca-mi dati emotii rau!
Simooo, hai cu bebe!!!
Marina, o in cu Mihnea-Adrian 38+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
Nicoleta spune:
Eu cred ca deja a cam nascut Simo, daca dimineata avea contractii la 2-3 minute...
Abia astept vesti!!
Nicoleta 30+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
bubu05 spune:
Cristina, pai si eu am inceput acum cu 5 kile in plus ramase de la prima sarcina, dar nu m-am restrictionat deloc acum, doar ca am mancat mai cu masura, din toate cate putin. La prima sarcina am luat 18 kile, acum vreau sa fie mai putine...sper!!
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
CristinaGoji spune:
Sper si eu sa fi nascut Simo deja! E foarte bine ca a avut contractii imediat dupa ce i s-a rupt apa, inseamna ca era pregatit colul si bebe pentru nastere! Astept si eu vesti bune! Acuma retraiesc si eu momentele din timpul nasterii! Doamne ajuta sa nasca usor!
Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
bubu05 spune:
Mai fetelor, poate ca dureaza pana naste Simonettu!
Eu tot dimineata am avut contractii la 2 minute, dar de intensitate mica si abia la 11 noaptea am nascut....
Poate Simo are noroc de travaliu mai scurt si mai rapid, dar fiind prima nastere poate dura!
Ne dam si noi cu presupusul, ca ne tine pe jar!
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
clauclau spune:
Fetelor, ma intind putin in pat ca ma doare iar noada, dar mai vin sa verific daca apar vesti de la Simonette.
Pup tot stolul!
POZE
CLAU 37 + cu Rebecca
AMR 12 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!