Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Sabina felicitari...super...al meu se ridica doar daca este inchinat si asta nu intotdeauna...e mai lenes.

Trimit un banc pe emailul comun

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citesc din urma si am ajuns la postarea in care scriam de ochisorul lui Vladi. Multumim de grija, cred totusi ca s-a atins cu degetelul..azi deja e mult mai bine. Am atata spor la citit ca Vladi doarme la el in patut de pe la 6. Nici nu vreau sa ma gandesc ce-o face la noapte...

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana-da.....pb e ca a si ros din ea....putin dar oricum, si asta s-a intamplat cand m-am dus la buca sa-i fac bibi!Sper ca nu a inchitit prea mult:))nu de alta dar e toxica vopseaua cu care se scriu revistele, e cu plumb! ce mama destepteapta sunt! ce mi-o fi venit sa-l las cu revista in apropiere???????
cu bonele....fara cuvinte!nu pot sa-ti zic decat ca-ti doresc multa bafta sau miracol, cum ziceam in studentie!
la viitoarea intalneala poate mergem si noi ca tare a fost frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Diciu, ai o fata frumoasa. te felicit pentru curaj si inima mare pe care o ai. Nu stiu ce sa zic in momentul asta de ovarele "micropolichistice" dar o sa ma documentez. Ce zici tu ca e diaree la Sabina? cite scaune/zi, ce fel, ce papa ? ca scaun moale nu inseamna diaree. unii mai fac si mai moale, chiar daca papa lapte praf. e diversificata? scuza-ma daca ai mai zis si n-am retinut eu

Piciulika
, succes cu organizarea. Va ureza aveti o zi frumoasa ca voi si sa iasa asa cum va doriti.

Roxana, la medicover generalist bun eu zic ca e Florin Mihai, in victoriei. si mai e un tip acolo care si el e bun, dar imi scapa acum numele.

Papanash
, am retinut chestia cu parfumurile si mi se pare interesant. daca stau sa imi amintesc parca si fata mea e agitata cind ies undeva cu ea si folosesc parfum.

Sabina,
Gheo cred ca e mai zvirluga ca Sofia. auzi la el, sa se ridice...si a mea are dorinta, dar mai slab cu putintza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Aniast ma bucur ca ochisorul lui Vladimir este mai bine si bineinteles ca v-ati distrat bine ieri.

Noi o sa mergem sa facem baita, Cristi azi a facut o urlatoare in masina cand am fost plecata cu el, cred totusi ca a descoperit ca nu e bine in spate fara mami langa el, recunosc ca nu prea am mai plecat singura cu el(in toamna nu aveam probleme, deh era mic si dormea) acum e cam nasol daca reactioneaza asa, asta este noroc ca am putut opri masina sa-l linistesc, greu doar cu tatzi....asta este.
Sim , cred ca o sa intorc si eu scaunul ca ma enerveaza, poate daca ma vede nu mai urla.
Oricum a fost marait si azi..ufffffffffff sa treaca odata si perioada asta nasoala ...cu dintii.

Gata merg la baita si apoi sa culc un baiat marait.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Magda, multumesc de sfat, la Florin Mihai mergeam acum cativa ani si apoi am incetat ca imi era incomod sa merg in Grozovici. Dar chiar am fost multumita. Eu chiar am o problema cu colecistul, un sept, si faceam crize foarte dese intr-o perioada, mai degraba pe fond nervos. El a fost cel care m-a tratat atunci si nu prea s-au mai repetat de ani buni.

Pinacolada, faptul ca ros revista nu e de bine, aici nu il mai aprob. Cu bona ce sa zic...tocmai s-a oferit tanti noua de la menaj si ma voi gandi la asta. Retinerea de baza este ca avut un accident cerebral anul trecut si i se poate face rau la efort. In plus mi se pare destul de autoritara cu Alex, desi nu e lucru rau, asta neinsemnad rea sau certareata, doar mai autoritara.

Cecilia, imi pare tare rau ca aveti probleme. Alexandrei i-a iesit al doilea dinte la maxim 6-7 zile dupa primul, asa ca probabil cam asta se intampla si la Cristian.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Am vazut mami si bebici frumusei la restaurant.
Deci v-ati dat pe macaroane cucoanelor???...de ce nu spune-ti cand aveti pofta ca va arunc de aici

Piciulika multa rabdare si va iesi frumos....eu am ales restaurant si cine mai pica dupa pe acasa un fursec, un dulce,cafea si cam atat.

Despre premergator stiu ca nui sanatos ,dar eu l-am folosit seara mai ales dupa ce terminam cu cina...macar o ora...daca nu va merge in 4 labute printesa voi folosi din nou premergatorul in caz de forta majora.

Cu dormitul tot in pat la mami e mai bine...cu treziri din 2-3 ore la tzitzi.

incerc sa recuperzi revin...

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

andreeaiosif, n-am apucat inca sa citesc daca ti-au raspuns fetele vis a vis de somnul lui david de peste noapte, dar imi aduc aminte ca asa facea si Vladi in prima luna pana mi-a explicat un dr pediatru cum sta treaba. In momentul cand bb incepe sa suga, dupa primele gurite intervine starea de bine care pe el il face sa adoarma la loc. Ideea este, daca tot s-a trezit sa pape, cand il vezi ca adoarme trebuie sa-l trezesti usor sa pape in continuare destul de consistent ca sa fii sigura ca e satul. Cand ma trezea Vladi peste noapte eram chiauna de somn, il puneam la tzatza si adormeam fara sa "contabilizez" cat mananca. Normal ca nu manca suficient si mi se trezea peste o ora. Am facut eforturi sa stau treaza si acum nu mai am probleme cu el, in fiecare noapte doarme de la 9.30 - 10 pana dimineata la 7 - 8.
Seara asta se pare ca e mai speciala pt ca doarme de la 6.30 ...oare o fi somnul de noapte si o sa doarma pana dimineata?

Mergi la inceput

Ia uite cum sunt eu singura pe forum la ora asta...
Pinacolada, scriai de metode de slabit si mi-au atras atentia electrostimularile si impachetarile. Am vrut sa ma apuc si eu de asa ceva dar mi s-a spus ca sunt contraindicate mamicilor laptarete pentru ca toxinele care rezulta se duc in laptele matern...asa ca o sa le las pentru dupa alaptat.

Mergi la inceput

Anghelada, alaptezi? Daca da, se justifica durerea de oase pentru ca bb iti ia Calciu din organsim, respectiv din oase. Pe mine ma dor uneori degetele de la maini in asa hal, de mi-e teama sa nu-l scap pe Vladi cand il ridic din patut. Am momente cand labele picioarelor ma dor si-mi ingreuneaza mersul. Bine ca n-am avut problema asta si ieri de am putut sa ajung la intalnire.

P.S. Vladi doarme in continuare...

Edit: Anghelada, stii ce fac eu acum? Imi incordez muschii burtii.

Mergi la inceput