Poznasi, dar dragalasi - 01-02.2004(2)
Raspunsuri - Pagina 13

Roxana_G spune:
Poate ideea cu pneumoniile e ca sensibilizeaza si se face mai usor TBC. Nu stiu ce sa zic.
De iesit afara stiu si eu ca se evita, ca sa nu faca efort prin alergare si sa nu transpire. Mai lasa-l cateva zile macar.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze

anda141 spune:
nici eu nu l-am scos, si nu o sa il scot , imi era mila de el ca ar fi iesit si el pe afara. Dar asta e, mai asteptam macar sa se faca bine ca de paste avem program de munte vreo 4-5 zile. Sper sa nu aiba vreo interdictie.

anda141 spune:
Buna dimineata .
Scuze ca va plictiseasc toata ziua cu raceala lui Albert,dar cu voi ma mai consult si eu.
Azi noapte , adica azi dimineata la 4 a facut febra mai mare decat de obicei, nu i-am masurat-o, dar avea cel putin 39. In schimb nu a mai tusit deloc. Febra asta sa fie efectul antibioticului, ca incepe sa lupte sau se agraveaza boala? Sa vad ce mai face si azi, medicul mi-a zis sa ma duc abia vineri la control , nu mi-a lasat loc ca daca se simte mai bine sau mai rau sa ma duc mai devreme. Oricum antibioticul l-am inceput luni seara , nu au trecut nici 2 zile.

dadi_t spune:
Adriana, ai dreptatea calea pricipala pt. imbolnavirea TBC este prin contaminarea cu Bacilul Koch, dar la o imunitate ff scazuta pe medici ii duce gandul la TBC latenta care inseamna: ,,ca poate exista bacteria cauzatoare de TBC in organism, dar aceasta nu poate fi raspandita altor persoane, dar aceasta persoana poate avea tuberculoza activa in timp datorita racelilor netratate corespunzator.''( mai mult de 3 pneumonii intr-un an )
Monica, in general se spune ca e semn ca organismul lupta cu infecta cand face temperatura. La noi are efect ,,batista bebelusului,, si pana acum nicio raceala n-a trecut de faza mucisori, si tuse....temperatura o singura data a avut iarna asta: peste 39 doua zile si a treia zi era pe picioare.
Pe Anduta am avut-o racita de la 5 ani cand am dat-o la gradinita pana la 8 ani cand a terminat clasa a I-a. Imi aduc aminte ca era la serbare in rolul ABECEDARULUI si ea in dimineata respectiva avea 39gr temperatura.In cei 3 ani a facut cate 4-5 bronsite pe an ...nu mai stiam de mine...la serviciu aveam probleme ca tb sa lipsesc mai mereu.OOO ce perioada.Cu BIBIca am avut noroc, e mult mai rezistenta...pana acum...abia de la toamna incepe gradi....om vedea.
OOO ce m-am intins...gata fug la treaba...
Sanatate micutilor si nu numai!
pa si o zi minunata!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!

anda141 spune:
Tania, pai daca nu e la gradi, nu mais tam de vorba ! Glumesc. Pana sa il duc la gradi Albert a fost un copil f. sanatos, racea f. f rar si forme usoare. Dar de cand e la gradi ii tot curge nasul, nici la gardi nu pot sa spun ca a avut bolo grave pana acum. Asta e prima raceala mai serioasa anul asta. A mai avut un rosu in gat dar a trecut repede. Insa uite ca acum a patit=o mai rau.Scapam noi si de asta . Problema este ca la serviciu sunt disperati fara mine si nu am cu cine sa il las. Azi iar am plans de ciuda, nu stiu ce ii fac maine.Chiar nu stiu cu cine sa il las. Dar sper sa o rezolv eu cumva.

Roxana_G spune:
Of, numai probleme Monica. E clar ca organismul lupta insa nici eu nu pricep de ce a crescut brusc temperatura pe antibiotic. Ma gandesc daca nu e totusi o simpla viroza, de regula la astea cedeaza greu febra si nu reactioneaza la antibiotic.
Rox ,
Poze

Roxana_G spune:
Mai am maine si de luni la serviciu.
Am fost si eu cu Alex la doctor sa vedem ce e cu mucii ei. Diagnosticul a fost insa rinita alergica, am facut si exudate preventiv, sa vedem. Am primit claritine 7 zile.
Rox ,
Poze

buli spune:
pfiii ... de cind fuseram la bucuresti, abia acum ce am ceva liber la povesti. asa patesc mereu dupa cite o iesire - cit de mica. imi incarc bateriile ca sa am ce descarca rapid :)
in fine, Matei s-a distrat cel mai bine, am fost si la kids expo si in herastrau, noi am facit ceva cumparaturi de la ikea, am dus cupilu si la antipa (nu mi s-a parut mare lucru, e ceva mai mare ca cel din Iasi, dar nu extraordinar) si .... cea mai tare chestie a fost metroul :)) 2 ore intr-o zi si 2 ore a doua zi numai ne-am tras cu metroul - daca va puteti inchipui asa ceva :))
de-acum, ne-am luat grija asta, mai avem sa ne plimbam intr-o zi cu trenul.
intr-o zi m-a intrebat: mami, de ce n-ai cumparat un tramvai in loc de ford? ... ziceti si voi ...
Monica, Adriana, sper ca Albert si Rares sint bine acum
Roxana, o saptamina usoara - asa ca sa te bucuri de intoarcere
restul gastii, we fain si insorit
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Roxana_G spune:
Anca, ne bucuram ca v-a priit vizita in Bucuresti. Mie numai oras de incarcat baterii nu mi se pare, dar cred ca voi ati avut timpul plin si de aceea v-ati simtit bine. Cel mai rau imi pare ca nu ne-am vazut, desi stia ca sunteti aici.
Rox ,
Poze

buli spune:
pai ne-am distrat pt ca n-am avut treaba si am mers numai unde am avut chef
:))
ne-om vedea noi cindva ;) poate la Iasi :)
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@