Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by Yaia

Hihihi...asa se strica relatia speciala, duamna! Din gelozie si rautate o facui... Dar recunoaste ca de ceva vreme nu ii mai zisei nimic lui Roxy

Ba i-am zis.. da' n-ai fost tu atenta.. I-am zis ca m-am intors la serviciu...
Oricum, specialele rezista si la intemperii.. nu-i asa duamna G?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Desigur, rezista...sper eu si la cuscre insistente si mai ales gospodine.

Cu monitoarele nu ar fi pb, as folosi si laptopul Alexandrei numai sa nu uit unde scriu si unde citesc.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Sabina, Gheo e super avansat. Alax nu a stat aproape deloc asa, nici cand era mare. Andrei nici atat nu se ridica. Ai baiat mare si fortos. Are el alura de finut, dar fibra e acolo.

Pinacolada, imi pare rau sa te dezmagesc, dar eu sunt de acord cu parerea lui Rares despre revista. Cu bonele stau cam asa: maine vad una la Bona Mia, tipei de la 7 ani ii intra mesageria, la Atics am sunat numai pe fix si e mereu ocupat, la MaryPoppins cica nu au primit mailul iar cu discutia telefonica nu se stie ce s-a intamplat. In rest am numerele de telefon ale unor doamne, cunostinte ale bonei unei prietene. Cica ar fi dispuse sa vina pana aici, o sa le sun sa le invit la o discutie.

Gabitz, e cel mai frumos om de zapada!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am vazut doi papanasi frumosi, Darius nu se dezminte...a lipsit el putin din peisaj, dar s-a intrs cu forte proaspete, iar de bebe Gheo fara cuvinte, felicitari.

Gabitz, acum am inteles de ce ai venit singura la intalneala, iti era frica, ca se topeste micutul mos de zapada,...hihi.

Sim, daca e vreme buna poate ne vedem pe afara zilele astea, poate chiar maine. Am cautat azi masinuta(cheita) si nu-mi adeam seama unde a cazut, Cristi o iubeste tare mult....roade la ea...

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Sabina felicitari...super...al meu se ridica doar daca este inchinat si asta nu intotdeauna...e mai lenes.

Trimit

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Andries, sa iti mai zic o smecherie. Eu tin uneori si cate 3 ferestre deschise, cand se trece de la un capitol la altul, si pana se incarca paginile citesc in paralel 2 capitole si o fereastra e pentru mesajul de postat. Si daca trimiti sotul de acasa cum ramane cu sexul ala de care vorbeai? Ma rog, pardonati intrebarea. La mine din pricina durerii si virozei nici nu mai e nevoie de steriletul ala ca sunt 100% safe.

Rox ,

Poze

Deci...banuiam eu ca e ceva necurat la mijloc, din moment ce raspundeai concret si la obiect la atat de multe fete, unele dintre ele fiind noi in gasca si din aceasta cauza mai greu de retinut. Sincer te banuiam ca citesti si in paralel scrii in word, ceva si apoi copy-paste. Dar iata ca m-am inselat...cu putin

Eu nu folosesc trucuri din astea, eu raspund la ce-mi amintesc (si uneori pe langa, din pacate) si cui imi amintesc. De aia mai fac si boacane.

Cu sexul...ata' ete'... pauza, doar n-o sa am pretentia sa facem zilnic! Cu problema ta movulie inca n-ai rezolvat-o? Of ce rau imi pare...si mie mi-a fost mai greu dupa nasterea naturala, cu perseverenta si putin alcool (ceva de baut adica, sa nu-ti inchipui altceva) ma relaxam si era ok. Acum sincer eu chiar sunt relaxata pentru ca m-am sterilizat (ca la cat de dusa sunt... eram in stare sa-l fac si pe al treilea, desi mi-a zis doctora de la hemato ca ma da in consemn la poarta daca mai aude ca-s gravida!) si daca tot m-am sterilizat si nu am nevoie de nimic altceva decat de chef...trai nineaca' doar plozii ne mai incurca din cand in cand.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Buna seara. aseara am intrat doar putin.

Sim, imi pare rau de incidentul cu masina.Nu te mai gindi ...bine ca sunteti bine.

Cecilia, canal lacrimal infundat nu inseamna ca nu-i mai dau lacrimile, ci ca acestea in loc sa se scurga prin canal in nas, se scurg pe obraz.Asta ca am citit ca plingea ieri Cristi...

Gabitz, ma bucur ca mai e un dr pe forum, Stefan al tau...mortal in pozele alea.

