Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(94)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Naty - bine ai revenit pe crenguta!

Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Randunici, ma duc sa mai stau in patut si revin mai pe seara.

Cristina 29+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Naty, cata forta, cat optimism si cate iubire de mama se citsc in cuvintele tale!!! Te felicit si imi spun sincer ca ma faci sa nu-mi mai fie frica de intalnirea cu puiul meu!! Ne-am rugat pt tine si pt minunea de Iulia, ne rugam in continuare si asteptam cu nerabdare sa vii cu ea acasa.

Te pupam, mamica curajoasa!! Sanatate multa tatalui tau!!

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Naty mi-au dat lacrimile citind postarea ta...Bine ai venit acasa! Asteptam sa ne scrii mai mult despre nastere si despre Iulia, de asemenea poate ne arati si ceva pozici..

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol29+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

NATY !!!!

DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA TA!

Alina 29+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Naty, ma bucur tare mult ca esti bine si ai ajuns acasa.
Imi inchipui ca nu a fost usor sa-ti lasi puisorul in spital dar acum este cel mai bine pentru amandoua asa. Micuta Iulia va invata sa pape si apoi o vei lua acasa dodoloata si papacioasa.
Multa sanatate taticului tau si tie multa putere iti doresc!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si 32+Luca Razvan

pozici cu Alexica si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vera alina spune:

Buna, fetelor! Sunt o viitoare mamica de baietei pe care ii astept din tot sufletul.Ieri i-am vazut la eco si erau tare neastamparati, unul avea 2100 gr iar celalalt 2300gr ,doctora mi-a spus ca peste 2 sapt. sa mai merg la un eco si pe 4 martie imi face cezariana, daca nu cumva vor ei sa vina mai devreme...Simt ca-mi arde pielea si ma chinui sa dorm noaptea imi este f greu seara si noaptea dar cred ca si voua va e la fel de greu.Astept momentul in care ii voi tine in brate si ma rog sa fie totul bine, sa fie sanatosi .

Vera34+ sapt cu Nicolas+ Matei

Vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

NATY-BINE AI VENIT ACASA...SE VEDE CA ESTI O MAMICA LUPTATOARE...MULTA SANATATE,PUTERE TIE,IULIEI SI TATALUI TAU...ASTEPTAM CU NERABDARE POVESTEA TA...SA RAMAI LA FEL DE OPTIMISTA SI INCREZATOARE...VA PUPIC...
vera-mamica de 2 randunei----sa fie sanatosi si sa auzim numai de bine...
va pupic...

rami26 + 31 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Hai Simonette!!!

Criss asa cum spunea si CRISTINA, dilatatia depinde de la o persoana la alta. Mie ,de ex, mi s-a rupt apa cu contractii puternice,in 5 min aveam dilatatie 5, nu au mai apucat sa-mi puna epidurala si intr-o jumatate de ora eram deja nascuta . Atat a durat travaiul meu :la ora 23.55 s-a rupt apa iar la 00.33 imi pupam copilasul...Doresc asa travaliu scurt la toate mamicile si mie a doua ora, poate totusi apuca sa-mi faca epidurala, ca o am de 3 ani, noroc ca e valabila pana in 2010.

Stela felicitari pt nota 10!! Bravo!!

Ioana -foarte frumoasa camera de bebe David!Imi place foarte mult combinatia de culori, patutul asortat si ceasul de pe perete ,de asemenea asortat..ca sa nu mai zic de veioza..

Clau intelag ce simti cu inscrisul lui Razvanel la scoala..zilele trecute am inscris-o si eu pe Alexia la gradinita, pt la toamna..si nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul.

Sunt in zona, astept si eu cu inima la gura vesti de la Simonette

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol29+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Naaatyy bine ai venit acasa, sa fiti sanatoase si DD sa aiba grija de voi

Ana 33+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput