Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(94)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

UF! Am reusit sa va ajung din urma si in plus ...plina de emotii!

Ma alatur galeriei...

SIMONETTE NASTERE USOARA SI BB SANATOS!

Cory, multam de intrebare...sunt pe aici, dar nitzel ocupata..o otita si pe la Seb al meu...fara chef de scris si mai mult prin pat ca mi-e frica sa nu cumva sa incep inainte de 28, cu atatea aventuri aici pe site!

Naty, curaj...si bucura-te ca poti sa pregatesti cuibul pt. intampinarea Iuliei ! Nu e usor...dar si tu stii ca Iulia e o luptatoare! Va fii bine, ai sa vezi!

Gianiii...eu nu-ti fac galerie, ca nu-i momentul inca...dar

Adriutza, ca sa-ti raspund la intrebare...eu am spus de 2 ore caci Seb asa manca la doua ore...cel mai bine e sa alaptezi la cerere...atunci cand lui bb ii e foame! Si nu trebuie lasat bb sa planga de foame...caci vezi doamne nu au trecut 3 ore de cand a mancat...e oribila aceasta mentalitate!

pe toata lumea fara preferintze...si fug ca ma chiama datoria! Seb en occurence!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna ciripitoarelor.....ma gandeam ca sa gasesc la sf capitolului 93 nu intr-un nou capitol si aici deja 5 pag...
roxana-mama ce patanie...dr astia nu se gandesc si la sentimentele noastre...uff nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce ai trecut...ca sa-ti treaca si sa uiti acel moment urat...
mihutza11-asteptam poze cu cercelusii....f frumoase pozicile..
netul meu merge cam greu....sper sa va ajung din urma cat mai repede....
noi azinoapte am avut spectacol...puiul meu pe la 2.30 avea chef de joaca...isi scotea piciorusele prin burta mea fara mila...il ciocaneam si ii ziceam 'mai cocostarc culca-te'iar el mai rau facea imi dadea cate un sut ,fotbalist o sa-l faca ta-su...cred ca 15 min ne-am jucat...i-am simtit piciorusele f bine...
nicol-bineinteles ca mi-ar fi placut sa am o motzata mica...doar ca ne obisnuisem cu gandul ca e baietoi si chiar ar fi fost o surpriza sa ne zica ca e fata...eu iubesc si fetitele si baieteii ...si sincer fiind primul bebe nu am avut preferinte...am zis ce o fi sanatos sa fie si mai am o conditie sa aiba ochii albastrii ca tati lui...chiar si al2lea sa fi fost tot nu as fi avut pretentie la sex...ce o vrea d=zeu tot puiul meu e...
simonette-oauuuuuuuu...s-a rupt apa...mama ce veste frumoasa...hai fii tare...sa ai o nastere usoara si bebe sanatos...
olga-mamica stai la patut ca sa fie bine...mama dar chiar vesti bune azi...naty vine acasa,iulia papacioasa...le pup pe amandoua...pai cu asa vesti nici nu ma mai mir de ce ati ciripit atat...
mimonix-vad ca esti urmatoarea mamica...si tu nasti pe 18 febr?nastere usoara si bebe sanatos si mult laptic in tatuci...
numeioana-sa stapanesti sanatoasa mobila si cu siguranta va fi o camera frumoasa mai ales cu bebe in ea...f frumoasa mobila...
luny-raceala asta...si multi,multi ani fericiti...
honey79-sa stapaniti sanatosi patutul...si tu???mama ce de pui de randunici o sa vina sapt viitoare..
clau-mamica de scolar...cred ca ai emotii...
mstela-felicitari masterand-o...
ursuleata-felicitari mamica si multi ani fericiti in continuare...si noi suntem sarbatoriti azi...am facut 8 ani si 8luni de cand suntem inmpreuna iar dum pe 10 am facut 2ani si 5 luni de la casatorie...
giani-pai ce faci mamica...hai iti tinem pumnii si tie...nastere usoara...

toate randunicile...uff gata am reusit sa va prind din urma...
si totusi nici o veste de la simo:
HAI SIMO,HAI BEBE YANNIS

rami26 + 31 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mami de honey, sa stii ca poza aia e a unei forumiste din japonia...si cu siguranta nu a luat costumul de albinuta de la noi. Am mai gasit un link http://www.brandsonsale.com/baby-bee-costumes.html cu costumase. In strainatate se gasesc. daca ai pe cineva sa-ti ia si sa-ti trimita...e suuupeeer!!

