Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by cecilia L

Gata, am adormit baiatul, dar nu inainte de a face baie in cada mare unde a fost curios si s-ajucat,a fost tare binene-a placut
Dupa baita m-a imbracat in pijama am papat doua tatzi si la nani cu mine, noapte buna copiiiiiiii
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

sa-i fie de bine. E un frumusel

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Andreea Mario doarme cu pilotica de cand s-a nascut....asa ca poti sa stai linistita

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

SIM,promit sa o incerc si eu ,arata tareeeeee bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

ha ha.. stiti ce-am facut eu? i-am culcat impreuna!! in dormitorul nostru, dorm tun!! sunt f happy si stau pe net, de acum asa ii culc si eu cu husband ne mutam in dormitorul lui Vic!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Oooo...a venit schimbul 3. Maria, ce tot faci tu serile de intri doar la 11 noaptea? Oricum am sesizat ca citesti si din urma inainte de a scrie.
Betty, daca si Vladi ar fi obisnuit sa doarma cu pilota pe el as sta linistita...dar e si imbracat in hainele de zi si neschimbat de scutec de pe la 5. Laptaria e beton si parca nu-mi vine sa ma mulg, n-am mai facut-o de la 2 luni ale copilului.

Trebuie sa recunosc ca am mers la Vladi in camera sa vad ce face. Doarme mititelul, cu amandoua manutzele in sus si mi s-a parut ca si zambeste....deci ai avut dreptate, Maria. Viseaza la Rebeca.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Andreea trezeste-l, da-i tzitzi, schimba-l si pune-l la loc la somn.

Andries

Mergi la inceput

Andries, speram sa vii ieri la intalnire ca sa mi se confirme o faza. Cand erai prin 7 luni, ai cumparat o lenjerie de patutz de bebelusi de la Baby Design din Home&Design Mall? Am vazut fotografii cu tine la prima intalnire a gravidutzelor la care n-am reusit sa ajung si asa mi s-a parut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ANDREEA eu vin de la munca pe la 17 -30 ,de obicei o gasesc pe Teodora dormind ,asa ca o juma de ora ma destind cu a treia cafeluta ,ultima de fapt din ziua respectiva ,si ajung cu cititul la zi ,apoi intru la PAG ,de obicei o mancarica ,apoi baita la printesa si printre picaturi ceva lectii cu cel mare ,o vorba cu al meu sot ...si pe la 11 iata-ma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andries

Andreea trezeste-l, da-i tzitzi, schimba-l si pune-l la loc la somn.

Doarme atat de profund si e atat de dulce...incat nu-mi vine sa-l trezesc. O sa astept sa se trezeasca el singurel, oricum e obisnuit sa doarma toata noaptea, poate-mi face vreo surpriza si se trezeste dimineata.

Mergi la inceput

ooo Andreea (tizo!) ma confunzi, eu nu am cumparat lennjerii tura asta ca aveam de la Vic.

Mario, Mario...ce eficienta esti! se vede ca unul din copii e mare deja...

Andries

Mergi la inceput