Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(94)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, bine ai venit acasa! te felicit si eu pt. minunea mica si pt. curajul tau enorm! Doamne ajuta sa o iei pe Iulia-mica acasa cat mai repede! Si doamne ajuta tatalui tau in operatia de maine! Multa forta iti doresc!
Foarte emotionant mesajul, tau, Naty, mi-au dat lacrimile si mie!

Roxanici, multumim pt. vestile de la Simo! Hai ca o sa fie bine cu epidurala, de-acum!
mai, ce te-ai rasfatat! Vreau si eu!!! o sa ma programez si eu la coafor in curand, sa ma tund putin si poate ma si rasfat...vad io...

Hai Simonette! Baga mare! Dilatatie rapida!

Mai fetelor, doare al naibi fara epidurala!! Eu am ajuns data trecuta la spital cu dilatatie 2 si in 3 ore m-am mai dilatat in 2 cm, apoi mi-a pus epidurala. Dar de la 3 la 4 cm, nu va spun ce dureri erau, ca indoiam bara de deasupra patului. Nici eu nu sunt rezistenta la dureri si era al naibi de nasol...

Dar, cum zice o randunica, fiecare suporta altfel durerile, fiecare se dilata altfel, mai repede, mai incet...

Vera, bine ai venit pe crenguta! Wow, o mamica cu gemenei! Ce superb! Si ce grasuni sunt! Sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi!

Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

NATY,BINE AI REVENIT ACASA!!!
Sa dea Bunul Dumnezeu sa o aduci si pe IULIA cat mai repede acasa!!!

Vera,felicitari pentru dubla bucurie...ce emotii cred ca ai!

Simo,mamica lui DAVID,,37+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Natyyyyyyyyy!!!!!!! Bine ai revenit! ici multi si Doamne -ajuta sa fie si tatal tau bine ca Iulia sigur creste mare cu asa o mamica!

Dana 29+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Vera bine ai venit pe crenguta alaturi de noi! Chiar ma gandeam odata ca nu avem si noi la odisee nici o randunica cu gemeni..dar uite ca pana la urma a aparut. Iti doresc o sarcina cat mai usoara, atat cat a mai ramas din ea, acum e mai greu(am si eu 2 frati gemeni si stiu de la mama cum e, ea a nascut la 7 luni).Si te asteptam mai des pe crenguta sa ne spui mai multe despre tina

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol29+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Zozel, am vazut propunerea indecenta, de-aia radeam si io mai devreme!!
Bun creierasul pane, am papat o gramada!

Wow, Nicol, pai tu esti o exceptie, ai avut mare noroc la prima nastere! Acum o sa fie si mai rapid !

Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Sa-ti fie de bine Bubu!

Si da, am avut noroc! M-ar pedepsi D-zeu sa ma plang..

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol29+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

NATYYYYY bine ai venit acasa!!!!!Chiar esti o adevarata mamica si pe IULIA acusica o ai acasa...
Vera-Alina bine ai venit pe crenguta noastra si hai la mai mult ciripit...
Asa cum spuneau si alte randunici depinde de organismul fiecareia dintre noi, altele nasc mai usor altele mai greu...si la cezariana tot asa e....
Si eu am nascut usor si de asta acum tot natural vreau numai sa se intoarca bebele ca daca nu....am pus-o
icei la toate randunelele
SIMONETTE

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina31+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

burtica-30 sapt+hainute

AMR-9 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Simonette este la dilatatie 8-9. Dr este pe drum deci curad va naste. Sa ne gandim la ea si la bebele ei ca totul sa fie bine! Se pare ca si ea e super bine cu epidurala, mi-a pove pe scurt cosmarul de dinainte de anestezie..

HAI SIMONETTE! HAI YANNIS!!

Roxana 39 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

AMR...PANA PE 18 FEB!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sunt pe aici...
Am gasit cu greu, dar am gasit capitolul 80, de unde ramasesem, cu ziua cea de neuitat de 30 ianuarie.Ce plangeam eu, dar acum cand citesc reactiile voastre la ce mi s-a intamplat nu mai vad bine de plans...si inca mai am...
Deci Simo e in linie dreapta. Sa vedem daca reusesc sa o vad diseara. Ii tin si eu pumnii si ma gandesc la ea si la Yannis!!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Naty,draga de tine..Sa fiti sanatosi cu totii!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput