Poznasi, dar dragalasi - 01-02.2004(2)
Raspunsuri - Pagina 16
buli spune:
Adevarat a inviat!
noi am lenevit sarbatorile astea ceva incredibil. dupa o saptamina absolut nebuna, duminica si ieri am zacut, am mincat si ne-am uitat la filme ... nici n-am visat :))
Matei a ramas la bunici spre bucuria lui si a bunicilor, si spre disperarea pisicilor :))
insa le acorda mai putina "atentie" acum pentru ca are groapa cu nisip. zau daca nu e in stare sa stea acolo zile intregi. l-am luat simbata pentru ca se udase si era frig afara si a plins de numa' ...
azi ploua, asa ca s-a linistit.
noi am venit in Iasi pt. ca Ovidiu lucreaza, eu nu prea - deci voi suna sa vad ce cabinete de cosmetica/coafura gasesc deschise :))
s-aveti o zi frumoasa!
si sanatate la copiii cu muci
edit: Roxana, nu vreau sa torn gaz peste foc, dar chiar mi se par culmea educatoarele :(
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
mav spune:
Hristos a inviat!
Sper ca ati petrecut frumos. Eu n-am mai avut timp sa intru pe aici...
...Eu sunt la munca azi si maine... si-s obosita dupa ziua de ieri... cand am avut onoarea si bucuria imensa de a-l boteza pe bebe Serban!
Am febra musculara la maini... desi finutul nu e un grasan, dar l-am tinut mult in brate, de drag! E un frumos, si-n cuminte si e iubitelul meu mic!!!!
Am pus doar cateva www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">poze, pt ca in biserica a fost extraordinar de aglomerat (au fost botezati 7 copii deodata!) si n-am reusit sa ne pozam mai mult...
Ma simt foarte fericita, implinita sufleteste, ca l-am botezat pe Serban!
Poate daca n-as fi pierdut sarcina aceea, anul trecut (bebele meu ar fi trebuit sa se nasca la aceeasi odisee cu Serban), n-as fi avut acum asa finut scump...
Am incredere ca DD ne da anumite incercari, ca sa ne intareasca! Si cred ca, de data asta, totul va fi ok cu bb din burtik (despre care n-am apucat sa va spun: se pare ca e tot baiat, spre bucuria lui Sebi, care deja i-a si ales nume!)!
Va pup! Tre' sa ma intorc la munca....
13+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
buli spune:
Alina, chiar m-am gindit la voi zilele astea ... nu ne mai dadusei vesti despre burtica :)
bine ca sinteti bine. v-am trimis un sms - nu mai stiu dc pe numarul tau sau al sotului :))
ad_risnov spune:
Adevarat a inviat!
Salutare si de la noi!!!
Rox, Anca, Imelda, multumim din suflet pt. urari!!!
Noi am petrecut Pastele la Campulung, la parintii mei. Ne-am odihnit, am papat, am mers la tara, la bunicii mei, unde Rares a alergat iezii prin gradina, a urcat pe deal, a cules flori, a pescuit in balta ratelor... A fost super fericit, mai ales ca acolo are doi verisori cu care se intrece in nazdravanii.
Ieri noi am plecat spre Bucuresti, iar el a ramas "in vacanta, la bunici" pana sambata cand ne vom duce sa il luam acasa.
Deocamdata nu simtim tare mult ca nu e cu noi, dar oricum casa e muuuuult mai trista fara el... Vorbim la telefon si sper din suflet sa ramana fara probleme pana sambata si sa nu-l apuce plansul dupa noi.
Vic, sanatate multa!!! Sa-ti traiasca finutul si sa fie sanatos si norocos. Ma bucur din suflet ca bb e bine si burtica creste. Ce nume a ales Sebi pt. fratior?
Monica si Roxi, multa sanatate piticilor!!!
Poate veniti cu vestile cele bune!
Pupici tuturor!
mav spune:
Ah, Anca, am uitat sa-ti multumesc! ...Am primit mesajul tau, pe tel meu, insa am fost numai pe drumuri si asa prinsa in vartej... Eu n-am apucat sa trimit niciun mesaj, nimanui....
BB arata la echo cam cu doua sapt mai mare (adica acum 15+), e foarte bine! Am tot vrut sa va scriu, dar stau prost cu timpul...
Sebi este foarte fericit de cand i-a zis dr ca se pare ca bb va fi tot baiat. De cand i-am zis de sarcina a fost categoric ca vrea bb baiat si ca daca e fata "o refuza".
Cand am iesit de la echo... cica: "S-a terminat speranta de fata a lu' mami, daca-i creste putza lui bb Antonio!"
(..."Antonio"... ca pe prietenul sau de la gradi!)
Fug inapoi la munca.... desi n-am nicio tragere de inima... Trebuia sa fiu in concediu, dar.... asta-i viata...
13+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Roxana_G spune:
Eu la munca, desumflata rau ca puiul mic e bolnavior, a dat in otita. A plans toata noaptea, pana la 3 am umblat cu el in brate cu tipete crunte, la 8 era in picioare. Am chemat si salvarea. L-am lasat tare agitat mititelul, cu bona, ca Alex e la mama. Aveam ceva urgent la birou, ca altfel nici nu as fi calcat. Maine il duc si la ORL.
Anca, pai infrumusetare placuta si relaxanta. Profita de timpul asta. Si la mine ar fi fost ok cu Alex la mama, si cu Andrei cu bona. Dar nu a fost sa fie liniste. ptr mami si Matei iubitor de pisici.
Vic, sa va traiasca finutul si sa fie sanatos si norocos! Chiar este frumusel foc, am vazut pozele, si tu arati foarte bine. Ma bucur ca totul decurge bine cu sarcina si ma rog la DD sa fie asa pana la sfarsit. si pe voi.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
buli spune:
of, Rox, sanatate lui Andrei, voinicul!
si Matei se pare ca a racit, mi-a zis mama ca stranuta si tuseste cite un pic, o sa ia ceva usor si vom vedea. bine ca ploua si o zi-doua nu mai sta la nisip.
noroc de tine ca ai zis de pozele Alinei, eu nu le vazusem
mai dau ture pe aici, cosmeticiana mea se pare ca sarbatoreste, sa vad poate am noroc macar la coafor
buli spune:
asa ... petreceti sau ce?
eu tocmai am vb cu Matei la telefon.
ai mei au pe cineva acasa sa ii ajute la aranjat gradina.
cupilu e si el in treaba pina peste cap:
"este cineva aici, face treaba in gradina cu sapa. si il ajut si eu cu grebla mare si cu lopatica de la nisip"
"gata, pa, te pup, ma duc ca am treaba"
"da' sa-i spui lui bunica sa-mi scoata caciula ca mi-e cald la cap"
Roxana_G spune:
Anca, sanatate, sa nu fie probleme cu Matei.
Noi nu petrecem, eu mai mult cu bb marait, azi am luat si fata si i-am scos pe amandoi in parc. In rest treaba prin casa, bona e libera pana luni.
Ieri am fost la ORL, cica Andrei nu e chiar asa rau. Probabil dintii il supara mai ceva decat urechea, maine il duc iar la control. Mai ciudat ca nu respira bine deloc, nasul pare infundat, insa cand i-au bagat aspiratorul ala nu avea muci mai deloc si erau curati. Dr oRL nu crede sa aiba si el pneumococul.
Apropos de pneumococ, am discutat cu dr ORL si despre Alex. A insistat sa nu ii dau antibiotic pe cale orala, pentru nu fac decat sa desensibilizez penumococul si sa il fac rezistent la ele. Antibioticul oral se da numai daca pneumococul este activ, adica mucii sunt verzi, face febra, apar complicatii. Altfel este doar un purtator sanatos si secretiile nazale pe care le mai are ea nu sunt de la el. Continuam insa cu Floxal (oftalmicele alea) si eventual a zis sa punem si Floxal si Ophtamesone N care contine si componenta antiinflamatorie si nu doar antibiotic.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
anda141 spune:
Bine v-am regasit ! Noi am fost la munte de luni pana ieri, a fost super, vremea asa si asa , adica a mai si plouat dar ne-am simtit bine, am fost un grup foarte mare cu copii multi si Albert a avut cu cine se juca , astfle incat sa nu stea numai pe capul nostru. Am urcat pe munte cu Albert in frunte singur si ar fi urcat pana in varf. E foarte amator de drumetii. Mi-a placut de el ca s-a comportat super bine, nu a fost deloc marait, s-a jucat frumos si nu ne-a stresat .
Roxana, cu nasul ..vad ca i-a mai trecut, ieri si azi nu i-a mai curs, inca nu pot sa spun ca e vindecat, iti dai seama. Floxal nu i-am gasit , asa ca i-am luat Ciplox,picaturi cu Ciprofloxacina si i-am pus din alea. Pe astea mi le daduse si Stanciu. I-am luat si un spray cu Aloe si propolis de la Forever , mi-a spus cineva ca copilul ei nu ia antibiotic , ca de fiecare data ii da cu sprayul asta in nas si in gura si il face bine. Am zis sa incercam si noi , rau nu are ce sa-i faca. Multa sanatate si voua !
Aaa, si mananca super bine de cand a terminat cu antibioticul, sa vedem cat il tine, sper sa fie asa mereu, ca sunt multumita de cum mananca acum.
O sa punem si poze de la munte !!