Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Pentru cele 5 lunisoare implinite:
Dulcetei Natalia Ioana de mami Toma_lly
si
Dulcetei Ana de mami Anamica

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
Am vazut pozele de la intalneala:ochioasa Maria cu ciorapei, Elizuca, moderna Rebeca, Stefanel cu degetelul in gurita, Cristian si Mihnea cu camasute, Vladi iubaret cu mami,Vladut la mami in brate,Antonia,portocala Razvanel,Sabina cu spledorile ei(chiar ca Gheo e un baietel superb)cetateanul siderat. Aveti copilasi cuminti daca ati si putut manca..Numai copilasi frumosi si mamici pe masura!felicitari!
La Multe Lunite sarbatoritilor de astazi!

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

'Neata la amiaza!
Betty, in poza tati nu pare prea fericit, mai degraba obosit. Dar sunt convinsa ca fericirea e acolo.

Gabitz, cred si eu ca vrei sa te socializezi acum...fete faine, discutie despre un subiect ce te pasioneaza (bebei), mancare buna...bebe cu tati ...

Se intreba de Nana...la subiectul lui Andrei a scris ultima data ca plecau din Boston spre Islanda. Sper ca au ajuns cu bine. Nana si Andrei.

Noi plecam la politie sa vedem cum e cu viza pt. Tudor (desi e cetatean european, nu ar mai trebui) si apoi mergem in familie la restaurantul chinezesc. Pai mi-ati facut pofta de iesire ieri...

Uitam...Piciulika, bafta cu botezul, sa iasa asa cum iti doresti! Si asteptam poze.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Greyeras o sa-l trimit si eu pe sotul la farm homeopata sa vedem daca va gasi.

Cecilia, sincer, nu stiu ce sa-i mai fac.Mi-e asa mila de el.cand vad ca nu pot sa-l ajut si se chinuie atata.

de mancat mananca ft ft bine insa durerea asta il agita mult.
sper sa ii iasa odata dintisorul.poate se mai linisteste.

brr e frig rau de tot la sibiu.
dar tot iesim putin afara pe la amiaza.

sanatet tuturor bebelusilor bolnaviori si multi multi pupici

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Gabitz scuze pt greseala.te-am botezat.tie m-am adresat.

trebe sa dau mielul.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Salut gagici...apar si eu...greu, greu de tot...

mai, fetelor, am prins eu o idee din zbor...Mirella...vine bb 2? please, mai confirma odata, pentru o baba surda

mai, mai...ce ma enervati voi cu intalneala voastra...si eu vreau sunteti niste maici foaaaaaaarte frumoase...cu bebei pe masura...

Cecilia...bine ca e mai bine Cristisoru... niste pozici cu ..,nimic?sau n-am vazut eu?

Betty...scump Mario...scumpul de el...si ce smecher la tati in brate

Bernix...multa sanatate si tie si puiutei tale. Sper sa treaca...

Maria...super tari bancurile tale...Betty...mai ai tu unu...super tare...

Piciu...succes la botez si petrecere...

Rox...off problemele astea...imi pare rau...

eu zic sa incheiati discutia cu kg, ca ma ia cu nevi..cand va aud ca sunteti grase, aste de marimea 38-40, pai noi(restul...de la 42 in sus) ce sa zicem????
Sabino...daca tu esti grasa io-s obeza

Devylla...cumperi niste kg, cumva? sunt la oferta...gratis

Asa...acum sa motivez si eu absenta...
duminica am mers la tara...totul bine si frumos, pana luni dimineata, cand ma trezesc, mi rau...imi vine sa , nu pot, nu ma pot ridica din pat...deci intr-un cuvant eram praf, ii zic lu sotu ca nu pot face nimic, Darius tocmai se trezise, trebuia schimbat, sa-i dau papi, a ramas sotu de la serv, ca nu reuseam singura...toata ziua...greata, diaree...nu stiu de la ce o fost, poate de la apa, era ea de izvor, dar cine stie...asa ca aproape toata ziua am stat in pat...si sotu a fost bona...dar cum in tot "raul"e si un bine...de ieri mi-a zis ca dupa ora 18 se ocupa el de Darius, ca a vazut ce inseamna sa ai grija de el o zi iintreaga,acuma sa vedem cat o sa-l tina...oricum e un scump, ca s-a oferit
ieri am avut un pic de treaba prin oras, apoi a fost soacra in vizita..si uite-asa a mai trecut si ziua de ieri...
Darius e marait...cred ca dintisorii, il mai dau cu dentinox... se vede ceva alb, dar mai au cam un milimetru pana sa iasa...sau cel putin asa pare..sa vedem..

fetelor care s-au gandit la noi

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Eu am terminat de citit...si cafeaua de baut asa ca ies un pic la plimbarica.
Mi-a placut tare atmosfera de pe DC de aseara se vede ca ati ramas "in priza". Era inca petrecere, iar acum nu prea ati facut ochisori...o fii de la mahmureala.

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

quote:
Originally posted by gabitz78

cecilia - vroiam sa te intreb de ce radeai....

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Am intrebat de Luy, iar ea scria mesajul in acelasi timp cu mine...

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Yaia...pofta buna sa aveti...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Afibebe-pt durerea cauzata de dintisor ajuta si Panadol sau Nurofen, macar inainte de culcare...
dentinox nu e mare branza, dar stiu ca existaq o retetacu un fel anestezic pt gingii data de dr....intreba dr pediatru ce iti recomanda!
Picilika-sa aveti un botez exact asa cum va doriti!
Roxana- da e bun ketonalul, mai poti lua si aulin.....tare neplacut pt tine si in acelasi timp enervant.......
Andrei tot asa marait e sau s-a mai linistit? o fi tot din cauza de dinte!
Am vazut masinuta jumbo, dar mi-am amintit ca am tarc......de la luca, si ma gandeam sa-l pun acolo, are mai mult loc de invarteala, totul e sa gasesc o saltea caci nu am....o sa ma duc in bucur sa vad daca au saltele pt tarc!
de pe 18 vine noua bona, mari emotii!!!!!!!!!!

Mergi la inceput