Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Rodica, imi pare rau ca nu te-ai simtit bine, dar asa cum ai spus si tu...acum ai obtinut un ajutor de la tati, sa nu fim rele cred ca te ajuta si inainte,dar acum o sa fie mai bine.

Al meu hombre, ''ma ajuta'' atunci cand e acasa, dar mai mult sta cu Cristi, chiar i-am spus ca ar fi cazul sa invete sa-i puna pampersul corect(il pune dar il lasa tare larg pe talie...)sa-i dea papa cu lingurita, sa-i faca baita singur, ii face dar dupa ce-l scoate din cadita il preiau tot eu.....aaaaaa si cand sta cu el il pune pe pat sau in scoica si se uita la TV, ii scutura o jucarie.... si bineinteles Cristi maraie de nervi ca nu vb cu el.....halal ajutor, nu?

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Piciulika, succes cu pregatirile pentru botez. Si noi inainte de botez am fost agitati cu pregatirile, si Antonia a fost si ea mai agitata din cauza noastra.

Betty, Mario frumusel.

Bernix, sanatate si tie si Degeticai! Da, am avut noroc cu primii dintisor ca nu a suferit prea tare Antonia, afost mai maraita si a cerut adormire doar in brate. . Sper si urmatorii sa vina la fel.

Ana si Mad, ma scuzati ca mi-am luat ieri la revedere, ma dusesem sa chem taxiurile de dupa colt si nenea taximetristu m-a convins sa urc in masina si sa mergem pana la restaurant, si la interesectie a aparut si Sabina.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Piciulika, distractie palcuta la botez, sa iasa asa cum va doriti.

Pinacolada,merge si saltea normala de patut, depinde de dimensiuni.
In ce priveste masinuta, nu cred ca o sa-i cumpar nici eu lui Cristi, mi se pare cam scumpa si nu stiu daca merita.

Yaia, pofta buna....mancare chinezeasca zici.....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

quote:

pai si eu am tot 70 de kg...si pe cuvant daca s-a luat careva de mine pe tema asta
Andreea 1002, oarca tu erai complexata si nu socializezi din cauza kilelor?
wrong, wrong, wrong, uite la mine ce-am mai defilat pe-acolo:)))

Offf, ce n-as da sa am si eu 70 kg. As fi super fericita. Din pacate, am drum luuuuung pana acolo...
Sau cand va aud ca va plangeti de marimi de haine....eu nu am mai purtat 42 de o gramada de timp....

Poate in curand am sa imi fac curaj sa va pun o poza, poate se mai plange cineva dupa...

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Uram si noi (Miruna si cu mine) La multi ani! sarbatoritelor de astazi, sa fiti fericite, sanatoase si sa cresteti mari!

Piciulika, distractie placuta la botez si asteptam pozici cu inotatorul Michael.

La bebeii cu dureri de dintisori le uram sa iasa cat mai repede sa scape...offf...cred ca si noi ne confruntam cu asa ceva.
Despre mine, ce sa zic, ma doare capul de vreo 2 zile groaznic....aseara ma lua si cu ameteli din cauza asta...nasol. Insa astazi plec la ai mei, la tara, sper sa ma refac cat mai repede. Asa ca sa nu scrieti foarte mult sa am timp sa recuperez (nu stiu daca mergte netul acolo).

fetele.

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Cecilia
Aseara aveam programare la pediatru pt ca de mai bine de o saptamana i-au aparut niste "brobonele" din alea cum erau asta vara si uneori se inrosesc... Initial i-au aparut pa gat, la ceafa, s-au intins pana sub barbie, acum are si pe burtica si pe maini. Ba chiar si pe spate. Si am tot citit aici despre dermatita atopica si am zis ca trebuie si noi sa ajungem sa ne vada dr, ca vad ca nu trece de la sine... Am mai dat eu cu Bephanten unde se inrosise mai tare pielea si se uscase, da' aia era asa, ca sa nu zic ca n-am dat cu nimic.
Asa ca aseara ne-a vazut pediatra, care a zis ca totusi nu este DA si ca ea ne-ar recomanda o crema ( n-a zis care ) cu care 99.9% ar trece , insa pt ca era dermatolog in clinica, a vorbit cu el si ne-a dus sa ne vada si el. Prin urmare ne-a dus la cabinetul dermatologului si ne-a lasat acolo. Dr s-a uitat si ne-a pus diagnosticul de "Dermatita atopica f.usoara"
Ne-a prescris Advantan crema pt 7 zile 1 data/zi. A zis ca daca trece mai repede, sa nu-i mai dam. Acum pe voi v-am auzit spunand ca este contraindicat cortizonul, de ce ? Ne-a mai zis sa-i dam de 2 ori pe zi cu Trixera sau Atoderm sau Stelatopia, mi-a dat farmacista Trixera. Deocamdata nu i-am dat cu Advantanul ala, am o retinere cu cortizonul asta si pana ma lamuresc mai astept un pic.
Cam asta ar fi... daca ma puteti lamuri si pe mine, va raman recunoscatoare
Cam asta despre noi...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Of, mai Luy, imi pare rau ca va confruntati cu o atfel de problema.Nu stiu ce sa-ti spun de cremele acelea....sanatate multa.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Si nu stiu ce are, da' tare maraita este, tipa si se enerveaza din orice de vreo ora... Acu' am reusit s-o calmez cu tzitzi, vad ca inchide ochii, sper sa adoarma un pic, ca vreau sa iesim afara pe la ora 2, astept sa se mai incalzeasca un pic.
M-am uitat dupa dintisori, dar n-am zarit nimic.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Diciu, daca e de la antibiotic scapati repede. Biotics poate ajuta.
Sau eecoflorina, am vazut ca i-ai mai dat.

Pinacolada, tot asa e Andrei. Iar cu bonele sunt la pamant. Maine m0au chemat sa vad pe una din pantelimon, alta agentie, sunt curioasa dc e tanti aia.

Rodica, sa fii vesela.

Luy, iti raspund mai tarziu cu DA si cremele alea, acum sunt urlete infioratoare la noi.

Hai ca mai mult nu pot sa raspund, ca a inceput scandalul. Vad ca da partzuri, or fi de fapt gazele ceea ce il supara?

Oricum acum dimi am fost la dermato si nu la pediatra, deci inca nu stim ce e cu agitatia. Va povestim si de dermato, dar mai incolo.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

'neatza

Astazi este mai bine Stefania, mucii s-au cam dus, tusea s-a mai domolit, insa aseara a avut o repriza urata de tuse si plans ca nu mai stiam ce sa-i fac. Pentru prima oara de cand sunt mama am fost dispreata, era asa moale si plangea "lesinat", am domolit-o plimband-o prin casa, ba i-am aratat si tv, s-a linistit. Aseara a apucat-o repriza de tuse dupa ce i-am dat ambroxol, drept urmare l-am oprit. Cred ca o supara si gingiile, tot roade, trage de bluza, o duce la gurita si roade.
Sabina

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput