Gravidute si mamici de TIMISOARA (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

CIao!!!

Multumim ptr urari! Din pacate ziua lui Alex de nastere nu a fost asa cum ne=am imaginat=o. Am petrecut doar noi 2.
Alex si=a revenit! In final nu avem rubeola ci diagnosticul initial febra eruptiva si ne=-a trecut si bubele.
Din pacate, nu pot spune acelasi lucru si despre sot care are pneumonie interstitiala ... e terminat saracul. Am fost cu el la doctori si doctori , care mai de care mai tampiti... si in final tot la Jurj m=am dus cu el si speram ca o sa fie bine. Sa ne tineti pumnii.

Cristina, Alex 20.02.2006 si 24 cu Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza si poftiti la

Cristina, ma bucur ca Alex e bine. Sper ca si sotul va trece cu bine peste boala.

Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

salutare intru si eu putin ca am casa intoarsa doar din cauza unor usi schimbate ... acum e Raul in pat, da sa adoarma si se lupta cu suzeta.
Cristina sper sa fie bine cu cei doi barbati ai tai... iar zile de nastere ... o sa petreceti toata viata asa cum va doriti voi ... el sa fie bine
Ashera si noi ne luptam cu legumele... face un scandal ...si dupa 2-3 libnguri ma opresc ca ma scuipa toata ...dupa daca ii dau cateava linguri de cereale e tot un zambet .
Azi trebuia sa merg sa ii fac vaccinul ,dar am vorbit cu doctorita si mi-a zis sa merg luni sau marti... deci azi avem liniste in casa

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Multumesc ptr griji fetelor~! Sunteti niste dragute!!! Si voua multa sanatate si pitici cuminti.

Alex e bine acum si sotul a inceput si el sa=si revina. Maine cred ca o sa vina acasa.

PUpicei la voinici si la mamici

Mergi la inceput

Miha, tu nu ai contractii din cauza calciului ca parca ai spus ca iei.

Ati mai luat careva calciu in timpul sarcinii?
Ca as vrea sa iau si eu dar nu stiu cu contractiile astea imi e cam frica. La voi cum a fost???

Bye

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_nagy

Miha, tu nu ai contractii din cauza calciului ca parca ai spus ca iei.

Ati mai luat careva calciu in timpul sarcinii?
Ca as vrea sa iau si eu dar nu stiu cu contractiile astea imi e cam frica. La voi cum a fost???

Bye

eu am primit sa iau calciu dar cam de prin sapt 35.Luam cal-c-vita.Aveam carcei ...eu stiu ca mai repede nu e bine decat in cazul in care suferi de o lipsa foarte mare de calciu.
Cand mi-a dat sa iau tin minte ca si specificat doctorita... "Acum pot sa iti dau si calciu"

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Ank, stiu ca Miha a putut lua si nu la atatea saptamani ci a inceput mai devreme dar nu mai stiu exact cand.
Nu stiu ce sa zic... ma enerveaza ca parerile sunt impartite.
O sa=l intreb si eu pe dr meu sa vad ce zice.
Gata cu usile? doarme Raulito?

Cristina, Alex 20.02.2006 si 25 cu Beatrice

Mergi la inceput

Si la noi a mers mai greu cu diversificarea mai ales la faza cu legumele. Bleah ca nici mie nu=mi placeau dar ei saracii???
Off cate trebuie sa manance si ei ... dar ce sa faci daca sunt sanatoase, cica! Ca in ziua de azi nimic nu mai e natural sau super sanatos. Vorba vine sanatos!

Mergi la inceput

doarme raulito de vreo ora.Din cate imi aduc aminte nu e indicat supliment cu calciu mai devreme din cauza oaselor de la cap ale bebelusului.. sa nu se intareasca parca ...si apoi sa fie probleme in timpul travaliului cand oasele de la capusor se incaleca.Nu stiu exact sa iti zic.. dar de asta miha are voie ca ea naste prin cezariana si nu e nici un pericol.. la nastere din pct asta de vedere

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Aha ... am inteles!

Cata ce mai faci? ce face printesa? nu mai dai nici un semn???

Mergi la inceput