Poznasi, dar dragalasi - 01-02.2004(2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Noi tot cu probleme la gradi cu somnul, ieri au pedepsit-o sa stea la grupa mica, a plans rau. Am niste nervi incredibili cu chestia asta, ba chiar am cam repezit-o pe educatoarea care ma sunase. Pai daca nu e in stare sa gestioneze 8 copii la somn, cele de la gradi de stat ce fac cu 20-30 de copii. Si ce sa spun, nici sa o lase sa coloreze nu se poate ca vrea si prietena ei. Ca atare i-am comunicat ca asta chiar nu mai este problema mea, este problema parintilor prietenei si a lor la gradi sa se imite una pe alta, mai mult decat a incerca sa facem ceva sa nu mai deranjeze copiii la somn, restul mi se pare aiurea. Si cica de fapt doarme Alex, insa nu la 1 jumate cat vor ei, ci la 2 jumate si numai jumatate de ora. Nici nu stiu ce sa mai fac, chiar sunt tare enervata cu tema asta.
Hai ca v-am stresat si pe voi acum in prag de sarbatori.

Va doresc un Paste fericit si linistit, petreceri frumoase pe unde veti fi sau veti merge, si Iepurasi doldora pentru poznasi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Va doresc din suflet sa aveti un Paste fericit, cu lumina in suflete, cu belsug pe masa si cu toti cei dragi alaturi de voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Roxana, ce picaturi ii dai lui Alex? Cum se numesc?
Mie mi-a dat Stanciu picaturi Ciprolet sau Lilaxan si nu gasesc la nici o farmacie. De la Medlife mi-au zis sa nu ii pun Ciprofloxacin sa ii pun Rifampicin, sa dizolv o pastila in ser.Niciuna nu se administreaza la copii.
Ofloxacin si Ciprofloxacin e una si acelasi lucru sau sunt diferite?
Nu mai stiu ce sa-i mai pun in nasul asta, iar ii curge si streptocoul nu a disparut.

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi !!

Mergi la inceput

Monica, nu ii pun nimic deocamdata, ca am uitat sa iau. Nici eu nu am gasit, mie nu mi-a dat vreo denumire anume. Mi-a zis doar sa cer picaturi cu ofloxacina. Ce o fi aia nu stiu. Poti sa ii pui Genticol, eu i-am mai pus, e cu gentamicina si a mers bine. Alex doar fonfaie usor, nu are alte probleme , asa ca o las in pace. Insa vad ca e frate-sau cam infundat acum si atunci chiar avem o problema. In fine, nu cred ca ciprofloxacin nu se da la copii, eu i-am dat pe cale orala acum vreo 2 ani, se numea Keflex cred. Nu stiu ce sa iti mai zic, eu stau relaxata, data trecuta eram si eu mai panicata, acum cat timp nu face complicatii sau febra, nu ma deranjeaza un nas care curge. Multa multa sanatate lui Albert!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Gasit picaturi cu Ofloxacina, se numesc Floxal. Sunt picaturi oftalmice, cred ca de aceea nu ai gasit. Chiar uitasem sa iti spun ca si Genticol tot oftalmice sunt. 2 pic/3 ori pe zi.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Multumesc Roxana ! Am sa mai caut in continuare, nici Albert nu are alte manifestari decat ca curge nasul, insa am citit ca poate face complicatii daca tot sta cu el in nas...de-aia ma tot stresez.

Mergi la inceput

Alex a facut bronsite cat l-a avut, asta acum 2 ani. Cam atat. Insa in marea maoritate a timpului a avut doar muci. Ultimele 3 luni inainte sa il tratam de tot nu a avut nici macar muci (adica pe timpul verii). Acum ea e ok, muci usor, vad insa ca tuseste frate-sau si are muci, acum regret ca nu l-am vaccinat cu Prevenar.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Dragele mele, am intrat sa va uram un ,sa aveti lumina in suflet si ganduri curate, sa va bucurati de cei care va stau alaturi, sa invatam sa fim mai buni, mai ingaduitori, mai rabdatori, mai...altfel!
Va imbratisam cu drag pe fiecare in parte si toate gandurile noaste pozitive sunt asupra voastra.

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Hristos a Inviat!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Vai cum e cu copiii astia mofturosi...V-am povestit ca 2 ani la rand, la mare, Alex manca peste si credea ca e pui. Manca f bine, cu pofta si zicea ca e delicios. Calcanul adica, pentru ca la hamsii nu puteam sa o pacalim. Daca afla ca e peste nu mai manca si se facea ca varsa. Buuun. Ieri voia carne si pana sa ii fac eu un snitzel am zis sa ii oferim miel de la tati care manca cu pofta si i-am zis sa ia putin "pui" de la tati. Ei bine a mancat friptura de miel, a zis ca e minunat puiul si a mai si cerut. E de groaza cu denumirile astea.

Vad ca voi chefuiti la greu. Eu de maine la serviciu. Petrecere frumoasa in continuare!

PS Monica, nu vad nici un rezultat de la Floxal astea, ba dupa ce a stat Alex in rochita cu bretele , fara ciorapi si fara sosete, in fata geamurilor deschise (de la terasa!) este si mai mucioasa. Maine il duc pe mucosul cel mic la control si o sa intreb doctorita si ce fac cu Alex si pneumococul ei. Te tin la curent.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput