Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by Andries

ha ha.. stiti ce-am facut eu? i-am culcat impreuna!! in dormitorul nostru, dorm tun!! sunt f happy si stau pe net, de acum asa ii culc si eu cu husband ne mutam in dormitorul lui Vic!!

Andries

BRAVOS ,am si eu in plan o mutare cam la fel ,baiatul cel mare e de acord ,eu ma mai gandesc ...

Mergi la inceput

Andries asa este ALEX imi este de mare ajutor ,daca sunt la bucatarie ,el ii tine companie ,ii vorbeste ,se maimutareste ,dar o pacaleste pentru ca ea este foarte incantata cand il vede ,si uite asa eu reusesc sa-mi termin treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Maria la mine nu a fost gandita, pur si simplu Vicma bazaia ca ii e frica singur si cum husband nu e, sa ne culcam fiecare cu un copil, m-am culcat eu cu amandoi. Mai bine zis i-am parcat si m-am dus pana la bucatarie. Cand m-am intors, ei dormeau.

Andries

Mergi la inceput

ehei Mario, eu stiu prea bine ca am sora mai mica cu 10 ani si sora mai mica cu 16 ani...

Andries

Mergi la inceput

da' cum pe primul l-am produs la 30, nu puteam sa astept sa-l fac pe al doilea la 40, de fapt a iesit el de capul lui, pe mine nu m-a intrebat si eu fraiera...nici habar nu am cand m-a prins husband, de fapt...fix acu' un an cred ca a fost conceptia, azi e un an de cand a murit bunica si cred ca in ziua aia am comis-o cand am venit de la job...sau nu mai stiu, in orice caz pe la 23 m-a sunat mama ca s-a sfarsit... saraca bunica...

Andries

Mergi la inceput

quote:

ehei Mario, eu stiu prea bine ca am sora mai mica cu 10 ani si sora mai mica cu 16 ani...

Andries

sa-ti traiasca surioarele ,ele nu vin acum pe la tine sa te ajute cu cei mici?
Alex imi tot spune sa nu uit sa-i spun Teodorei cand o creste ca a avut si el grija de ea ,si poate s-o simtii si ea cand o avea el copii sa-l ajute (cam asa gandeste un pusti de 11 ani juma )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Vorbaretelor, ma apuc de capitol nou ca in asta nu mai am loc de voi

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

quote:

da' cum pe primul l-am produs la 30, nu puteam sa astept sa-l fac pe al doilea la 40, de fapt a iesit el de capul lui, pe mine nu m-a intrebat si eu fraiera...nici habar nu am cand m-a prins husband, de fapt...fix acu' un an cred ca a fost conceptia, azi e un an de cand a murit bunica si cred ca in ziua aia am comis-o cand am venit de la job...sau nu mai stiu, in orice caz pe la 23 m-a sunat mama ca s-a sfarsit... saraca bunica...

Andries

sa-i fie tarana usoara bunici ,iar sotului tau sa-i fi recunoscatoare a te-a prins ,ca uite asa ai doi baieti si are si VIC cu cine dormi cand ii este frica

Mergi la inceput

Cea mai mica m-a ajutat f mult si la Vic (avea 15 ani) si acum (are 18), deja e f experimentata cu plozii, dar pe-ai ei ii face peste 8 ani. Cea mijlocie e cam speriata de bebei, cand ii ia in brate zici ca-i e frica sa nu se sparga! Sunt doua caractere complet diferite.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Ca tot vorbiti de bb2, eu am fost ieri si la doctor inainte de intalnire sa intreb cand mai umblam la embrionasi ca sa-i facem lui Vladi un fratior sau o surioara. Mi s-a spus ca dupa un an de la conceptie dar oricum trebuie sa fiu cu lactatia oprita cu 3 luni inainte, ca sa intre prolactina in limite. Ma gandesc ca daca o sa-mi ajute DD sa alaptez pana la 9 luni, dupa aceea sa opresc lactatia ca sa pot la sfarsitul anului sa mai fac un ET. Daca iese din prima, o sa mai am un bb tot fecioara...deci cu 3 fecioare in casa o sa-mi iau campii cu siguranta.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput