Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(94)
Raspunsuri - Pagina 14
Olgutzika spune:
Bine ai venit 

, mami eroina!!!!! O sa fie totul bine, stiu eu!!!! Prevesteam asta de cand ai nascut!!! Si tatal tau va iesi cu bine si din incercarea asta, sunt sigura! Cum ti-am spus, nu uita nici de tine, da? Puuuuuuuuuuup!!!!
Olga
36+ cu
Ioana-Sofia
ramo_cata spune:
naty-mamica de iulia pai daca plangi de la cap 80 pana la 94 ce faci?ai ce citi...asa ca fara lacramioare...spor la citit dar fara lacramioare...
hai simo...d-zeu si ingerul pazitor sa fie alaturi de voi...
rami26
+
31 sapt
http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp
bebicul_meu
Olgutzika spune:
Hai Yanniiiiiiiiiiiiiiiiis!!! Curaaaaj, te asteapta o mami curajoasa, un tati iubitor si un fratior cu ochi de peruzea!!!! Si un stol de randunici iubitoare!!!!
Olga
36+ cu
Ioana-Sofia
mami_papatot spune:
si asa deci, vine omul linistit la calculator, dupa ce a pus supica la fiert, citeste ce citeste si poc lacramioarele...pai cum asa, ca la ceapa n-am ajuns...aaaaa, e de la povestioara natynicului, pe care papaciosul se bucura tare mult sa o gaseasca din nou pe crenguta...a fost o adevarata bucurie si mai ales emotie si pentru mine, ca si pt celelalte mamici, sa desprind din postarea ta, emotia si dragostea de mamica...iar semnatura cea noua tine stranse in ea, si gandurile noastre care se indreapta in continuare spre voi! odihneste-te, citeste-ne cand si daca ai timp...acum e mult mai pretios, cu atat mai mult cu cat il vei imparti intre micutza Iulia si taticul tau, caruia ii dorsc si eu sa treaca cu bine peste interventia de maine...si nu uita nici de randunoiul Petrica, care a fost atat de dragut si darnic cu pozicile Iuliei...pozici pe care le asteptam in continuare cu drag! Un pup mare si cel mai dulce din lume pentru voi toti!
stelutzo, nu stiu mama cu ce e suflat dar tare e frumos, ma rog, imi place mie...si ce-i drept are de toate incluse...si landou si sport si scoicutza si cos, ce sa mai, are detoate...si cum ama facut o economie considerabila cu mobila, am ingrosat si eu obrazul cu curuciorul...
roxana, multumim de vestile despre simonette...bine ca atrecut peste ce a fost mai greu...inca putin si-l vede pe bebele ei drag, asta daca nu l-o fi vazut deja pana acum...
doinitza, parca tu cereai supica...cum e gata, cum iti pun si tie ... ca am eu o presimtire ca va iesi tare buna...pana atunci mai da-te si tu bine pe langa bubu, ca a iei e gata si sigur e mai buna ca a mea,ca doar cine e bucatar sef la noi pe crengutza?
cred ca am nominalizat pe toata lumea...sper adica...am inceput si eu sa uit mai fetelor...minte scurta ... nu ma gandam sa ma loveasca!
mami_papatot
+31 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
mary-lou123 spune:

HAI SIMO! HAI YANNIS
Simo este deschizatoarea noastra de drumuri, cele care nastem natural.
Am urmarit cu sufeltul la gura vestile de la ea. Aveti dreptate cu dilatatia. Am vorbit cu o verisoara, care a nascut acum 6 luni, la 38 de saptamani, si cand s-a dus la spital avea deja dilatatie 5 (cica a durut-o putin, da s-a gandit k nu naste inca, k mai are 2 saptamani!!!), nu au apucat sa ii faca epidurala, nimic, si in 3 ore maxim a nascut... sper sa fie in familie, sa mearga si la mine asa repede. Doamne Ajuta!!!
Bine te-ai intors pe crenguta NATY, asteptam sa auzim povestile tale.
Vera felicitari pentru bebelusi, imi inchipui cat este de greu, dar sunt convinsa ca si bucuria este de 2 ori mai mare, desi infinitul nu prea are multiplu
.
Io am patit-o azi, numai ce ma pregateam sa trag un pui de somn, k vad in baie apa pe jos- cand ma uit, s-a fisurat o tzeava de la calorifer, si acuma astept pe un vecin priceput la chestii d'astea sa vina de la munca, sa imi schimbe tzeava, k sa nu inund tot blocul la noapte... uff, si ce-as mai trage un pui de somn.. mi se inchid pleoapele, k de dimineata am patrulat prin cartier, cand am venit am dat o matura si un mop prin casa.. si acuma as da un regat pentru o ora de somn...
Pupici si vorbim dupa ce scap de problema cu tzeava, si poate reusesc sa si dorm...
Mary-Lou
Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
37+ cu
CLARA
AMR 15 ZILE!!!!
mami_papatot spune:
stiam eu ca am uitat pe cineva, dar vba aceea, prost sa fii, dar sa-ti revii...vera alina, felicitari pentru flacaii tai...pai cum altfel sa-i numesc daca sunt asa dodoleti? imi imaginez ce petreceri fac baietii la tine in burtica! sa fie sanatosi si sa vina cu bine si cu veselie multa pe lumea aceasta!
merg sa mai lucrez la supica...trebuie sa curat legumele...revenim pt dvs...poate cine stie, gasesc vesti noi despre pui mici!
mami_papatot
+31 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
doinita_g spune:
NATY BINE AI REVENIT ACASA 

Multi 
si de la mine si sa vina cat mai repede si printesa IULIA acasa.
Multa sanatate!!!
Vera, felicitari pentru cei doi bebelusi grasuni 

.
HAI SIMO 

Ma duc ca a venit mama cu cozonac si cornulete 
Doinita
34+
Teodora-Stefania
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
natynic spune:
Am citit Cap 80, m-ati terminat, deocamdata fac pauza sa mananc ceva (nu prea pot, mai ales ca in continuare trebuie sa tin regim complet nesarat, dupa lezarea grava a rinichilor mei la preeclampsie) dar n-am incotro, altfel nu ma voi putea mobiliza sa merg la tata si la Iulia.
Deja ma mananca degetele sa va raspund la diverse intrebari pe care vi le puneti, am stat destul cu lauze si de cezariana si de nastere naturala ca sa fiu o enciclopedie de obstetrica dar GATA, acum fac pauza, oricat de dor mi-a fost de voi, ca trebuie sa ma adun un pic...
Pupici!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
zozela spune:
Bine ai venit Natyyy!!
Ma bucur sa te vad pe crenguta-din nou!!
Pupicei Iuliei pufoase si taticutului neascultator!!
Wooow Simoo
!!Saraca mamica prin ce-o fi trecut!!

Hai Simo!!Hai Yannis!!
Vera Alina-ce ma bucur ca te-ai hotarat sa ne scrii!!
Fug sa-ti trec flacaii in listuta!!Uraaa!!Avem si noi 
!!
Ela..
in 34+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
clauclau spune:
Naty, mamica puternica, bine-ai venit acasa sa-i pregatesti cuibul Iuliei!!! Ne-a fost tare dor de tine, dupa cum vezi! 

Abia o asteptam si pe micuta Iulia, sa fi-ti amandoua acasa sanatoase si fericite!
Vera, bine-ai venit pe crenguta si felicitari pentru baieteii grasunei! Cred ca e greu cu burtica in perioada asta, nu? Noi ne vaitam care avem cate-un singur bebel in burta...Dar cum au zis si fetele, fericirea este de 2 ori mai mare! 

Nicol, ce emotii si la inscrierea la grupa mica la gradinita!!!! Imi aduc aminte perfect, asa ca te inteleg, crede-ma! Iar prima zi de gradinita a copilului este de neuitat! 

Probabil ca Simo deja a nascut, sunt aproape sigura ca vom primi in curand mesaj proaspat de la Roxana! 
POZE
CLAU
37 + cu
Rebecca
AMR 12 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!