Poznasi, dar dragalasi - 01-02.2004(2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Roxana, sa vii cu vesti bune de la baiat

Monica, ce frumos povestesti tu acolo ...
apropo de mincat ... l-ai mai lamurit cu fructele pe Albert? Matei tot nu prea maninca fructe crude.

m-ati pus pe ginduri cu pneumococul ala din nas, nu i-am luat niciodata lui Matei analize. dar la ei la gradi tusesc toti pe 7 voci, asa ca probabil joaca microbii tzontzoroiul.

ieri Matei a lucrat toata ziua in gradina, cu bubu si cu un nene venit in ajutor. mi-a zis mama ca a fost foarte serios si s-a straduit mult. l-a intrebat mama daca i-ar placea sa avem si noi casa si sa lucreze asa cu mama si cu tata. si a zis: cu tata si cu bubu da, cu mama nu, ca ea nu are treaba cu gradina :))
iar aseara la culcare "bunica, cred ca am sa dorm foarte bine, pentru ca azi am muncit mult si-s tare obosit" :))

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Anca, cu fructele nu..din pacate. Doar suc de portocale bea. Ce baiat vrenic Matei..si Albert lucreaza in gradina cand e la mama...el zice ca ajuta ...mai rau incurca..da asta este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Monica, bine ati revenit, ma bucur ca v-ati simtit bine. Felicitari temerarului drumet, a noastra e mai lenesa. N u ca nu ar alerga si sari toata ziua, dar daca e asa program organizat sa da obosita. Bine ca i-ai luat picaturi. Eu nu vad nici o imbunatatire, posibil ca si Alex sa aiba insa viroza usoara a lui Andrei. Acum ii pun si Colargol si Floxal. Azi am fost iar cu Andrei la ORL si a insistat sa nu dau antibiotic niciunuia.

Apropos, Andrei nu are pneumococul, i-am facut analizele in urgenta, l-au chinuit sa ii ia sange. Pare o forma extrem de simpla de viroza, urechea e mai bine. El la fel de agitat, intrucat analizele sunt bune, au dat cu totii vina pe dinti. Otita lui atat de usoara cica nu ar putea da asa dureri, cel mult un discomfort, dar dintii da.

Anca, Alex nu mananca fructe. Insa eu ii dau in continuare piure de fructe ca pentru bebei, asa mananca binisor. Adica fructe la blender cu biscuiti rupti bucati mari in ele. Mananca cam 3 fructe la o portie, o banana neaparat si fie mere fie pere. Mai nou ii pun 2 borcanele de ale lui Andrei si o banana.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

...Sper sa va gasesc sanatosi/sanatoase!
Din pacate nu am timp de scris, dar am pus cateva www.flickr.com/photos/12628432@N06/sets/72157604912786425/" target="_blank">poze cu Seb, care a fost aseara la o petrecere grozava...
In caz ca va era dor de noi.

14+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Baiatul meu e bine, gata otita. Alex ok, e la gradi.

Vazut Seb tare scump si vesel, se vede ca s-a distrat copios.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Roxana, ma bucur ca sunteti bine !!
Am pus si eu cateva poze de la munte si de la Salina in album. Joi am trecut si pe salina unde am stat la o coada interminabila, noroc ca am mai fost cu prieteni cu copii si Albert nu s-a plicitsit prea tare , s-au impuscat cu niste pistoale cumparate tot de pe acolo, ca era plin de chinezarii , tarabe pe care le detest pur si simplu. Sunt niste porcarii de jucarii, care, mare minune daca te tin pana seara, si mai cer si o gramada de bani - le urasc.Si in parcurile noatre si la orice punct de vizitat , gata ei cu tarabele cu prostii. Culmea e ca toata lumea cumpara iar Albert ca vrea si el si de-aia si de cealalta. I-am cumparat vreo 3 chestii care , dupa cum v-am spus pana a doua zi erau distruse. Si nu de el, ci ca erau proaste. Am facut paranteza asta pentru ca eu sunt chiar revoltata pe produsele astea. In Bucuresti nu ii iau nici o jucarie din parc, i-am explicat ca daca vrem ceva, mergem si cumparam de la magazin, nu de pe strada si de obicei intelege.
poze aici: http://good-times.webshots.com/album/563302375gFoqhq

Mergi la inceput

Vazut poznas Albert, ce scumpe e si ce s-a distrat si el pe acolo. Si eu sunt nemultumita de porcariile de jucarii de la tarabe, si de faptul ca se strica imediat. In Parc la Circ unde ii mai scot eu au desfiintat toate tarabele, ceea ce bine. Mai putin ca nu mai ai de unde sa iei o apa cand iti e sete, numai la Stefan cel Mare mai gasesti si pe vis-a-vis. In Herastrau e mai complicat cu tarabele, noi scapam usor uneori, alteori trebuie sa iau ceva.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am vazut 2 baieti mari si frumosi, pe Albert si pe Sebi

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Ce poze frumoase!!!

Am vazut si pe Albert si pe Sebi. Scumpi si nazdravani!!!

Cum se mai coboara, Monica, in salina ca si noi am fost cu Rares acum 2 ani si s-a speriat f. tare de neneorocirea aia de lift care se hurducaia de toti peretii. Am fost asta vara la Praid si acolo e minunat ca se coboara pe scari.

Roxi, ma bucur ca sunt copiii bine!!! Sanatate multa in continuare!

Mi-ati facut pofta si promit sa pun si eu poze cu Rares de la un picnic la care am fost acum 2 saptamani, langa Lacul Snagov.

Mergi la inceput

Adriana, tot liftul ala e. Are ceva ani buni, ca ne-au spus de acolo. Insa ne-au asigurat ca e mult mai sigur decat lifturile noastre de la Bucuresti. Daca te linistetste un pic.. E totul ca acum multi ani, ba mai rau, ma refer la spatiul din jurul Salinei...deplorabil...case care stau sa cada, parchezi masina printre niste mormane de gunoaie si caramizi, te feresti sa nu iti rupi picioarele in gropi si in sticle sparte, e ceva de nedescris. Nu au investit absolut nimic, daca nu stii ca in Slanic este salina , nici un indicator nu iti indica asta. Langa salina te imputi de miros de mici si fum , ce sa mai ...nu se implica nimeni. Cine se duce , se duce strict pentru salina , pentru aerul sarat care e bun pentru una si alta. Nu stiu in ce baga banii din incasarile de bilete . Chiar si in salina e neamenajat, niste jeguri de cosuri de gunoi, un asa zis loc de joaca cu niste leagane din astea vechi din fier cum gasesti in parcurile vechi.
Ar fi putut fi muult mai bine , daca salina asta era in alta tara cred ca alta era situatia. Se puteau face multe lucruri frumoase acolo, dupa parerea mea. Dar...asta este . Stiam ca este asa, mai fusesem in toamna, insa am mers pentru Albert , am zis ca ii mai dezinfecteaza nasul.

Mergi la inceput