Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Diciu am vazut filmuletele cu Sabina... e fenomenala!!!!
Sa va traiasca mi-a placut ca e f vesela!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Andreeaiosif-sunteti frumosi! david e un dulce cu ochi albastrii de inger sa-ti tariasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neata fetelor
Multumesc celor care m-au sfatuit in privinta somnului bebicii pt ca chiar au avut efect sfaturile voastre, fetita mea a dormit aseara de la 23 pana la 6 de dimineata fra nici o trezire, s-a trezit a papat si s-a mai trezit la 9. Am incercat sa o tin mai mult treaza si i-am dat sa pape un biberon de laptic.
O problema pe care o am este regurgitarea lapticului, in sensul ca regurgiteaza foarte mult laptic dupa ce mananca, fie el lapte de la san sau lapte praf. Pediatra mi-a recomandat Humana AR, i-am dat o saptamana dar nu il mananca decat foarte greu si decat sa o tin nemancata am trecut inapoi pe Humana 1.
La voi cum este, regurgiteaza bebicii vostrii. Eu daca nu o tin cu bavetica terbuie sa o schimb mereu de hainute pentru ca se face numai laptic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Neata!
Greyeras si a mea a avut o perioada cand a regurgitat la greu ,innebunisem si fetele pe aici cu intrebarile.
Ragaie-o bine-bine si da-i 3 ml de debridat macar dev 2 ori pe zi.Isi va reveni cand se va invata sa ragaie mai bine si odata cu diversificarea.
Eu i-am dat la a mea cam 2 sapt debridat si acum o tin in brate dupa ce suge cam o jum de ora.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Greyeras poate papa cu prea multa pofta si inghite prea mult aer si atunci cand il da afara antreneaza si o anumita cantitate de laptic.
Sfaturi:
- incearca sa-i dai sa pape inainte sa i se faca prea foame;
- tine-o mai mult pe verticala nu numai dupa masa ca sa mai scoata gazele si inainte de masa pune-o pe burtica... sa vezi cate gaze scoate nu-ti vine sa crezi;
- foloseste Debridat, ajuta;
- vezi poate nu-i prieste tetina...poate are orificiul prea mare;
- cand o pui pe umar sa elimine gazele incearca sa nu o mai bati usor ci s-o masezi incet in sensul acelor de ceasornic.
Pana la urma regurgitarea este normala nu te speria, poate la lapticul de san sa zicem ca mai da afara in functie de ce papi tu.
Pediatra mi-a spus ca daca regurgiteaza e un semn ca au iesit gazele bine din stomacel si sa ma ingrijorez daca varsa (adica jet de laptic modificat, branzit).
Pe parcurs ce creste o sa regurgiteze mai putin.

Tudor doarme si am avut timp sa-ti scriu in detaliu... multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna dimineata,

vad ca ati fost ft active.ati incheiat deja inca un capitol.

noi avem un bebe tare marait.
nu stiu ce sa mai zic.
sper sa fie de la dintisor.
e tot timpul cu manuta in gurita.e ft agitat.
i-am atins gingia si e ft inflamata.incisivul de jos dreapta.eu tot zic ca va iesi.e ft ridicata gingia si nu ma lasa nici sa-l ating.

l-am dat cu dentinox insa nu isi prea face efectul.

va pup si va doresc o zi buna.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

la stefan, pentru dintisori a functionat osanit. sunt niste bobitze mici homeopate, seamana cu oscilococcinum.nu stiu daca se gasesc la noi...merita intrebat.sunt bune, garantat!
greyeras - si eu zic la fel ca melaniatud.
pupici si sanatate!
noi iesim prin parc....

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Afibebe, asa a facut si Cristi acum vreo 2 saptamani, detinox il calmeaza pe moment, max o ora, cel putin la noi cam asa este.El a plans mai rau dupa ce a iesit dintisorul, sigur mai lucreaza si iul doare gingiuta, noi ne mai calmam daca il pun la san. Sanatate multa.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Vad ca este liniste pe aici........merg sa mai fac si eu putin atreaba, am adormit micul iepuras.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

cecilia - vroiam sa te intreb de ce radeai....

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput