Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 19
betty78 spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Gata, am adormit baiatul, dar nu inainte de a face baie in cada mare unde a fost curios si s-ajucat,a fost tare binene-a placut
Dupa baita m-a imbracat in pijama am papat doua tatzi si la nani cu mine, noapte buna copiiiiiiii
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
sa-i fie de bine. E un frumusel
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Andreea Mario doarme cu pilotica de cand s-a nascut....asa ca poti sa stai linistita
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Andries spune:
ha ha.. stiti ce-am facut eu? i-am culcat impreuna!! in dormitorul nostru, dorm tun!! sunt f happy si stau pe net, de acum asa ii culc si eu cu husband ne mutam in dormitorul lui Vic!!
Andries
aniast72 spune:
Oooo...a venit schimbul 3. Maria, ce tot faci tu serile de intri doar la 11 noaptea? Oricum am sesizat ca citesti si din urma inainte de a scrie.
Betty, daca si Vladi ar fi obisnuit sa doarma cu pilota pe el as sta linistita...dar e si imbracat in hainele de zi si neschimbat de scutec de pe la 5. Laptaria e beton si parca nu-mi vine sa ma mulg, n-am mai facut-o de la 2 luni ale copilului.
Trebuie sa recunosc ca am mers la Vladi in camera sa vad ce face. Doarme mititelul, cu amandoua manutzele in sus si mi s-a parut ca si zambeste....deci ai avut dreptate, Maria. Viseaza la Rebeca.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
Andries, speram sa vii ieri la intalnire ca sa mi se confirme o faza. Cand erai prin 7 luni, ai cumparat o lenjerie de patutz de bebelusi de la Baby Design din Home&Design Mall? Am vazut fotografii cu tine la prima intalnire a gravidutzelor la care n-am reusit sa ajung si asa mi s-a parut...
bikmaria spune:
ANDREEA eu vin de la munca pe la 17 -30 ,de obicei o gasesc pe Teodora dormind ,asa ca o juma de ora ma destind cu a treia cafeluta ,ultima de fapt din ziua respectiva ,si ajung cu cititul la zi ,apoi intru la PAG ,de obicei o mancarica ,apoi baita la printesa si printre picaturi ceva lectii cu cel mare ,o vorba cu al meu sot ...si pe la 11 iata-ma
aniast72 spune:
quote:
Originally posted by Andries
Andreea trezeste-l, da-i tzitzi, schimba-l si pune-l la loc la somn.
Doarme atat de profund si e atat de dulce...incat nu-mi vine sa-l trezesc. O sa astept sa se trezeasca el singurel, oricum e obisnuit sa doarma toata noaptea, poate-mi face vreo surpriza si se trezeste dimineata.
Andries spune:
ooo Andreea (tizo!) ma confunzi, eu nu am cumparat lennjerii tura asta ca aveam de la Vic.
Mario, Mario...ce eficienta esti! se vede ca unul din copii e mare deja...
Andries