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

gata fetele, m-am intors cu sufletul la gura sa citesc ce si cum despre simonette...sa nu stresam fata, lasa sa-i tihneasca...cat despre faptul ca naste pe 13, mie mi se pare super, nu stiu ei cum ii pica...si eu as vrea sa vina buburuza pe 13 aprilie...prietenii stiu de ce!

bubule, sunt cu ingredientele la zi, mai trebuie putin chef sa ma apuc si gata supilica!

clau,
stiu scoala de la potcoava, a invatat acolo o fosta colega de liceu si este o scoala buna...sau ma rog, era atunci, ca si 75, ca la ce nebunie e in sistemul asta de invatamant...

violeta, pupicei dulci si pentru tine!

adriutza, parca tu ziceai de anemie...medicul mi-a dat tardiferon dar nu am agasit la farmacie aseara , asa ca am luat maltofer...ea a zis ca e mai bun...si il inghit ca mi-e scarba sa-l mestec, mi-e ca are vreun gust nasolit si dau la boboci...in rest, mancarica...

in alta ordine de idei, mi-am scos patul din dormitor la mezat, ca trebuie sa-i fac loc mobilei lui Honey Bunny...si daca vad ca intr-o saptamana doua nu se arata nimeni interesat, il desfac bucatele si-l duc la bunica-mea...mai nasol cu salteaua, ca are 220/150 deh, sot inalt si mofturos, ca el nu mai vrea sa mai doarma cu picioarele pe afara....

ma duc sa ma schimb si sa ma apuc de supitza...mi-a trimis si tati mesaj, ca adoarme la curs...l-au trimis de la servici sa faca niste cursuri de termoviziune si se pare ca astazi ori e mai plictisitor, ori e tati obosit ca deh, aseara s-a culcat tarziu ...

mami_papatot +31 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vio, m-ai facut sa rad

Pauza de masa si revin!

Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pentru mamicile care n-au luat carucioareinca...ia uitati ce faine sunt www.vanstore.ro/index.php/cPath/60_68_73?osCsid=a5bf2c3dd156c61d5f8df5f1a622d40f" target="_blank">acestea!

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

numeioana, m-ai dat gata cu costumasele alea...fac eu cumva si le iau...in cel mai rau caz, le comand pe adresa unor prieteni din California , si poate comand si cercelusii postati de mihuta , si ei sa mi le trimita aici...eu am gasit si niste asternuturi f dragutze dar firma respectiva este din italia si nu livreaza in romania, nu ma intreba de ce...dar sunt cu albinutze de la Anne Geddes...

fetele, nu stiu cum se face dar nu mai am niciun chef de absolut nimic in afara de stat , mancat, dormit, uitat la televizor...partea proasta este ca ma mai apuca seara remuscarile si asta nu e binisor deloc...adica vrere este, dar parca nu si putere...

mami_papatot +31 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

mami papacioasa, te tii tare,muti mobilacand iei mobila pentru honey? ce culoare? ii pui albinute? cred ca o sa iasa ceva de vis! baaaiii, apropo de pat si saltea mare: io nu's cum ne mutam noi ca patu' nostru are 2.40/1.80, imi vine sa-l abandonez, da' dorm prea bine in el...
Simooooooo haaaaai bebe!!!

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 38+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

M-am asezat si eu putin in pat,dar ce-credeti ca am avut stare?!Nuu..n-am putut sa stau nici juma de ora macar!
Clau sper ca tu sa te odihnesti nitel!
Elena te asteptam!!
Olgutza asta-i si era menirea!
Laly,Nicoleta!
Ioana nu-ti face griji-se mai intampla si dintr-astea,dar nu inseamna ca trebuie sa ti se intample tie!Hai ca mai e putin pana Miercuri!
Oana vazusi ca esti ceruta de nevasta?!Bigamelor!
Delphinasule!
Hmm..Mami cine-a facut hatza-batza aseara?!..i-auzi la ea!!Of of..mai maaaai..
Ramo!
Kiss,kiss,kiss Marina!Cand ziceai ca vine BB Mihnea,ca io ma zapacii?!

Hai Simo!!Hai Yannis!
Hai Simo!!Hai Yannis!

Ela.. in 34+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Deci nici o veste de la simonette?Ma ia un somn dar nu-mi vine sa ma culc pana nu aflu vesti bune!!
HAI SIMO!YANNIS![ HAI majoreta]
olgutza..baga tare mesaje sa te obisnuiesti cu o mana!
vio..acuma de-abia trec la puricat listele de cumparaturi!
ramo si felicitari si voua pt ziua cu sarbatoare!

Stela 29+Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput