Poznasi, dar dragalasi - 01-02.2004(2)
Raspunsuri - Pagina 14
buli spune:
asaaaa
o saptamina buna s-aveti!
imi dau seama ca am ajuns sa povestesc lucruri de acu 2 saptamini :))
ca sa vezi ce mult timp avem.
iar we trecut i-am luat si bicicleta lui Matei si staaaaam fratilor afara pina se intuneca. si dupa aia, de-mi vine sa dau telefon la renel sa nu mai aprinda becurile in parc, poate ne bagam si noi mai repede la adapost.
o intrebare: voi i-ati urcat pe role? Matei are de anul trecut, insa Ovidiu tot zice ca are incheieturile prea fragile. si asa avem mare dilema in famile
si ca tot ziceam eu ca nu era mare chestie de antipa, iaca: de ieri avem tema sa construim vulcan in casa. n-a zis nik doua saptamini, de credeam c-a uitat complet si ieri ... tzac a venit si ne-a trintit-o. huh!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
Prima zi de serviciu. Foarte ok, numai multa treaba.
Role nu i-am luat desi tot cere.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
ad_risnov spune:
Roxi, bafta multa si putere de munca!!!
Nici noi nu am luat role, desi cred ca se pregateste "iepurasul". Noi i-am pus odata, in Cora, si ne-am tavalit pe jos de ras cu arata si cum se misca. Ziceai ca are pietre de moara atarnate de picioare.
Vedem mai la vara daca poate merge...
Roxana_G spune:
Va spun repede de activitatea de azi de la gradi ca mi-a placut mult. In afara venirii iepurasului, a fost activitate comuna parinti-copii, am pictat si am lipit, am facut un fel de tablou frumos, am facut un cosulet, iepurasi, etc. O minunatie. Alex a fost foarte cooperanta si fericita, mai putin a agreat serbarea in aer liber. Dar era haioasa asa pictata iepuras si cum topaia peste tot.
Mi-a placut mult initiativa lor de a ajuta copiii din centrele de plasament sau cum s-or numi. Au facut expozitie cu lucrarile copiilor si lucrari facute de educatoare si le-au "vandut" parintilor. Adica fiecare a dat cat a vrut. Am contribuit si eu si am cumparat o felicitare superba facuta de Alex si un fel de tablouas de lemn . O sa pun si pozici, nu mai am timp acum.
Pupici si weekend placut.
Rox ,
Poze
buli spune:
ahaaa, dar ce v-ati mai ingramadit la scris ...:))
eu am fost plecata o saptamina, Matei a ramas cu mama si cu Ovidiu.
am gasit copilul tuns de tat-su la ciufulici, mindri nevoie mare de realizare, s-au imprietenit mai ceva de cit erau, e mai mare dragul sa ma uit la ei.
tot saptamina asta a invatat sa mearga pe bici numai pe doua roti, alea ajutatoare aproape nu mai conteaza si are o viteza de-mi sta inima. nu mai spun ca drumul drept n-are nici un haz, numai denivelarile sint bune.
cred ca am sa-i pun si rolele ca sa-l complexez un pic si s-o ia mai usor - mama denaturata ce sint ..
Roxana,
suna foarte frumos ce povestesti tu de la gradi, dar pozele tot nu le-am vazut :)
anda141 spune:
Anca, ce baiat curajos ai! Albert e tare lenes la capitolul asta, asa de lenes incat nici nu vrea biciletta cu 2 roti, am fost sa-i cumparam si nici nu a vrut macar sa se urce pe ea. Inca se mai plimba pe aia cu 3 roti, dar nu e f. pasionat de biciclete. Mai degraba vrea role, asa ca am sa imi iau inima in dinti si sa ii iau role, desi mi-e frica sa nu cada sa isi juleasca toate cele ca nu am chef . Ne mai gandim.
Saptamana viitoare plecam la munte , acum Albert e la tara si i-a prins tare bine.
buli spune:
hahahaha ... ca sa vezi ... fiecare cu personalitatea lui
Matei nu s-a dat jos de pe bici decit la casa ca s-o platim, a mers cu ea prin carrefour, apoi tot pe ea la garantie si in continuare pina la masina :)))
parca eram cu circul
adlemi spune:
Anca, eu sunt fascinata de Matei...
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://craiustefan.3x.ro/
http://www.dropshots.com/adlemi
Roxana_G spune:
Noi avem bicicleta de anul trecut, cu roti ajutatoare, dar nici gand sa mearga pe ea, mai mult o car eu prin parc. Mai perseveram.
In rest nu am pus nici o poza, nu am timp de nimic. Super ocupata la birou, acasa nu stiu ce sa fac mai intai, ieri am facut si eu cumparaturi pentru Paste, si inca am mai uitat cate ceva. In plus sunt iar in sesiune, sunt deja la al4lea examen, nu mai spun ca am si referate de facut si dizertatie. Asa ca sa stiti de ce trag chiulul pe aici. Si nu numai ca nu am pus poze, nici nu am scos camera din geanta, asa de rau sunt.
In fine, cam asta. Uitasem sa va spun ca Alex iar poarta afurisitul ala de pneumococ in nas, punem numai picaturi cu ofloxacina in nas.
Va pup ca sunt la birou si am multa multa treaba si diseara am si examen.
Rox ,
Poze
buli spune:
dragilor, sarbatori fericite si luminate, sa va bucurati de toti si toate!
noi plecam diseara la parintii mei, revenim sapt viitoare. pe cupil il lasam in vacanta la bunici.
sa va gasim sanatosi si voiosi.