Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 18
luy spune:
Sim, iesirea de azi cu masina este cea mai buna metoda de a depasi episodul de ieri. Bravo !
gema, este foarte grea situatia tatalui tau, dar daca il veti sprijini si-i veti fi alaturi vs depasi acest moment. Important este sa iasa operatia bine si incet-incet se va reface si va veti adapta cu totii noilor conditii. Avem cu totii nevoie de parinti, si ei de noi, chiar daca de-acum sunt mai bolnavi sau au mai putina putere si energie. Multa sanatate va doresc !
De asemenea, ieri nu am reusit sa postez, asa ca am ratat sa urez La multi ani! pentru
micuta ratusca Alexia de gema
Andrei de valentina_22
Andrei de andreea_deea
Adaugam si dulcetzelele sarbatorite azi:
delicata zambareatza Natty de Tomitza
Ana de anamica
Sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti norocosi, iar parintii sa va fie mereu alaturi !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
magdaz spune:
Hai sa va zic una "paranormala" de-a lui fiu-meu.
Imi cere azi melodia cu "nu mi-e frica de bau bau" din cutiuta muzicala. deschid eu folderul respectiv, unde aveam vreo 35 de winampuri , toate fara nume, numai "track 1", "track 2"..si tot asa. Incep sa le deschid pe rind, sa vad care e. El de la primele masuri zicea : nu e asta, nu e asta...La un moment dat, dupa vreo 8 melodii, pune mina pe o pictograma de pe ecran, track 26, si plictisit si agasat zice" asta e cu bau bau". mie imi venea sa rid, dar am deschis si..asa era!
si folderul asta cu muzici de copiii nu-l mai deschisesem niciodata...nici nu le mai vazuse.
De multe ori imi zice ce face sora-sa care e la 200 km distanta, dam telefon si asa e. Daca zice ca doarame, doarme. Daca zice ca maninca, asa e. daca e la plimbare asa e. Daca zice ca e suparata...soacra mea zice: " a fost mai agitata Ana-Maria azi".
cecilia L spune:
Gata, am adormit baiatul, dar nu inainte de a face baie in cada mare unde a fost curios si s-ajucat,a fost tare binene-a placut
Dupa baita m-a imbracat in pijama am papat doua tatzi si la nani cu mine, noapte buna copiiiiiiii
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Ce este linistea asta pe aici????????Maria vino cu catalogul, nu se mai poate...........pai daca asa sta treaba, va spun si eu noapte buna mamici.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
sim_stoian spune:
Eu ma duc sa il adorm pe Stefan, revin mai acusi. Am facut lasagna in seara asta, am pus poze la subiectul despre retete daca e fan lasagna cineva.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
Gabriela77 spune:
Phu, iar nu am apucat sa citesc nimik. Asa doar printre randuri.
Sim, draga de tine, ce sperietura, noroc ca tu esti o curajoasa!
Noi sintem bine, papam frumos, mie mi-a venit ciclul, acum stiu de ce eram irascibila...hihi...tati a plecat in Germania ocazie cu care imi primesc si masinuta!
Mie Valnetinul asta nu imi spune nimik...dar, una peste alta nu e rau de profitat de orice prilej pt iubire!
Va pup tare-tare, somn usor!
P.S Din putzul gandirii, aproape de miezul noptii, ce fain ar fi sa fie un buletin cu un rezumat al noutatilor pt cele care nu mai apuca sa citeasca din urma, asa ca mine....hihihi....
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
aniast72 spune:
Eu chiar am un stress. Fi'miu doarme de la ora 6.30 la el in camera. In timpul zilei doarme invelit cu o pilotzica iar noaptea doarme in sac de dormit. Mi-e si frica sa ma culc sa nu cumva sa se foiasca in somn si sa-si traga pilota peste cap. N-a dormit niciodata atat in timpul zilei. Sigur, nu mai e zi si e ora de somn dar de la 6.30?? Mai ca m-as duce la el sa vad ce face...
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
bikmaria spune:
hai sa va spun un banculet:
Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni, care este
testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav.
- Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Dupa aceea ii propunem bolnavului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zambind, spune:
- Orice om normal ar lua cana...
- Nu, spune directorul, un om normal ar scoate dopul de la cada. Doriti pat langa geam sau langa usa ?
de fapt va mai spun unul:
Doctorul in sala de operatii:
-Anestezicul, te rog, sora.
-De import sau de-al nostru?
-De import.
-Imi pare rau, dar nu mai avem.
-Atunci de-al nostru.
-Nani, nani, puiul mami!
bikmaria spune:
ANDREEA lasa flacaul in pace ,nu ti s-a intamplat niciodata sa dormi devreme si sa nu vrei sa te trezesti decat dimineata ,daca nu are febra sau altceva ,eu zic sa-l lasi linistit ,poate VLADI viseaza pe frumoasa REBEKA
O mamica panicata si un bebe somnoros