Bernix, intr-adevar, e greu, dar incerc sa fiu rationala, m-am mai si documentat si nu pare ceva grav, asa mi-au zis si dr. Trebuie sa o mai urmaresc in timp. am si obosit de atitea ingrijorari.

Sabina, depinde pt ce vrei cardiolog. Stiu mai multi buni.Vrei prof renumit...vrei sa urmareasca un virstnic cu probleme..cu ce pb? da-mi un clue...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Jur ca ieri am facut eforturi deosebite sa ajung la zi cu cititul dar efectiv am adormit cu laptopul in brate. A fost o zi frumoasa, mai intai intalnirea cu mamicile m-a relaxat chiar daca Vladi m-a speriat de moarte. Ma indreptam spre locul de intalnire cand, prin Piata Universitatii, a inceput sa planga cum nu l-am auzit niciodata. Era super trafic, imi venea sa tai linia continua (n-ar fi fost prima oara ) ca sa ajung mai repede. Pana la urma s-a calmat iar cand am gasit loc de parcare si am coborat la el, era extrem de moale, statea cu capul intr-o parte. El adormise saracutul de atata plans dar pana l-am luat in brate si si-a revenit, a durat o vesnicie. La intalnire a fost super, chiar daca am stat putin ingramadite. Din lipsa spatiului a trebuit sa fim impartite pe grupuri si n-am putut sa vorbesc prea mult cu toate mamicile, cum mi-as fi dorit, in schimb am putut sa remarc ca avem toate copilasi cuminti si frumosi foc. Poate data viitoare ne orientam la o locatie cu ceva mai mult loc. Imi luasem si eu aparatul de fotografiat dar au fost alte mamici cu pozici si nici n-am apucat sa-l mai scot pe al meu. Per total, intalnirea a fost scurta dar placuta.
Dupa intalnire Mario de Betty78 l-a invitat pe Vladi la el acasa sa se joace impreuna, a fost o chicoteala si un ras de am uitat cat e ceasul. Pe la 7 am luat-o spre casuta noastra unde ne-am facut programul de seara si Vladi a dormit de la 21.40 pana la 8.50 dimineata, fara pauza de papa. A fost un adevarat petrecaret, sa-i tina DD obiceiul.
Ah, printre picaturi, inainte sa adoarma, Vladi mi-a marturisit ca s-a indragostit rau de Rebeca de bebeka, partenera lui de conversatii de la intalnire. Recunoaste ca s-a agatat de bratara ei dar jura ca n-a vrut sa i-o fure ci doar ar fi vrut sa o pastreze pana la urmatoarea intalnire ca sa se gandeasca cu drag la ea. Ce ti-e si cu copiii astia...
Asadar, bebeka, daca dragalasa ta e data, sa-mi spui ca sa nu-i zdrobeasca inima copilasului meu.

Ma duc sa citesc din urma, sunt pe la jumatatea capitolului 79 si revin poate la schimbul 3.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Betty da, prin 2000 daca-mi aduc eu bine aminte, eu lucram la frauda.

Sa recapitulam: sotul e parcat la bunica-mea (ce? credeati ca-i fac bagajul sa-l trimit undeva nesupravegheat? ), ala mic tocmai a papat, ma duc sa vad daca totusi vrea sa ragaie ceva, ala mare asteapta sa-i fac dus si mie mi-e foame. Deci nici poveste de schimbul trei. Va urez o seara superba si linistita! Pupici.

Andries

Mergi la inceput

Andries, m-ai amuzat copios. Sigur ca aveam un truc, memoria mea inca nu si-a revenit dupa sarcina. Cand am incercat sa scriu din memorie am incurcat borcanele, sau mai bine zis persoanele. Problema mov e rezolvata cica, la fel si fisura cu pricina. Numai ca etapa finala a presupus operatiunea nu tocmai placuta si avand drept consecinta dureri vreo saptamana. Sigur ca nu ar impiedica execitarea intentiilor dragastoase, numai ca pana la exercitarea trebuie sa si existe intentiile si durerea cu pricina le cam inhiba. Mai exact cheful ala de care vorbeai nu vine asa usor cu o durere in zona nu tocmai departata. Ma rog, pe de alta parte, recunosc ca si problema contraceptiei a cam creat probleme in ultima vreme si as vrea sa vad device-ul ala montat saptamana viitoare.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

magda - mersic.citeam si nu intelegeam despre ce dr e vorba!
a zis ca se face ginecolog, ca vrea sa scoata copii din burtici!
cecilia - pai sa stii ca se cam pleostise omul de zapada cu soarele care a fost zilele astea!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput